Followers

dinsdag 15 juli 2014

11:07:2014SaLuSa, 11 juli 2014

We detecteren een nieuwe stemming onder velen van u, inderdaad een welkom iets, een die aangeeft dat je gegroeid bent voorbij het stadium van teleurstelling die je voelde na het einde van 2012. Situaties zoals jullie hebben ervaren zijn grotendeels het gevolg van dat het vloeiend is gegaan, en met de beste bedoelingen kunnen we niet altijd voorspellen hoe dingen zullen gaan. U mag er echter wel zeker van zijn dat alles wat we doen in het belang is van iedereen. Het is het grotere plaatje dat belangrijk is en vanuit uw perspectief, kun je het niet echt allemaal zien. God heeft verordend dat alles vooruit zal gaan zoals gepland, en het is daarom een "fait accompli". Dus vragen we je om te accepteren dat we volledig zijn toegewijd om de waarheid te brengen in wezen en u zal helpen zo snel mogelijk verder te gaan in de New Age. Wat er door God is voorbestemd moet tot stand komen, en het maakt niet uit wat er gebeurt om het te voorkomen, het zal niet en kan niet slagen.


U kunt dus uw plannen maken om bij te dragen aan de inspanningen om de oude energieën tot een einde te brengen, door de invloed wat het heeft op u te doorbreken. Wees er niet bang voor, anders zal je er altijd aan gekoppeld blijven. U kunt uzelf ten allen tijde beschermen door te focussen op het Licht dat ervoor zal zorgen dat je veilig bent ten allen tijde. De oude wereld zit langs de kant van de nieuwe, maar vroeg of laat zal er een grote verheffing komen, dat een verandering zal brengen die een einde zal brengen aan de dualiteit zoals jij het ervaart. Wij benadrukken nogmaals dat er een scheiding van de wegen zal zijn, en de New Age begint in alle ernst de mantel der duisternis af te werpen.

U kunt terecht verwachten dat de eindtijd een complex mengsel van alle soorten ervaringen zijn, zoals vele, vele paden samen komen voor een definitieve reiniging. Het einde voor velen betekent een snelle exit uit de aarde alleen om hun ervaringen te blijven op een passend niveau aan hun specifieke trilling. We weten dat sommigen van jullie sterke banden hebben met vele zielen, maar ieder van jullie moet worden toegestaan ​​om je eigen pad te volgen. Soms zullen groepen van zielen samen vooruitgang boeken, en het is mogelijk omdat ze zich in een soortgelijk stadium van de evolutie bevinden. Echter, wanneer de tijd rijp is voor een nieuwe geavanceerde ervaring, zal een individuele ziel bewegen naar een ander niveau. Een ding willen we nogmaals benadrukken, als je eenmaal een echte liefdesband met een andere ziel hebt, ongeacht waar ze zijn zullen ze altijd reageren op uw poging om hen te contacteren. Dat komt omdat in de hogere niveaus afstand geen belemmering is om dit te doen, en contact is onmiddellijk.

Uw leven op aarde is zo'n contrast met hetgeen je gaat ervaren als je eenmaal geascendeerd bent. Sta open voor vele veranderingen die voor u van harte welkom zijn, en niet denken in termen van het leven zoals je het nu weet. U zult niet worden bezwaard door de op u opgelegd beperkingen door de lagere vibraties. U zal een vrije ziel zijn en in staat zijn om jezelf te vervoeren naar waar u maar wilt, en het zal in uw Lichtlichaam zijn. U zult zich "voeden" met de energieën om u heen, hoewel het mogelijk is om deel te nemen van bepaalde licht "voedsel" dat zeer gunstig is voor het lichaam. Je zal misschien hebben gehoord of gelezen van de Astral regio’s die door zielen onmiddellijk na de dood zijn overgegaan in deze regio. Dit zal uw eerste ervaring van de hogere niveaus van vibratie zijn, en zijn vergelijkbaar met degenen die we hebben vermeld, behalve dat je nog steeds kunt denken en handelen zoals eerder op Aarde. U zult snel leren hoe u uw denkkracht kunt gebruiken en aan te passen aan het nieuwe niveau van het zijn.

Zelfs nu heb je een zekere mate van kracht om te creëren, maar het is effectiever als je samen bent in groepen. In de hogere niveaus kunnen zij gebouwen creëren en aldus begrijpen dat wat je in de astrale niveaus ziet een gevolg is van het gebruik van dergelijke creatieve energie. Er zal een tijd komen, in de niet al te verre toekomst, wanneer u ook de kracht zult hebben om te creëren wat nodig is voor uw welzijn. Kunt u nu inzien hoeveel je denken en het gebruik van uw capaciteiten zal beginnen te veranderen? Ik wil je niet overweldigen met te veel informatie, maar naar wat wordt verwezen is gewoon het begin van een nieuwe manier van leven voor jou. Het is er een waarmee u bekend toen u door de verschillende levels heen ging wanneer je zakte door de trillingen heen.


Binnenkort heeft u een hoger niveau van bewustzijn en begrip, en zelfs nu expanderen ze als gevolg van de hogere vibraties die u ondervindt. Momenteel bent u nog steeds, zo zou men kunnen zeggen, net aan het ontwaken tot je ware zelf en zal het niet een geheel zijn tot je volle bewustzijn hebt. Dus gelieve Dierbaren houdt rekening met elk gebrek aan begrip dat je kunt tegenkomen, zoals vele zielen nog niet de waarheid hebben begrepen of de betekenis ervan hebben begrepen. Wees geduldig met hen en biedt woorden van troost en advies aangepast aan hun niveau van begrip. Te veel te snel kan overweldigend zijn en dit kan een terugval in de vooruitgang die is geboekt teweeg brengen. Alle zielen zijn toegestaan ​​om vooruitgang te boeken met een snelheid die ze kunnen verwerken, en alle van hen zal op een bepaald moment ontwaken voor de waarheid van hun wezen.

We hebben niets dan liefde voor jullie allemaal en zien het Hogere Wezen die je bent, en wij bewonderen je kracht om uw ervaringen op te lossen, in de lagere dimensies, en af te sluiten met een terugkeer naar de niveaus van Licht. Bij elke verandering zullen we ons best doen om u te helpen, maar vergeet dan niet om onze hulp te vragen en daarmee ons toe te laten om dit te doen. Zoals sommigen van jullie hebben gerealiseerd, zijn wij een met u en velen van jullie zijn ons bekend door eerder contact. Sommigen van jullie zijn op Aarde om specifiek deel te nemen in de eindtijd, waardoor de door u meegebrachte kennis en vaardigheden goed gebruikt kunnen worden en ingezet. Inderdaad, wordt door uw aanwezigheid snellere vooruitgang geboekt en uw trillingen brengen een verheffing teweeg bij diegenen die je tegenkomt op je reizen. In feite zijn sommigen van jullie samen geïncarneerd om je levensplan uit te voeren, en werken jullie met zielsverwanten die dezelfde vibratie hebben. Het kan soms een eenzaam leven zijn omdat sommige van jullie weinig kans hebben om je wijsheid en kennis te delen, maar je helpt toch vele zielen door uw loutere aanwezigheid onder hen. Je energie is van een hoge trilling en uplifting, en zelfs van een helende natuur.
Ik ben SaLuSa van Sirius, en ik stuur u mijn beste Wensen en Liefde naar alle geliefde zielen op Aarde. We komen elke dag dichterbij en danken jullie voor jullie toewijding en liefde voor jullie Menselijke Familie die op Aarde zijn.

Dank je SaLuSa.

Mike Quinsey


Website: 
Tree of the Golden Light
Vertaling: Elene 

0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS