Followers

dinsdag 19 augustus 2014

15.08.2014
SaLuSa,  15 augustus 2014

We zijn voortdurend bezig om de effecten van de pogingen, om de bevolking sterk te minimaliseren, van de duisteren te elimineren. Het is een deel van hun lange termijn plan, en de manier waarop ze dit doen is door de introductie van ziektes en andere methoden waarmee ze langzaam het aantal kunnen verminderen. Voor een lange tijd hebben we ons vermogen en superieure kennis gebruikt om dit te bestrijden. Dus jullie zullen begrijpen Dierbaren, dat wij een catastrofe aan het voorkomen zijn zodat jullie je goede werk voort kunnen zetten in het verspreiden van het Licht. Dus wees niet bang voor de duisteren aangezien hun bevoegdheden nu zeer beperkt zijn, voor karmische redenen moeten wij hen in staat stellen om een bepaalde hoeveelheid van de vrije wil uit te oefenen. Wees ervan verzekerd dat de nadelige acties die gebeuren in jullie wereld, het alleen de laatste periode is waarin karma wordt uitgespeeld. Wat van buitenaf lijkt op de neiging om een meer angstige situatie te creëren dan het eigenlijk in werkelijkheid is, zal het van korte duur zijn en door ons continu in de gaten gehouden worden. Houdt altijd in gedachten dat in de niet al te verre toekomst, je zal opstaan en genieten van totale rust en vrij zijn van de aandacht van de duisteren.


U bent goed op weg naar de oprichting van een nieuw tijdperk van vrede, en we danken al diegenen die hun leven hebben gewijd aan de totstandkoming ervan. Wij doen ons deel om u te helpen en u te begeleiden waar hulp nodig is. Wij waken ook tegen interferentie, maar er zijn momenten waarop we dit moeten toestaan zodat jullie kunnen worden getest. Jullie zijn de pioniers van een New Age en we bewonderen jullie toewijding aan jullie taken. Binnenkort kunt je direct contact met ons hebben en wanneer de omstandigheden het toelaten zullen we openlijk in jullie midden komen. Het is niet dat we niet al het contact met jullie hebben, aangezien wij jouw acties kunnen beïnvloeden en als je uit het lichaam treedt tijdens jouw slaap. We hebben vaak een ontmoeting met jullie, maar om te voorkomen dat je wordt afgeleid van je levensplan, in de meeste gevallen zal je ons verlaten zonder een herinnering eraan. Het is de reden waarom je vaak verfrist wakker wordt en op je gemak voelt zonder het te beseffen wat de reden hiervan is. Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen door het sturen van je gedachten, maar verwacht niet per se een onmiddellijk reactie. We kunnen niet altijd aan jouw wensen voldoen, en zelfs dan kan onze reactie verschillen van wat je verwacht.

Op alle niveaus op Aarde vordert het werk die leidt tot jullie bevrijding van de duisteren, die al verzwakt zijn door de break-up van hun contacten en de afnemende middelen. Ze zijn echter nog steeds in staat om te interfereren met jullie werk, maar niet in die mate dat zij hebben gedaan in het verleden. Echter, verspil niet je energie door te veel te focussen op hun activiteiten aangezien we alle zaken onder controle hebben. We moeten er echter onmiddellijk aan toevoegen dat we niet altijd kunnen zo ver gaan als we zouden willen. Wees ervan verzekerd dat vanuit ons oogpunt het allemaal nog goed vordert, en niets zal worden toegestaan om de geplande uitkomst te veranderen. Binnen een paar jaar zien we de mogelijkheid van grote veranderingen, die de mensheid vooruit zal brengen om een nieuwe periode in je leven te beginnen.

Heb je je ooit afgevraagd waarom er soms een groep mensen aanwezig kan zijn bij een ET-ruimtevaartuig ontmanteling, en nog niet iedereen het kan zien. De meest waarschijnlijke reden is dat de waarnemers op verschillende niveaus van vibratie zitten. Als hun vibratie niet hoog genoeg is kunnen de oog sensoren de objecten niet waarnemen, en om soortgelijke redenen kunnen niet alle mensen spookachtige verschijningen zien. Het bijkomend nadeel van het hebben van een lage trilling is, dat dit een barrière vormt voor het ontvangen van allerlei indrukken die je anders wel zou kunnen ontvangen. Naarmate de tijd vordert en de trillingen steeds meer stijgen zullen meer mensen ontwaken tot hun potentieel tot Ascentie zal plaatsvinden wanneer we allemaal een hogere gevoeligheid delen. Dit zijn slechts een paar van de veranderingen die plaatsvinden, dat op de lange termijn de mens zal uitgroeien tot een Galactische Wezen van immense kracht en mogelijkheden.

Dus Dierbaren, je hebt een geweldige toekomst voor je, die erg leuk en spannend zal zijn als je jouw eigen keuze van evolutie volgt. Al een aantal van jullie voelen de veranderingen plaatsvinden, en er is geen twijfel in je gedachten dat er grote veranderingen op komst zijn. We herhalen dat dit momenten zijn waarop er een scheiding van de wegen zal zijn, en alleen degenen die voldoende hun vibraties omhoog hebben gebracht zullen opstaan. Wees ervan verzekerd dat elke ziel dezelfde mogelijkheden krijgt om te evolueren welk tempo zij ook kiezen. Sommigen geven de voorkeur aan een langzame weloverwogen benadering, terwijl anderen worden voorbereid op een uitdaging die ze naar voren zal stuwen. Echter, zullen er altijd gidsen voor u klaar staan om u advies te geven op basis van wat ze weten over jou.
Zoals u zich kunt voorstellen zijn vele zielen actief waar het jou betreft, en hoewel het kan lijken dat je vaak alleen bent word je in feite altijd begeleid op jouw reizen. Als je eraan denkt om jouw ongeziene helpers te erkennen en jouw gedachten deelt met hen, hebben ze meer kans om jouw te kunnen helpen. Alles is voor je ervaring en houd in gedachten dat je levens hebt gehad aan beide kanten van de lijn. Het is daarom essentieel dat je anderen hun keuze van ervaringen laat maken, aangezien alles wordt gekozen met je spirituele evolutie in het achterhoofd. Bovendien oordeel niet over anderen, omdat u niet weet wat hun redenen zijn voor de keuzes die zij hebben gemaakt. Houdt gewoon in gedachten dat iedere ziel zich bezighoudt  met het maken van geestelijke vooruitgang, en die de ervaring van zowel de positieve als de negatieve aspecten van het leven vereist. Jullie zijn allemaal betrokken bij soortgelijke ervaringen die deel uitmaken van je levensplannen, en als er niets gebeurt bij toeval neem je kansen om zeer serieus te evolueren.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik kan je verzekeren dat je actief betrokken bent in je levens plan, zodat waar mogelijkheden ontstaan je vaak kunt kiezen welke je neemt. Wanneer je incarneert  kunt je bijvoorbeeld kiezen bij welke familie je wilt horen, maar deze zijn voor jouw geselecteerd om je zo de mogelijkheden te geven die je nodig hebt om te evolueren. Sommigen van jullie zullen dit moeilijk te geloven vinden, maar houd in gedachten dat voordat je incarneert je je bewust bent van de lessen die je moet leren. Jullie zijn mooie zielen die evolueren naar een hoger niveau, en veel liefde zal met jullie gaan ten alle tijden.

Dank je SaLuSa,
Mike Quinsey 
                                                                                 

0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS