Followers

maandag 22 september 2014

19:09:2014


 SaLuSa, 19 September 2014

De trillingen en de invloeden van de laatste cyclus zijn voorbestemd om af te sterven, omdat zij worden vervangen door de meer verfijnde trillingen van de New Age. Er is iets van een strijd om de macht gaande tussen het donker en het licht, maar het is geen wedstrijd in zoverre dat het licht voorbestemd is om te overwinnen. De duistere machten verliezen gestaag macht en het maakt niet uit wat ze proberen, ze kunnen hun ondergang niet tegenhouden. Echter, wij moeten rekening met hen houden totdat hun macht wordt verwijderd. Het kan voor hen niet veel langer meer duren aangezien zij hun invloed betreffende wereldse zaken, al aan het verliezen zijn. Het is hun karma om verslagen te worden en het falen van hun plan voor de wereldwijde dominantie te ervaren. Dachten ze nu echt, in hun lompe arrogantie, dat God hen toe zou staan om de bevolking te reduceren. Ze hadden gepland om de bevolking drastisch te reduceren tot een "beheersbaar" aantal dat ze makkelijk zouden kunnen controleren. Dus wees niet bang, aangezien dat plan nooit zou worden toegestaan om de evolutie van degenen van het Licht te verhinderen.


Beetje bij beetje maken jullie kennis met de veranderingen die jullie snel vooruit zullen helpen. Jullie hebben het voorbereidende werk gedaan en jullie zijn klaar om een grote stap voorwaarts te zetten naar de hogere vibraties, en alle voordelen die daarbij horen te ervaren. Voor een vrij lange periode hebben we jullie al aangemoedigd in het nastreven van nieuwe technologieën, die jullie ook een vliegende start zullen geven wanneer ze geïntroduceerd worden. Vele zijn klaar voor jullie, maar de timing moet zodanig zijn dat er geen bemoeienis is om het tegen te houden. Vrije energie is iets waarvan heel veel mensen hebben gehoord, en het zal uiteindelijk al jullie behoeften tegemoet komen. De duisteren hebben bewust dergelijke vooruitgang voor zichzelf gehouden, zonder de bedoeling om ze met jullie te delen. Echter hun acties dienen geen enkel doel aangezien geen enkele groep individuen mag evolueren ten koste van anderen. De evolutie van de technologie alleen heeft geen zin, tenzij het ​​wordt toegepast op een spirituele manier die de hele Mensheid ten goede komt.

Elke ziel die het Licht heeft gevonden is een centraal punt voor deze energieën, en zal ook anderen beïnvloeden in hun dagelijkse leven. Het gebeurt op een subtiele manier zodat het hen niet zal overweldigen, maar opent hun bewustzijn tot meer geëvolueerde gedachten en handelingen. Als het momentum zich ontwikkelt, zal het jullie evolutie versnellen, en leiden tot een onvermijdelijke splitsing van de wegen. Dus wat jullie ervaringen ook zijn in de trillingen van het heden, bedenk dat ze langzaam veranderen en voorbestemd zijn om je volledig mee te nemen naar de New Age. Zodra je jezelf hebt gegeven aan het Licht en alles wat het betekent, zal het leven een nieuwe betekenis hebben en heel vervullend zijn. Gebeurtenissen buiten jullie om hebben geen invloed op jullie, het zou hoogstens omgekeerd het geval kunnen zijn.

We zijn zo blij dat zo velen van jullie voorop lopen, en door jullie voorbeeld zullen jullie vele anderen beïnvloeden om jullie te volgen. Waar je bent voorbestemd om andere Lichtwerkers te ontmoeten, kun je er zeker van zijn dat het zal plaatsvinden. Eventueel kunnen wij jouw denken zo beïnvloeden dat het ook echt gebeurt. We zouden het anders nooit op ons nemen om jullie in een onaangename situatie neer te zetten. Vaak worden dergelijke zaken met jullie besproken voorafgaand aan de gebeurtenis, en we werken met jullie instemming. We hebben erg veel respect voor jullie soevereiniteit en vrijheid om je eigen vrije wil uit te oefenen. Met andere woorden: we werken samen voor ons wederzijds voordeel

We kijken naar jullie op onze schermen en bewonderen jullie vastberadenheid om vooruit te komen, en wij moedigen jullie aan om je doel voor ogen te houden. Velen van jullie hebben gedurende duizenden jaren zeer belangrijke rollen ondernomen om het Licht tot stand te brengen. Nu zie je het resultaat van jullie inspanningen en wat jullie hebben bereikt.
Terugkijkend zullen jullie zeker de mate van jullie succes realiseren en kan je terecht met de eer strijken. Je bent altijd de belangrijkste begunstigde van het werk dat je doet en als een Lichtwerker verhoogt het voortdurend je eigen vibraties, en in het helpen van anderen help je jezelf.

Als je het algemene beeld wat de Aarde betreft ziet zal je ogenschijnlijk opmerken dat er schijnbaar een grote mate van chaos is, maar het uiteindelijke plaatje is er een van de verwezenlijking en vervulling. Er is zoveel te doen om de overblijfselen van de lagere vibraties te verwijderen om de weg vrij te maken, zodat de nieuwe trillingen kunnen worden gevestigd.
Elk aspect van het leven gaat over "trillingen", en met de tijd zal jullie medische establishment dit pad het onderzoeken waard vinden. Echter, met elke New Age vooruitgang worden jullie geadviseerd over dergelijke zaken, en krijgen jullie zoveel informatie als nodig is om vooruitgang te boeken.

Je kunt je afvragen waarom we sommigen van jullie op Aarde niet ontmoeten, natuurlijk is de waarheid dat we dat wel doen, maar het is een voorgenomen contact en van persoonlijke aard. De meest populaire plek voor ontmoetingen is in de hogere niveaus gedurende de tijd dat jullie slapen, en zeer weinigen van jullie kunnen het nog herinneren. Echter, elk gesprek met ons wordt gehouden in jullie onderbewustzijn, en kan nog steeds een effect op je hebben. Het is een zeer handige manier om te ontmoeten aangezien de meeste zielen hun lichaam verlaten tijdens hun slaap. Wanneer je een probleem hebt dat je zorgen baart, zeggen ze toch altijd "slaap er een nachtje over". Als je de volgende ochtend wakker wordt, heb je het antwoord op je probleem.

Er is zo veel meer aan het fysieke leven dan je over het algemeen begrijpt, maar het is niet belangrijk dat je meer weet in deze tijd. Het is echter van waarde om te weten dat al het leven met elkaar verbonden is, en dat is de reden waarom het collectief bewustzijn zo belangrijk is. Ieder van jullie levert een bijdrage aan het geheel, dat is de reden waarom we met jullie werken om jullie individuele vibraties te verhogen. Heb je je ooit afgevraagd waarom je je goed voelt rond sommige mensen en anderen niet? Dat is meestal wanneer je in harmonie bent met die persoon, en je voelt je één met hen door hun vibraties.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en ik ben blij om jullie te informeren over vele aspecten van jullie leven op Aarde. Het zal doorgaan, en jullie uiteindelijke doel is volledig bewustzijn om een Galactische Wezen te worden. De grootste kracht is het Licht en in de loop van de tijd zal je het gebruiken om te creëren in een mate die is op dit moment ondenkbaar is.


Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: 
Tree of the Golden Light
Vertaling: Elene 

0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS