Followers

Google+ Followers

zaterdag 10 april 2010

SaLuSa 09-April-2010

Wordt de liefdevolle zielen die je al bent, en verlaat de fysieke dimensie voor je werkelijke thuis tussen de sterren.


Wij zien dat het gevoel van verwachting voor een grote verandering groeit, en dat is zeer bemoedigend omdat het betekent dat meerderen van jullie zich bewust worden van wat er is gepland voor jullie toekomst. In elk geval zijn er velen die voelen dat er veranderingen plaatsvinden, zelfs als zij niet zo goed geïnformeerd zijn over het karakter ervan. De ineenstorting van de oude manieren kan nauwelijks onopgemerkt voorbij gegaan zijn, en al met al betekent het dat mensen zeer ontvankelijk zijn voor het idee iets nieuws te ontvangen. Zij zullen dit nog niet zien komen van de huidige wereld regeringen, omdat er een complete verandering nodig is in het bestuur en de personeelsbezettingen voordat het doorgang kan vinden. Er zouden geruchten en speculaties kunnen plaatsvinden over wat er op de plank ligt, maar alleen de hogere bronnen zullen de details van het plan duidelijk kunnen definiëren. Alhoewel het plan daar waar nodig was gewijzigd is, is het in haar algemeenheid gehouden aan de centrale doelstellingen, die de belangrijkste vereisten zijn voor jullie verheffing.

De komende Ascentie is onderwerp geweest van vele leringen en boodschappen gedurende lange tijd, daar de eindtijden duidelijk gedefinieerd zijn sinds deze cyclus lang geleden begon. Dat is het hele doel van alles dat gebeurd is, en het plan is helemaal uitgespeeld zodat jullie er het maximale voordeel uit hebben kunnen halen. Dierbaren, het gaat om ervaring zodat jullie spirituele evolutie zich verder voorwaarts beweegt. Het gaat over tegenstellingen die jullie goed en kwaad noemen, en dualiteit die alles behalve op zijn beloop is gelaten, en het is tijd om dit te beëindigen. Alhoewel sommige zielen vele malen door dezelfde ervaringen gaan, is er altijd iets te leren. Vaak zijn er groepen van jullie die samenkomen voor dat specifieke doel, en jullie helpen elkaar vooruit komen. Jullie dragen jullie deel bij, volledig ondergedompeld in de karakters die je kiest, en voor zover het jullie betreft is het een absolute realiteit.

Via vele levens heb je jezelf in verschillende type rollen neergezet, en werkelijk, jullie zijn allemaal geweldige acteurs op het podium van het leven. Het probleem voor sommige zielen is dat zij zo diep betrokken zijn bij hun eigen karakters, dat zij geen ruimte laten om hun innerlijke zelf tevoorschijn te laten komen. Het is te hopen dat elke ziel van die momenten van plotselinge realisatie heeft dat zij meer zijn dan zij lijken. Zij dragen tenslotte hun Goddelijke vonk te allen tijde bij zich, en hun Licht kan niet volledig onderdrukt worden. Sommigen zullen God ontkennen, maar vaak komt dat vanwege het feit dat zij leerden over een boze en wraakzuchtige God die gevreesd moet worden. Dat is het beeld van een valse God en daarvoor is geen plaats waar het jou betreft. God is en zal altijd het totaal van alle Liefde zijn, omdat Liefde Is. Als je de spirituele boodschappen volgt, zijn er maar weinigen die God en de Hogere Wezens op enige andere manier neerzetten dan vol van Liefde en Licht. Op hun niveaus in de hogere dimensies kan er geen andere manier zijn omdat alleen de Waarheid kan bestaan. God krijgt de schuld van zo vele dingen, en dat kan alleen maar ontstaan uit een onbegrip van wat God is. Helaas zinspelen sommige leringen op het idee van een boze God die straffen uitdeelt, en dat wordt gebruikt als een manier om mensen in een continue staat van angst en onderdanigheid te houden.

Ga vol vertrouwen de toekomst in omdat je weet dat God Alle Liefde is, en het maakt niet uit hoever je wegdrijft van de ware verstandige weg, het zal altijd zo blijven. Na je tijdelijke verblijf op de Aarde word je altijd met open armen verwelkomd, zelfs als je gezondigd hebt en je schuldig voelt. Dat is trouwens niet noodzakelijk omdat alles wordt gezien als een ervaring, en door verder geboden kansen kun je over je zwakheden heenkomen zonder jezelf te straffen. Op één niveau zijn jullie allemaal gelijk, en het is alleen de Mens die ervoor kiest om anderen als verschillend of afgescheiden van zichzelf te zien. Dualiteit moedigt dat inzicht natuurlijk aan, maar hoe je dit kunt overwinnen is de uitdaging die het biedt. Bekijk alle zielen alsof je ze ziet vanuit dezelfde bron, en als onderdeel van God, en je zult je realiseren dat zij net zo goed onderdeel van jou zijn, zoals jij dat van hen bent.

Mettertijd zullen alle dingen duidelijk worden, en jullie gaan al een periode binnen waarin al het andere dan de waarheid zal worden onthuld om te worden omgevormd. Deze dingen hebben een lagere vibratie en hebben geen plaats in de toekomst. Zoals je zeker al opmerkt, vergaren de bewegingen om de waarheid over de Mens en zijn ervaringen te onthullen al momentum. Wij kunnen met vrij grote zekerheid zeggen dat, tegen de tijd dat jullie het einde van deze cyclus bereiken, geen enkele steen op zijn plaats is gebleven. Niets zal verborgen blijven ongeacht hoe zeer het voorheen geheim gehouden werd. In het licht hiervan zou het jullie vooruitgang helpen, als je een totale en waarheidsgetrouwe aanpak in alle zaken zou doorvoeren. Begin hiermee en wordt wat je werkelijk bent, een Wezen van Liefde en Licht. Mettertijd zal het gemakkelijker worden, omdat jullie niveaus van bewustzijn zich steeds sneller verhogen.

Dierbaren, alles wordt gedaan om jullie steeds verder vooruit te helpen, en je zou jezelf gemakkelijker moeten kunnen focussen op je toekomst en niet afgeleid worden. Tem de emoties die soms uit de hand lopen, en je zult je er werkelijk veel beter door voelen. Wanneer je boos wordt verstoor je niet alleen de harmonie van je lichaam, maar alle energieën die het omgeven. Zo een onbalans kan je zelfs ziek maken, en dat kost tijd om te herstellen. Als dit gebeurt probeer jezelf dan te centreren zo snel je kunt, en omring jezelf met het pure licht van de groene genezingsstraal. Het zal je helpen terug te keren naar een vredige en ontspannen staat, en je herstel versnellen. Denk even aan het feit waarom de Mens normaal gesproken omringd is door zo veel groen, en waarom een uitstapje naar het platteland zo verheffend kan zijn. Waarom lijkt de pracht van een blauwe lucht op een heldere dag zo vredig als je gaat liggen en er naar tuurt?

In de hogere dimensies zul je absoluut omringd zijn door schoonheid en energieën die bevorderlijk zijn voor vrede en stilheid die geen gelijke kennen op de Aarde in het heden. Elke inspanning die je nu levert om in de richting van Ascentie te gaan zal het meer dan waard zijn, omdat wat je nu hebt maar weinig is in vergelijking met wat je snel zult hebben. Je zult nooit meer de ervaring van de dood hoeven meemaken, en slechte gezondheid zal tot het verleden behoren. Gemis zal een woord zijn dat je nooit meer gebruikt, en het leven zal een hemelse ervaring zijn in de breedste zin van het woord.

Ik ben SaLuSa van de Galactische Federatie, en wij willen dat jullie je allemaal verheffen wanneer de kans zich voordoet. Wordt de liefdevolle zielen die je al bent, en verlaat de fysieke dimensie voor je werkelijke thuis tussen de sterren.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.

Translator: Puk
Email: pmdl@ziggo.nl

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLSKA/Polish
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- ESPAÑOL
*http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8日本語/Japanese
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck

http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 ChineseNEW

http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on http://peacelovelove.blogspot.com/


0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS