Followers

zaterdag 27 september 2014

Dutch -- SaLuSa, 26 september 2014SaLuSa, 26 september 2014


Er zijn nu twee verschillende groepen van zielen op Aarde, en deze vertegenwoordigen degenen die hun bewustzijn hebben geopend voor de waarheid van hun wezen en degenen die vastzitten in de lagere vibraties en weinig of geen poging wagen om hun positie te begrijpen. Totdat zulke zielen beginnen te ontwaken tot hun ware zelf, zullen ze blijven geloven in alleen datgene wat ze voor hun eigen ogen zien. Echter, zullen wij zulke zielen op geen enige wijze veroordelen en houden we rekening met diegenen die worden gecontroleerd door hun ego. Alleen ervaring zal leiden tot een verschuiving in bewustzijn, wanneer men begint zich af te vragen wat het doel van het leven is. De waarheid zal voor allen op een gegeven moment komen, en deze periode op Aarde is het ideale moment om te vragen over het doel van het leven. Voor mensen zonder enige vorm van vertrouwen is het een zeer moeilijke tijd, als ze zich afvragen waarom een God van Liefde zulke wreedheden die plaatsvinden toelaat.


Velen begrijpen dat aangezien God Compleet Liefde is, hij zijn kinderen de vrijheid geeft te ervaren zoals zij willen, maar vaak niet begrijpen dat zij de verantwoordelijken zijn voor de resultaten. Jullie hebben een uitdrukking die zegt "wie zaait, zal oogsten" en dat is samengevat hoe je je eigen toekomst creërt. Vrije Wil is prachtig, maar je moet leren ermee om te gaan, zonder zich te bemoeien met de vrije wil van een andere ziel. De mens heeft grote moeite met het begrijpen van het concept van met z'n allen Eén zijn, en dus wat je een ander aandoet doe je jezelf aan. De mens heeft de neiging om te kijken naar de nummer één, zonder te beseffen dat over een periode van levens je veel verschillende situaties zult ervaren, en elke is bedoeld om jou de ervaringen te geven die je nodig hebt om verder te komen in jouw evolutie. Geen enkele andere ziel is meer of minder dan jij bent, maar kan niettemin een hoger niveau van bewustzijn hebben ontwikkeld.

In wat voor een stadium van de evolutie je ook bent, je kunt er zeker van zijn dat je altijd wordt geholpen om vooruitgang te boeken, en niemand in deze wereld staat er alleen voor. In feite heb je zo veel helpers dat het niet anders kan dat je jouw levensplan zal realiseren, want zij zullen voor de ervaringen zorgen die je nodig hebt. Het heeft geen zin om te klagen over je leven, het is veel beter om door te pakken en de beste vooruitgang te maken die je kunt maken. Sommigen van jullie geloven helemaal niet dat je geholpen wordt en dat is omdat je niet weet wat je levensplan is, en voor de ervaring moet je het goede samen met wat je het slechte noemt accepteren. Alle ervaring is van waarde, zelfs als je het niet kunt begrijpen, want het lijkt misschien niet dat er sprake is van een levensplan voor jou, maar dat is er zeker wel en alle ervaringen bieden jullie de gelegenheid om je te ontwikkelen. We weten dat sommige zielen niet kunnen geloven dat zij hebben ingestemd met de manier waarop hun leven loopt, maar het is zorgvuldig gepland met jouw toestemming en het aspect van vrije wil is er ook nog steeds.

We weten dat velen van jullie op een gevorderd niveau van begrip zitten, en jullie aanwezigheid op Aarde is instrumenteel in het helpen van anderen in hun begrijpen van de waarheid. Sommigen van jullie kwamen specifiek om een ​​dergelijke service te geven aan anderen, en vaak betekende dit een zekere mate van opoffering aangezien dit werk een zeer toegewijde ziel vereist. Ieder van jullie die de wens heeft uitgesproken om anderen te helpen, zal worden gebruikt als de noodzaak zich voordoet, en we kijken naar jullie allen met evenveel liefde en vreugde. Leven klinkt misschien ingewikkeld en voor velen is het ook zo, maar het is zeer zorgvuldig gepland zodat jullie er het meest bij gebaat zijn. Sommigen zullen het er niet mee eens zijn dat ze de ervaringen die op hun pad komen hebben aanvaard, en kunnen niet begrijpen waarom ze dat zouden hebben gedaan. Dierbaren, de waarheid is dat je weet dat je de richting gewezen wordt die het beste jouw behoeften dekt. Wanneer je in de hogere dimensies bent, lijkt het allemaal zo veel duidelijker en vertrouw je degenen die jouw leven overzien.

Sommige zielen hebben zich afgevraagd hoe wij zo positief kunnen zijn betreffende je toekomst, en dat is omdat op ons niveau we niet alleen het grotere plaatje kunnen zien, maar wij zijn ons ervan bewust dat op ieder moment de oude cyclus tot een einde kan worden gebracht. Het is dus mogelijk dat dergelijke zaken op ieder moment kunnen worden afgesloten, maar die beslissing ligt bij de zielen die jullie evolutie overzien. Wij vertellen jullie deze dingen, zodat jullie niet denken dat er iets onmogelijk is waar het jullie evolutie betreft. Zaken zijn veel meer vloeiend dan je ooit kunt voorstellen, maar in de lagere vibraties kun je niet gemakkelijk denken aan een compleet ander scenario.

Alles wat je je kunt bedenken kan bestaan, aangezien niets nieuw is of wat je noemt een originele gedachte. Je kunt je verbinden met wat er was en het op een andere manier interpreteren, dat is hoe technologieën opnieuw worden geïntroduceerd in een New Age. Bijvoorbeeld wat jullie Vliegende Schotels noemen zijn planetaire voertuigen die niet voorzien zijn om de Diepe Ruimte in te gaan, en zijn niet nieuw voor jullie Zonnestelsel. Aangezien de kennis van en het inzicht over hen groeit, vinden jullie het zeer "handig" dat zij jullie Inter-planetaire voertuigen zijn. Zaken versnellen steeds verder, zodat wanneer jullie "volwassen zijn", alles wat je nodig hebt voor jullie beschikbaar is. Jullie zijn beginnende Kosmische Wezens en evolueren zeer snel, zodat wanneer je volledig bewustzijn hebt, het Universum voor jou zal zijn om te verkennen.

Ter vergelijking: je leeft zo'n simpel leven op aarde, maar het is de ideale voorbereiding voor de veranderingen die je zult ervaren. Evolutie is meer bezig met jullie als individu en zorgt ervoor dat jullie voldoende geëvolueerd zijn om te worden losgelaten in de Kosmos. Zoals jullie wellicht al weten, kun je niet een niveau bereiken dat hoger is dan je eigen vibraties, dus het is in jullie belang om gedurende deze komende gelegenheid de lagere vibraties achter je te laten. Je hebt het potentieel om een Wezen van Licht te worden en dat is de richting waarheen je zou moeten werken. We weten dat jullie willen weten hoe je het nu doet, maar mits je je op de juiste manier inzet, hoeven jullie je geen zorgen maken omdat we altijd in de buurt zijn om te helpen.

Ik ben SaLuSa van Sirius, blij als altijd om jullie kennis te vergroten op wat jullie te wachten staat. Jullie beseffen inmiddels dat we allemaal deel uitmaken van het Ene, en als zodanig behandelen wij jullie als onze broeders en zusters. Niets zou ons meer behagen dan jullie te helpen jullie doelen te bereiken, en we geloven dat we lang genoeg bij jullie zijn om te begrijpen hoe we ons verhouden tot jullie. Ik verlaat jullie zoals altijd in Liefde en Licht.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light

Vertaling: Elene

0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS