Followers

Google+ Followers

woensdag 15 augustus 2012

15.08.2012


SaLuSa, Augustus 15, 2012


Wij betreden het eindstadium van de voorbereidingen voor Ascentie, en daar is zeer veel samenwerking voor nodig met onze Bondgenoten. Om het web van corruptie te ontmantelen, en de corporaties die gemachtigd werden door de illuminati, is een enorme opdracht geweest en is nog steeds bezig. Houd in gedachten dat het plan van de duistere Mensen meer dan 200 jaar geleden is gemaakt, en z’n tentakels hebben bijna alle facetten van jullie bestaan gepenetreerd. Als een kanker heeft het zich verspreid zodat het moeilijk is om geheel te elimineren, maar het is ons gelukt om het te stoppen. Onze bondgenoten hebben de omstandigheden gebruikt die de duistere Mensen zelf hebben gecreëerd, om het tegen hen te keren en hebben hun machtsstructuur danig verzwakt.

Het verwijderen van vele top leden van de illuminati gaat door, en in het algemeen worden steeds meer van hun pionnen in politieke- en Regerings kringen verwijderd. Het gaat goed het zal binnenkort gelegenheden creëren om dichter bij Disclosure te komen, en ervoor te zorgen andere projecten te bespoedigen. Geloof ons Lieve Mensen, wij staan zeker achter diegenen die de verantwoordelijkheid dragen om de dingen echt van de grond af te krijgen. Wij zullen allemaal een zucht van verlichting slaken wanneer wij eindelijk openlijk met jullie kunnen werken. Eén aspect van jullie spirituele verlichting gaat door ondanks welke activiteiten jullie vooruitgang ook mogen vertragen, en dat is de hoeveel Licht die door jullie ontvangen wordt. Het wordt over de Aarde verspreid vanuit vele bronnen, waarvan velen zich buiten jullie zonnestelsel bevinden. Jullie bevinden je in een galactische verschuiving (shift) van immense kracht en beginnen inmiddels de veranderingen te voelen.

Jullie dagelijkse routine volgend op jullie niveau, kunnen we jullie vergeven voor het denken dat er erg weinig plaatsvind. Dit is allesbehalve waar, en vele Wezens buiten de Aarde zijn betrokken bij één van de meest spannende avonturen die ze ooit hebben meegemaakt. Het is namelijk zo dat jullie Universum bewust is van het immense belang van hetgeen jullie op het punt staan te ervaren. Wanneer jullie je werkelijk zouden realiseren wat jullie ondernomen hebben, zouden jullie je nauwelijks druk maken over wat we kleine details zouden noemen. Zij zijn natuurlijk belangrijk voor jullie, maar geen meer dan jullie eigenlijke Ascentie. Dus houdt alsjeblieft jullie aandacht op waar jullie naartoe gaan, en laat de details over aan ons en jullie zullen niet teleurgesteld worden.

Terwijl jullie meer Licht opnemen ondervinden jullie dat je niveau van bewustzijn groeit. Op fysiek niveau kunnen jullie soms het gevoel krijgen dat je op lucht loopt, zelfs vlagen van duizeligheid. Dat gaat voorbij en zullen jullie waarlijk gewaar zijn van een grotere vrede binnenin en zodoende verzekerd van jullie toekomst, dat jullie staan als één stralend van liefde. Emoties zullen kalm en makkelijk te controleren zijn, maar jullie zullen een diep gevoel van blijheid en vreugde ervaren gewoon om op zo’n monumentale tijd op Aarde te zijn. Het is ook het je onderbewust realiseren dat je je eindelijk uit de dualiteit hebt verheft, en dat het niet langer een grip op je heeft. Jullie hebben je doel bereikt en de strijd gewonnen met jullie Licht stralende.

Denk groot en denk Ascentie, daar het de meest fantastische ervaring is die je ooit zult hebben en jullie zullen je er iedere seconde van kunnen herinneren. Ieder ziel heeft dezelfde kans om zich te verheffen, dus wees niet ongerust over degenen om je heen die ongeïnteresseerd lijken. Zij zullen nog een laatste kans hebben om te ascenderen en jij kan niet weten wat hen misschien doet ontwaken. Hoe dan ook zullen zij een weg volgen die goed is voor hen, en zij zullen verder gaan met levenservaringen die hen op het pad van evolutie houden. Help mensen zo goed als je kunt wanneer je de mogelijkheid daartoe hebt, maar probeer ze met druk niet te overtuigen, hoe behulpzaam dat ook mag lijken breng e meer schade dan goed. Zielen groeien op verschillende manieren van vooruitgang, en geen twee van jullie zijn hetzelfde. Laat ze hun eigen pad vinden, en weet dat zij net als jij Gidsen hebben die met hen werken wat dat betreft.

Zoals je zal opmerken zijn er vele bronnen die hun aandacht focussen op wat de toekomst voor jullie in werkelijkheid in petto heeft. Het is uiteindelijk heel binnenkort dat jullie ascenderen, en jullie moeten weten wat je kunt verwachten. Momenteel is er niet één bron die probeert om over alle aspecten van de veranderingen te berichten, maar ieder om beurten informeert jouw over wat je zult ervaren in de naaste toekomst en gelijk na Ascentie. De oude technologieën zijn hun bruikbaarheids datum reeds ver voorbij, en moeten plaats maken voor grote vooruitgangen die jullie tot nu toe zijn ontzegd. Zoals jullie reeds weten is veel ervan gebaseerd op vrije energie wat zich overal in het Universum bevind. Het maakt niet uit hoeveel je er van gebruikt, het is onuitputtelijk, en het is simpel om aan te komen en te gebruiken.

Een andere grote verandering zorgt dat alle vervuilende toepassingen vervangen worden door niet vervuilende. Vervuiling heeft niet alleen jullie land, maar ook de luchtwegen en oceanen vervuild. Jullie en andere levensvormen hebben als resultaat daarvan aan ziektes geleden en soms met de dood tot gevolg, en de Aarde is hierdoor vergiftigd. Het water zal schoon en gezond worden, pure lucht en land wordt geschoond van giftige chemicaliën en alle vormen van afval. Moeder Aarde moet in haar pure staat worden hersteld, na millennia van tijd dat de Mens werd toegestaan om van haar te leven. Op den duur zullen alle gebieden welke zijn vervuild met negatieve energieën worden hersteld, totdat er niets anders dan hogere energieën zullen overblijven.

De Galactische Federatie van Licht is goed voorbereid voor de komende tijd, en heeft audio presentaties gemaakt die jullie een duidelijk begrip geven van hetgeen staat te gebeuren. Jullie hebben al een redelijk goed idee, maar we willen jullie kennis uitbreiden zodat jullie je comfortabel voelen met de veranderingen. De snelheid waarmee ze plaatsvinden zorgen ervoor dat jullie je niet door hen voelt buitengesloten. Zelfs het verheffen van de vibraties van de Aarde zorgt voor een mate van opschonen, daar de lagere energieën worden getransmuteerd door moleculaire veranderingen. Onze technologieën zullen ons in grote mate in staat stellen om direct vanuit onze voertuigen te opereren, die rond jullie Aarde gestationeerd zijn. Wij hebben inderdaad reeds lange tijd op deze manier gewerkt, om grote vervuilingen in jullie oceanen op een laag niveau te houden.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en dank jullie voor je geduld die goed gehonoreerd zal worden. Wij zijn jullie vrienden en zullen jullie als zijnde behandelen, en veel met jullie delen dat vreugdevol is, inclusief enige reisje in onze voertuigen. Ga door en weet dat wij en vele andere zielen bij jullie zijn, en een ieder van jullie liefhebben.


Dank je SaLuSa,
Mike QuinseyWebsite:
Tree of the Golden Light

Vertaling: André
  


Welcome to the PAO Light-Circles

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean for SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 31 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

1 comentários:

  1. I completely agree with you. I really like this article. It contains a lot of useful information. I can set up my new idea from this post. It gives in depth information. Thanks for this valuable information for all. And of course nice review about the application.
    vakantiehuis dordogne

    BeantwoordenVerwijderen

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS