Followers

zaterdag 2 augustus 2014

01:08:2014

Hallo vrienden, 

eindelijk ben ik weer bijgekomen van mijn computercrash de laatste keer. Ben al mijn documenten verloren dus ik ben druk geweest met het opnieuw opzetten. Gelukkig kan ik nu weer mijn boodschappen sturen, en de emails zijn al opgesteld. Ik hoop op een lange periode succesvol computer werk.

 In Liefde & Licht. 
Mike Quinsey1 augustus 2014 SaLuSa

Voor jou lijkt het leven langzaam te gaan en elk moment wordt geprent in je geest, maar in werkelijkheid vinden de wijzigingen snel plaats. Er is nog nooit een tijd geweest dat er zoveel zo snel gebeurt. Je bent aan het versnellen naar opmerkelijke veranderingen en niets is in staat om deze veranderingen tegen te houden. De mal is ingesteld voor een snelle verandering van alles wat nodig is om de langverwachte New Age tot stand te brengen. Je maakt deel uit van een complex plan om de duisteren de verantwoordelijkheid te laten nemen om de oorzaak te zijn van hun eigen ondergang. In hun arrogantie denken dat ze dat ze de meesters zijn van hun toekomst, maar zien de Hemelse dictaten over het hoofd. Je hebt een uitdrukking die zegt geef iemand "genoeg touw om zichzelf op te hangen" en dit is de positie van de Duisteren. Hun lot is verzegeld en ze kunnen zich er niet uitkopen.

We hebben vaak verkondigd dat er een scheiding van de wegen is tussen diegenen die klaar zijn om op te stijgen en die dat niet zijn, en dat is nog nooit zo waar geweest dan als het nu is. Jullie zullen allemaal verhuizen naar een niveau dat je ware vibratie weerspiegelt, en niet een enkele ziel kan in de hogere vibraties blijven tenzij het ​​hun werkelijke niveau is. Het is zowel eerlijk en logisch dat jullie je "thuis" voelen met gelijkgestemde zielen die je eigen ambities en geestelijk verstand delen. Je zult echter in staat zijn om hen die wegkwijnen in de lagere vibraties te dienen, als het jouw wens is. Voor velen is er een aangeboren gevoel van verantwoordelijkheid voor die zielen die verlangen om zichzelf te verheffen. Wees ervan verzekerd dat je die kans krijgt om dat te doen.

Je leeft in een beslissend tijdperk waarin gelijkgestemde zielen elkaar opzoeken. Het is heel natuurlijk aan het einde van een tijdperk, en bereidt het mensen voor op de volgende fase in hun evolutie. Uiteindelijk zal je al snel in staat zijn om te genieten van jouw ervaring met gelijkgestemde zielen waardoor de vooruitgang snel zal zijn. Je kunt je dus concentreren op jouw eigen toekomst en op jouw persoonlijke vibraties te behouden. In dit stadium is de mal zo ingesteld, dat de meeste zielen een punt bereikt hebben van vooruitgang die volledig hun huidige stadium van uitvoering vertegenwoordigt. Wij juichen de zielen toe en houden van de zielen die er nog steeds aan werken en zichzelf volledig geven om anderen te ontwaken voor de waarheid. Het zal hun levenscontract zijn en een vervulling van hun verlangen om hen te helpen te ontwaken tot hun ware zelf.  

Vergeet in jouw reizen niet dat de zwartste zielen nog steeds de vonk van Licht binnen in zich hebben. Het zal daarom inspelen op die zielen eromheen dat hun Licht kan dragen als een vlag van hun trouw aan God. Het kan even duren, maar geen ziel is niet meer te helpen, en het is een grote uitdaging die die van het Licht zal testen. Het neemt een zeer vergevorderde ziel om dit te accepteren en een die volslagen vertrouwen heeft in het Licht. Degenen die de drang hebben om zielen van het mindere Licht te helpen zullen altijd het juiste niveau vinden, en er wordt niet verwacht naar een nog lagere te gaan.

Zielen van Licht en Liefde, u allen voelen een drang om jezelf te geven aan anderen, en op basis van jouw ervaring zullen dergelijke kansen zich voordoen op je levenspad. Echter, probeer hen in staat stellen om naar jou toe te komen op een natuurlijke manier en weet dat ze het niet per se eisen van jou. Doen wat binnen je mogelijkheden ligt en behandel anderen zoals jijzelf zou worden behandeld. Je zult weten wanneer je op het juiste spoor zit, en succes zal niet meer een opgeblazen ego geven, hoewel sommige zielen het niet kunnen helpen zich overgelukkig te voelen. Dat is prima en ook wij voelen zowel dankbaarheid wanneer je tot de gelegenheid komt en jouw doel bereikt. Op een hoger niveau zijn we allemaal èèn en zeer krachtige wezens, en werken we met de zuivere trillingen van Liefde en Licht.

Wij weten dat sommige zielen staan ​​te popelen om het Licht te dienen, en het gevoel hebben dat ze niet worden gebruikt zoals ze zouden willen. Laat ons je vertellen dat jouw wensen ons bekend zijn, en er zeker van zijn dat als de ideale kans komt je een duw krijgt om in actie te komen. Zelfs gewoon een goed voorbeeld zijn van een ziel van Licht, zal u anderen helpen om te begrijpen hoe ze zich moeten uiten terwijl ze op aarde zijn. Wees er daarom  zeker van zijn dat alle Wezens van Licht bijdragen aan de verheffing van de anderen, en inderdaad, afgezien van uw persoonlijke evolutie is het waarvoor je naar de Aarde kwam om te doen. Zielen zijn een grote familie van Licht en Liefde, dat is jouw geschenk van God.

Je hebt een lange weg afgelegd sinds je voor het eerst verkozen bent te ervaren op Aarde. Wanneer je voor het eerst kwam was je al hoog ontwikkeld Wezen, en waren jullie bereid om jullie vibraties te laten vallen om te leren hoe het was in de lagere vibraties. Aanvankelijk was je op een niveau van Wezens van Licht, maar over een lange periode van tijd de werden de trillingen lager en verloor je het contact met je Hoger Zelf. Het betekende dat je afgleed naar de lagere niveaus en in jouw geschiedenis wordt zij geregistreerd als de Donkere Middeleeuwen. Echter, het licht was altijd aanwezig en in de loop van de tijd werd de duisternis gematigd werd weer meer. Als gevolg dat het Licht terugkwam en vandaag sta je ​​op de drempel van een nieuw tijdperk.

De gewenste veranderingen manifesteren zich op veel verschillende manieren, en zijn niet per se zichtbaar, tenzij u een panoramisch uitzicht neemt zoals wij dat kunnen. Echter, de klimaat veranderingen gebeuren op grote schaal en worden al zichtbaar. Zoals we eerder hebben gezegd, er zullen meer gematigde weersomstandigheden zijn in de hele wereld waarvan jullie die veranderingen al zien. Voor sommigen lijkt het als onrust en dat is omdat de veranderingen wereldwijd plaatvinden, en zoals je zult opmerken heeft dit ook invloed op de dieren en de natuur. Dergelijke veranderingen hebben zich voorgedaan in jullie verleden en zijn heel natuurlijk, vooral wanneer het landmassa's betreft. Terugkijkend op de geschiedenis zul je merken dat je wereld er heel anders uit zag dan wat het nu is.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en hartverwarmend door de reactie van de Zielen van Licht en de eisen die aan hun wordt gesteld, op een moment dat hun samenwerking zo belangrijk is voor het succes van de Eindtijd. Je hebt het roer genomen en de storm bereden om de mensen van de Aarde te leiden naar de overwinning. Een dag in de nabije toekomst zul je je volledig bewust zijn van de omvang van jouw succes. Het dragen van het Licht met jou naar de Aarde is een ding, maar je moest haar bestaan ​​in jezelf realiseren en het voor het goede benutten. Wij sturen onze Liefde en Licht als altijd, en anticiperen gretig op de dag van onze reünie.

Dank je SaLuSa


Mike Quinsey

 Website: Tree of the Golden Light

vertaling: Elene 

0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS