Followers

Google+ Followers

vrijdag 4 januari 2013

04-01-2013
SaLuSa, 4 januari 2013


Gedurende je vele levens in de cyclus van dualiteit werd je geconfronteerd met immense uitdagingen waardoor je op spiritueel niveau meer bent gegroeid. De dualiteit zoals je die kent verliest zijn grip op je en verdwijnt meer richting de achtergrond. Je blijft worstelen met de invloed ervan terwijl je jezelf verlost van de lagere energieën. We weten dat het moeilijk is om houdingen, ideeën en overtuigingen los te laten. Alle kennis zit echter in je en daar zul je de waarheid vinden. In het verleden was het gemakkelijk om te oordelen, maar nu wil je naar een nieuw niveau waarop je alle zielen als één ziet.


Afscheiding was een spel dat de oude garde speelde zodat jullie naar elkaars keel bleven grijpen, maar nu kun je weigeren er nog langer aan deel te nemen. Vergeet fysieke verschillen, gewoontes en religieuze overtuigingen omdat achter iedereen een prachtige ziel van licht schuilt zoals jijzelf. Door eenheid in alles te erkennen hoor je bij de groep die klaar is om het pad van Ascentie verder te volgen. Je weet nu dat je zoektocht naar perfectie nooit eindigt tot je uiteindelijk uitkomt bij de Bron. Op je eigen manier heb je alle pogingen om je bij de waarheid weg te houden weerstaan. Je hebt erkend dat je altijd onderdeel zult uitmaken van die ene waarheid.

Je laat mogelijk nog onafgehandelde zaken achter, maar dat maakt niet uit omdat de cyclus van dualiteit in 2012 is afgerond. Karmisch gezien heb je alle belangrijke kwesties al voorbij zien komen. Vanwege de wet van genade is de rest vergeven. Je hebt je lessen geleerd en verdere ervaringen in de dualiteit zijn niet nodig. Het jaar 2013 wordt een jaar van vervulling terwijl je meer in contact komt met je hogere zelf. In tegenstelling tot het verleden kun je alles uit de fontein van kennis van je hogere zelf halen. Je bent voor je kennis niet langer afhankelijk van anderen.

Alle kennis zit in je. Geloof in jezelf en je weet intuïtief dat je de juiste beslissingen neemt. Alles gaat alleen maar sneller en tijd wordt langzamerhand minder relevant. De volgende stap is Ascentie met moeder aarde om een nieuwe aarde te creëren die geschikt is voor zielen met een verruimd bewustzijn. Dan kun je jezelf een galactisch wezen noemen. Je bepaalt zelf hoe snel je ontwikkelt. Als je de keuze eenmaal hebt gemaakt krijg je meer dan genoeg hulp van ons.

Jij bent de belangrijkste persoon op aarde omdat jij beslist waar je reis je naartoe brengt. Door goed voor jezelf te zorgen negeer je anderen niet omdat ontwaakte mensen ook vaak geneigd zijn om voor anderen te zorgen. Elke ziel heeft de verantwoordelijkheid om meer licht te ontvangen zodat zijn of haar bewustzijn kan blijven verruimen. Het houdt je stevig op het pad en helpt je om naar een hogere dimensie te gaan. Je bent onsterfelijk en hebt tot in de eeuwigheid om te evolueren.

Je hebt hard gewerkt om de meeste lagere energieën die je vastketenden aan de dualiteit los te laten. Nu kun je veel ambitieuzer zijn dan voorheen. Sinds het millennium en met name de laatste paar jaren heb je veel succes geboekt. Je hebt niet gefaald omdat Ascentie niet voldeed aan je verwachtingen. Je verhoogde de trillingen zodat inkomende energieën via jou konden worden gegrond. Het raster dat daardoor ontstond kan je nog verder omhoog tillen en de liefde neemt het over. De vertragingen en tegenwerking van de oude garde om vooruitgang tegen te houden kunnen niet doorgaan.

Leef je leven als voorheen en denk positief. Alles bestaat in het nu en wacht om te manifesteren zoals jij het wenst. In andere tijden kreeg je genoeg details over wat je kon verwachten en terwijl het nieuwe paradigma haar intrede doet zul je iedere mogelijkheid hebben om te profiteren van het nieuwe tijdperk. De huidige periode van onzekerheid duurt niet lang en spoedig zul je de veranderingen voelen. De verruiming van het bewustzijn zal leiden tot een nieuwe houding en bereidheid om je beschaving richting het nieuwe tijdperk te loodsen. Accepteer eventuele ongemakken omdat op ongekende schaal veranderingen plaatsvinden. Wanneer wij van de Galactische Federatie beginnen met onze plannen zal snel vooruitgang worden geboekt.

Ik ben SaLuSa van Sirius en tevreden dat jullie over het algemeen goedkeurend op Ascentie hebben gereageerd. Alles gaat zoals gepland en jullie mooie toekomst staat vast. Onze liefde is bij jullie, waar je maar gaat en waar je ook zult zijn.

Dank je SaluSa.

Mike Quinsey.


Vertaling: Robin
  


Welcome to the PAO Light-Circles

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean for SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 31 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS