Followers

zondag 4 januari 2015

02.01.2015SaLuSa,  2 januari 2015
We horen dat velen van jullie zich afvragen waarom de tijd sneller lijkt te gaan. Dat komt gewoon doordat de snelheid van de trillingen zich verhoogt, terwijl tegelijkertijd de trillingen jullie uit de lagere vibraties optillen. Dit zal voortduren totdat jullie helemaal zijn opgeheven in de 4e Dimensie, zodat jullie niet meer worden overvallen door de lagere vibraties. De komende  Stad van Licht is ook een onderdeel van de nieuwe dimensie maar is slechts een van vele manifestaties die dit jaar zullen verschijnen. Dat het al lijkt te zijn vertraagd moet jullie niet bezighouden aangezien hij zeer binnenkort zal verschijnen. We weten dat de mensen ongeduldig zijn, maar jullie zijn zo dicht bij het zien van de Stad van Licht dat wij jullie vragen om geduld te hebben.

Er gebeurt  zoveel en zodra de veranderingen beginnen te komen, zullen jullie versteld staan hoe snel ze effect zullen hebben. Wij hebben jullie op de hoogte gebracht over wat er moet gebeuren en elke stap zal jullie dichter naar de dag brengen waarop jullie bevrijd worden van degenen die zich verzetten tegen het Licht en zich bemoeien met het proces. Elke poging om te vertragen zal geen invloed hebben en de Duistere Garde is al begonnen met het onderkennen van de moeilijkheden waarmee ze geconfronteerd wordt. Er kunnen personen zijn die het lastig maken maar ze zullen opzij worden geveegd. Lieve Lichtwerkers, dit jaar is er een om herinnerd te worden en jullie rol is om anderen die minder geïnformeerd zijn de waarheid omtrent wat er gebeurt te helpen begrijpen.

Van hieraf aan zal jullie bestaan geleidelijk aan gemakkelijker worden en je zult genoeg mogelijkheden hebben om openlijk te werken voor het Licht. Er zal veel te doen zijn aangezien de meerderheid van de Mensheid in grote verwarring zal zijn en zelfs bang. Jullie aanwezigheid en geruststelling over wat er gebeurt zal een hoop doen zodat hun zorgen worden verlicht. Uiteraard zullen we mettertijd via de televisie direct tot de mensen kunnen spreken, hetgeen hun zorgen opzij zou moeten zetten. Er zullen altijd mensen zijn die de komst van het Licht niet zullen begrijpen en geen interesse tonen. Jullie rol is niet om tijd te verspillen aan mensen die duidelijk tegen het licht zijn, maar diegenen te helpen die gewoon in de war zijn. Het zal een grote stap voorwaarts zijn voor hen vooral als ze fervente aanhangers zijn van een religieuze instantie. 

Veel Lichtwerkers kunnen binnen hun eigen familie met de nek worden aangekeken, dus laat ze hun eigen weg vinden. Wat er voor hen is gepland zal uiteraard goed zijn voor hun evolutie. Velen zullen echter ontwaken uit hun slaap en enige begeleiding is welkom om hen te begeleiden door het begin van de Nieuwe Tijd. Houd in gedachten dat iedereen precies daar is waar ze moeten zijn en dat is waar ze naar eigen behoeften ervaring opdoen. Hetzelfde geldt voor Lichtwerkers dus wees niet bezorgd indien er niet veel gebeurt op dit moment, jullie tijd zal komen.

Wij zouden zeggen dat zodra het Nieuwe Tijdperk is erkend voor wat het is, het tijd is voor Lichtwerkers om actief te worden. Als er niets gebeurt waarvan je denkt dat het jouw oproep is om aan het werk te gaan, wacht je tijd af daar niet alles in een keer komt. Gebruik je intuïtie om in te schatten wanneer je werk voor het Licht moet beginnen en je zal er niet ver naast zitten. De Spirituele Kerk moet tot zijn recht komen aangezien het nauwgezet het ware spirituele pad volgt. Maar laat het gezegd zijn dat je een volgeling van de waarheid kunt zijn zonder lid te zijn van enige religie. Dat gezegd hebbende, mensen die net beginnen op hun spirituele reis zullen profiteren van een bezoek aan een Spirituele Kerk.

De Aarde zelf gaat door veranderingen en zal zichzelf uiteindelijk omhoog getild vinden naar de hogere dimensie. Dat is echter nog ver weg en dan zullen jullie eveneens zijn voorbereid op het leven in de hogere vibraties. Dat is gewoon een voorproefje van wat er komt zodat je weet dat je alles hebt om naar uit te kijken. Dus houd je blik op je doel wetende dat er niets is om je te stoppen te genieten van de toekomst. De Donkere Middeleeuwen zijn nagenoeg ten einde en de volgelingen van de duistere Garde zijn in wanorde.

Inmiddels  accepteren veel mensen de Buitenaardsen grotendeels omdat er geen incidenten zijn geweest  die direct kunnen worden toegeschreven aan hun acties. Waar er een confrontatie  is geweest zal je vrijwel zeker zien dat het veroorzaakt is door de Grijzen (Greys) of jullie eigen Duistere Krachten. Valse Vlag aanvallen is ook een gebied waarbij ze betrokken zijn geweest maar een korte blik op de feiten moet de waarheid achterhalen. Onze missie is om vrede op een onrustige planeet te brengen die bijna werd vernietigd door de acties van de Duistere Garde. We hebben vele malen gesteld dat we niet zouden toekijken en toestaan dat dat gebeurde. We zijn er om toezicht te houden op de voltooiing van jullie ervaring in de derde dimensie, zodat jullie kunnen opstijgen naar de volgende dimensie.

Houdt stevig vast aan jullie overtuigingen en weet dat niets deze van jullie kan afpakken. Wat er gebeurt als je bewustzijn stijgt, is dat je minder en minder te maken zal hebben met zaken van de lagere vibraties. Jullie bereiken een niveau waarop jullie je buiten het bereik van de Duistere Garde zult begeven. Maak je echter geen zorgen over hun aanwezigheid. Ze zijn nu beperkt tot wat kattenkwaad dat ze kunnen uitvoeren, maar sommigen van jullie hebben nog steeds karma op te ruimen en ondanks dat moet je je nog steeds concentreren op het Licht. De meesten van jullie hebben zich ontdaan van schulden dus probeer voorzichtig te zijn om geen nieuwe te creëren.

Geloof niet in paniek zaaien en geruchten omtrent Obama's intenties, daar de duistere Garde bang wordt en een mogelijkheid zoekt om chaos te brengen. Angst is hun wapen en ze zullen alles proberen om jullie in een angstige toestand te brengen. Nogmaals dit is waar je intuïtie van pas komt en wanneer je je onderscheidings-vermogen gebruikt zul je de energie "voelen" en weten wat voor type het is.
Ik ben SaLuSa van Sirius en ik wens iedere lezer een geweldig Nieuwjaar. Er is veel beloofd en als resultaat zullen jullie er niet meer aan twijfelen dat het Nieuwe Tijdperk er aan komt. De wereld keert zichzelf ondersteboven terwijl de chaos voortduurt, maar dit is het uitwerken van de laatste grote karmische kwesties. Vier jullie nieuwe jaar met vreugde en schijn je licht in donkere hoeken. De Galactische Federatie zal de hele tijd met jullie zijn.

Dank je, SaLuSa

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light.
Veraling: Rob

0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS