Followers

vrijdag 22 augustus 2014

22:08:2014
SaLuSa  22 August 2014
Velen van jullie hebben aanvaard dat de tijd sneller voorbij gaat dan ooit, en het zal het blijven doen als het je mee neemt in de hogere vibraties. Het is allemaal onderdeel van de onvermijdelijke veranderingen die plaatsvinden, die nodig zijn om de Nieuwe Tijd tot stand te brengen. Bovendien zal er een welkome verandering komen voor de bevolking van de Aarde, die zodanig worden getroffen dat zij zich verplaatsen naar een nieuw niveau, waar minder negativiteit is. Dit gaat door tot de lagere vibraties niet langer meer kunnen bestaan​​, en vrede zich zal hebben gevestigd op Aarde. Er is geen manier dat de verdere vooruitgang kan worden gestopt door de duisteren, zoals deze is vastgesteld door de hogere krachten die jouw lot bepalen. Terwijl je een vrije wil hebt  zijn er ook voorschriften die vorm geven aan je toekomst in overeenstemming met het plan voor de Mens.

Wat ook indruk is die je krijgt over wat er gebeurt, bedenk dan dat je toekomst al is uitgestippeld. Absoluut niets kan jouw lot veranderen om uit de lagere vibraties te gaan en geniet van de niveaus van Licht die hiervan vrij zijn. Een glorieuze toekomst wacht op jou wanneer je jouw echte familie ontmoet, en terugkeert naar je Hoger Zelf. Dit zal enige tijd duren, maar je perceptie ervan is al aan het veranderen als je de versnelling van de tijd ervaart. Het is in feite niet constant wat al bij bekend is en uiteindelijk zal je in de toekomst komen waar alles bestaat in het Nu. Zelfs nu wanneer je terugkeert naar de hogere niveaus na jouw overgang na de 'dood' van je fysieke lichaam, zal je veel van dit soort veranderingen ervaren. Het is een stap dichter bij de echte werkelijkheid waar je hebt bestaan ​​tussen de levens van duizenden jaren, en dient om jou eraan te herinneren van je hogere staat van zijn.
Je aardse bestaan ​​is een harde test van jouw vermogen om de lagere vibraties te overwinnen, terwijl je op hetzelfde moment blijft evolueren. Het is een niveau waar zielen kunnen incarneren om veel sneller spirituele vooruitgang te maken dan in de hogere. De lessen kunnen worden uitgespeeld om zo aan te sluiten bij jouw niveau van trillingen, en hoe hoger het is, hoe sneller je kan evolueren. Niemand dwingt je om het anders te ervaren dan met de snelheid waarbij je je comfortabel voelt. Het is de reden waarom zoveel zielen in heel veel verschillende stadia van de evolutie zijn. Het klinkt misschien heel moeilijk om vooruitgang te boeken in dergelijke omstandigheden, maar het is de ideale situatie waaruit zoveel mogelijkheden kan worden gekozen. We willen nogmaals herhalen, dat iedere ziel, gidsen en leraren heeft die hen begeleidt. Ze begeleiden jou en tegelijkertijd zorgen ze ervoor dat ze niet interfereren met je vrije wil.
Dierbaren, je kan je veilig voelen en verzorgd daar je jouw tijd in de laatste dagen uit speelt in de in de lagere dimensie. Je gidsen en mentoren wensen jou veel succes, en zullen alles wat toegestaan ​​is doen om jou te helpen met het verstrekken van, zonder het op te leggen op jouw vrije wil. Wanneer je twijfels en zorgen hebt over de negatieve energieën, zal je ze aantrekken waardoor je kwetsbaarheid toeneemt. Je kunt ervoor zorgen dat hetgeen wat je niet wilt zal gebeuren dus denk positief ten allen tijde, en houd je focus op je doel. Wees ervan verzekerd dat deze periode in jullie leven uiterst belangrijk is, want als je niet de hogere vibraties kunt realiseren ben je voorbestemd om in de lagere dimensies te blijven. Je zult natuurlijk wel een kans krijgen om jouw doelen te bereiken in een andere cyclus, maar nadat we zo ver gekomen zijn is het verstandig om de energie te steken om deze keer te slagen.
We blijven je beschermen tegen inmenging van buitenaf daar andere beschavingen geïnteresseerd zijn in jullie vooruitgang. De ervaring die je ervaart trekt de belangstelling van veel van hen, vanwege de veelheid van verschillende wezens die eraan deelnemen. Zielen komen uit alle hoeken van het heelal om waar te nemen of deel te nemen aan het einde der tijden, en het is inderdaad de moeite waard erop te wijzen dat in werkelijkheid jullie allemaal Ruimte Wezens zijn. Jouw huis is niet op aarde en velen van jullie hebben aangeboden om anderen te helpen om op te staan ​​uit de lagere vibraties. Met jouw ervaring en hogere vibraties kun je erop vertrouwen dat je kunt voorkomen dat je naar beneden getrokken wordt door hen. Uiteraard controleren wij nauw jouw vorderingen en staan altijd klaar om jou te begeleiden. Wij hebben bewondering voor jouw vasthoudendheid en vastberadenheid om je missie te vervullen, en de zielen die je helpt zullen voor altijd dankbaar zijn. Natuurlijk, heeft iedereen baat in een dergelijke situatie aangezien ervaring waardevol is.
Elke ziel verbonden met de Aarde krijgt kennis door hun ervaringen, en het is zoals je het noemt een snelle ervaring die vele anderen willen hebben. Echter, de lagere vibraties zijn zodanig dat ze je naar beneden kan trekken, en je je ware missie kan laten vergeten. Dat is waar je Gidsen nauw samenwerken met jou om te proberen je terug te krijgen op je afgesproken pad. Een groot deel van het contact met hen gebeurt als je slaapt en uit het lichaam treedt. Veel goed werk wordt gedaan op dergelijke momenten, en wanneer je jouw problemen hebt opgelost zal je merken dat je verfrist wakker wordt met een gevoel dat je op je gemak bent. Dat is een goede reden om je intuïtie te volgen als je op zoek bent naar antwoorden van hun. Je bent nooit verlaten of alleen, maar er zijn momenten waarop je ongewenst of niet op je gemak voelt. Zoals we vaak hebben gezegd, kun je een beroep doen op ons op elk gewenst moment en wij zullen zo goed als we kunnen reageren zonder dat het invloed heeft op jouw levensplan.
Je hebt een gezegde: 'de stilte voor de storm "en wij kunnen we jou vertellen dat de" storm "over zijn hoogtepunt heen is en er heel binnenkort een periode van rust zal aanvangen. Je kunt erin bijdragen door te leven als een goed voorbeeld van iemand die op de hoogte is en door het verspreiden van de Liefde en Licht van heinde en verre. Vrede komt en mooie tijden staan te wachten en reeds vele Lichtwerkers leggen de fundamenten van een New Age. Wij verzekeren jou toch steeds weer, dat niets de vooruitgang zal stoppen in de New Age, en je staat al met beide voeten op het pad ernaartoe.
Ik ben SaLuSa van Sirius, en ik ben blij dat ik contact met jullie heb met nieuws van de vooruitgang die wordt geboekt. In sommige opzichten is het langzaam door je manier van het meten van de tijd, maar vanuit ons gezichtspunt worden zaken snel opgelost. Wij zijn lid van de Galactische Federatie van Licht en zetten ons in voor jouw welzijn en succesvolle toekomst. Wij zijn een en wanneer je opstijgt zullen we bij elkaar komen als we ons werk voor het Licht voortzetten.
Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey                                                                               
     

 Vertaling: Elene   

0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS