Pages

vrijdag 23 januari 2015

Nederlands -- SaLuSa 23 Januari 2015








SaLuSa 23 Januari 2015
Terwijl de gebeurtenissen op Aarde voor jullie verontrustender worden, boekt het Licht steeds meer vooruitgang richting het doel, het tot een einde brengen van de bemoeienis van de Duisteren. Ze behielden vele eeuwen de macht en waren van plan de bevolking van de Aarde te reduceren tot een handzamer aantal. Dit hebben ze gedeeltelijk voor elkaar gekregen door de Mensheid in een nagenoeg voortdurende staat van oorlog te houden. Hoewel ze geloven dat ze hun doel bereiken, begint het ze te dagen dat ze de gebeurtenissen op Aarde niet langer kunnen beheersen. Ze zouden de meeste landen nu in weer een wereldwijde oorlog hebben gestort, maar door onze handelingen waren ze niet in staat dit te doen. Hun ambitie om een Derde Wereldoorlog te veroorzaken werd voorkomen en we beperken hun mogelijkheden om de komende veranderingen die het ware begin van het Nieuwe Tijdperk inluiden te vertragen. Vanuit onze positie zien we de zaken zich voorspoedig ontwikkelen, evenals de komst van de langverwachte vooruitgang die waarachtig laat zien dat het Nieuwe Tijdperk is gearriveerd.

vrijdag 9 januari 2015

Nederlands --SaLuSa 9 Januari 2015


SaLuSa  9 Januari 2015
Er zijn overal om jullie heen tekenen die een indicatie zijn voor de periode van enorme verandering waar jullie doorheen gaan, en oude problemen die jullie millennialang hebben beziggehouden komen tot een climax. De mensheid wordt geconfronteerd met condities die intolerabel worden en ze zullen doorgaan totdat jullie worden gedwongen er iets aan te doen. Er kunnen vreedzame oplossingen worden gevonden maar die vergen de wil van degenen die jullie leiden om meer aanvaardbare en blijvende oplossingen te vinden. Jullie kunnen niet langer op de oude manier doorgaan en in sommige landen vereist het een nieuw Leiderschap dat naar voren komt om de Mens naar vreedzame en aanvaardbare antwoorden te leiden. Deel van deze verandering van richting komt van jullie, de mensen die veel meer macht hebben dan jullie denken. Als de gedachtevorm voor verandering groeit wordt het een krachtig stuk gereedschap dat de Menselijke bevolking beïnvloedt. Het toneel is jarenlang geleidelijk aan voorbereid terwijl jullie een andere richting opgingen naar de oude manieren van confrontatie. Vrede is in de gedachten van vele mensen die moe zijn geworden van het gebrek aan leiderschap dat de weg naar vreedzame onderhandelingen zou kunnen sturen. Het zal komen maar zoals jullie vaak zeggen “oude gewoonten veranderen moeilijk”.

Dit zijn tijden waar jullie je moeten blijven richten op je eigen persoonlijke doel en je zou nu onderhand moeten weten wat dat is. Als je vastberaden op je pad bent zul je je vervuld voelen en niet beïnvloed door gebeurtenissen die om je heen plaatsvinden. Het leven zal vriendelijk stromen en je zult je realiseren dat hoewel je deel bent van het geheel, je nog steeds een individuele ziel bent die zijn eigen pad volgt. Toch zullen er anderen zijn die een vergelijkbaar pad volgen en af en toe zullen jullie elkaar aantrekken. Feitelijk is er een uiteengaan van degenen die klaar zijn om te ascenderen van degenen die niet in staat zijn om hun trilling te verhogen. Ze zullen veel leren van hun ervaringen die hen zullen helpen te groeien en sneller vooruit te gaan dan eerder. Zielen van gelijke trilling hebben de neiging om een band met elkaar te vormen die hen op hun gemak stelt met gelijkaardigen.

zondag 4 januari 2015

02.01.2015



SaLuSa,  2 januari 2015
We horen dat velen van jullie zich afvragen waarom de tijd sneller lijkt te gaan. Dat komt gewoon doordat de snelheid van de trillingen zich verhoogt, terwijl tegelijkertijd de trillingen jullie uit de lagere vibraties optillen. Dit zal voortduren totdat jullie helemaal zijn opgeheven in de 4e Dimensie, zodat jullie niet meer worden overvallen door de lagere vibraties. De komende  Stad van Licht is ook een onderdeel van de nieuwe dimensie maar is slechts een van vele manifestaties die dit jaar zullen verschijnen. Dat het al lijkt te zijn vertraagd moet jullie niet bezighouden aangezien hij zeer binnenkort zal verschijnen. We weten dat de mensen ongeduldig zijn, maar jullie zijn zo dicht bij het zien van de Stad van Licht dat wij jullie vragen om geduld te hebben.