Followers

zaterdag 7 februari 2015

Nederlands -- SaLuSa 6 Februari 2015SaLuSa 6 Februari 2015

De onrust op jullie Aarde blijft voortduren, maar tegelijkertijd blijft het Licht toenemen om degenen die het Licht verspreiden kracht toe te voeren. We kunnen nog niet voorspellen wanneer het de dominante kracht zal worden, maar die tijd nadert snel. Met de steeds toenemende niveaus van Licht kan er geen andere uitkomst zijn, en het valt op dat meer mensen dan ooit  bereid zijn om actief hun steun te betuigen aan de Lichtwerkers. Naarmate de tijd vordert zal er een samenkomen van veel meer mensen zijn, en hun werk zal helpen om het echte begin van Ascentie te bespoedigen. Wij moedigen jullie aan om veilig binnen je Licht te blijven, en om niet rechtstreeks betrokken te raken bij vendetta’s tegen de Duistere Garde. Zij zullen een einde beleven dat wordt bepaald door hun acties tegen de Mensheid gedurende duizenden jaren. Zij hebben het pad in gang gezet dat tot hun ondergang leidt, en ook tot een einde aan hun acties tegen hen van het Licht.


We voelen de frustratie die jullie voelen over de aanhoudende problemen in het Midden-Oosten. Echter, wees er zeker van dat wij, zover toegestaan, zoveel mogelijk doen en de escalatie van de oorlog die plaatsvindt hebben verhinderd. Mensen vragen waarom we niet ingrijpen en het stoppen, maar dat zou ingaan tegen het karmische pad dat is ingesteld. Totdat de lessen zijn geleerd kunnen we alleen maar proberen om het verlies van leven en de schade die ontstaat te beperken. Jullie hele ervaring in deze cyclus is bedoeld om je te helpen boven de duisternis uit te stijgen, zodat je op jullie beurt anderen kunt helpen. In dat opzicht zijn jullie zeer succesvol geweest, en meer zielen worden nu wakker voor de nieuwe vibraties. Dit is belangrijk willen ze de duisternis overwinnen en zich in het Licht willen begeven. Velen zijn nu in staat om hun bewustzijn te verruimen en de reden achter de veranderingen die plaatsvinden te begrijpen.

Er staat zoveel te wachten om te worden onthuld dat jullie snel zal verheffen en de obstakels verwijderen die jullie tegenhouden. Deze komen grotendeels voort uit de inspanningen van de Duistere Garde, die jullie heeft weerhouden om de waarheid over jezelf te leren. Maar dat is allemaal aan het veranderen, en in de nabije toekomst zullen jullie vele waarheden ontvangen over jullie rol in de cyclus die nu wordt gesloten. De meesten van jullie zijn maar schaduwen van je ware zelf en als het bewustzijn blijft stijgen, zullen jullie meer leren over jullie ware zelf. Je bent veel groter dan je denkt of zelfs bereid bent om te geloven, maar de waarheid zal diep in jou goed "voelen", daar je weet dat de echte jij een Wezen van Licht is. Terwijl jullie je in de lagere dimensies gedragen hebben vanuit een beperkt bewustzijn, zal het zich nu uitbreiden vanwege de hogere trillingen.

De realiteit is dat jullie op de reis terug zijn naar jullie hogere staat van zijn, en door het verlaten van de 3e dimensie zullen jullie een enorme stap vooruit zetten. Als je om je heen kijkt lijkt het bijna onwaarschijnlijk dat er vele zielen klaar zijn om verheven te worden, maar je zal verbaasd staan hoe snel ze kunnen veranderen. Ieder van jullie speelt een rol die je voorziet van de lessen die je nodig hebt om te blijven evolueren en je voor te bereiden op de veranderingen die voor je liggen. Voordat je geboren werd is iedere ziel een verbinding aangegaan met de vaardigheden en kennis die nodig is om ze toe te rusten en  behulpzaam te zijn in het leven. De echte jij is multi-getalenteerd om om te gaan met het leven op aarde en nog beter om zich te verplaatsen naar de hogere dimensies.

Zoals jullie weten zijn jullie weerpatronen geleidelijk ten goede aan het veranderen. Er zullen problemen ontstaan door de veranderingen, maar je zult ruim de tijd hebben om je aan te passen. Het netto resultaat zal een meer aanvaardbare temperatuur zijn zonder de extremen die je gewend bent. De zeeën zullen ook warmer worden en als je de twee samen neemt zul je zien dat in de natuur veel veranderingen plaats zullen vinden. Diersoorten zullen zich verplaatsen naar omstandigheden die meer geschikt zijn voor hun behoeften. Alles bij elkaar zal het allemaal beter zijn zodat jullie meer zullen genieten van een meer gematigd klimaat.

Ziektes en andere gezondheidsproblemen zullen uiteindelijk verdwijnen als de trillingen omhoog gaan. Vergrijzing zal ook vertragen als je eenmaal de volwassen leeftijd hebt bereikt, aangezien je op een punt zult zijn waar het niet meer optreedt. Dus de tijd verglijdt heb je voortdurende veranderingen die plaatsvinden, die goed voor je zijn als je eenmaal binnen de trillingen van de 4e Dimensie bent. De oude trillingen houden op zo effectief te zijn als ze waren, dus je zult je meer en meer bewust worden van de veranderingen. Echter, laat deze gebeurtenissen je niet afleiden van je levensplan, want alles zal zich heel mooi settelen. Je zult je uiteraard bewust zijn geweest van deze mogelijkheden voordat je op Aarde reïncarneerde. Je zult dus een 'weten' hebben over de veranderingen wanneer ze in je leven verschijnen. We zijn altijd alert voor wat er gebeurt op Aarde en we  zullen altijd ons best doen om jullie op de hoogte te houden. De toekomst is duidelijk en naarmate de tijd vordert zullen we in staat zijn om veel dichter naar jullie toe te komen.

Moeder Aarde concentreert zich op haar eigen behoeften en is zeer actief vanwege de behoefte om haar eigen vibraties te verhogen. Feitelijk zal ze, ongeacht hoe het Menselijk Ras vordert, verdergaan met de noodzakelijke veranderingen die het creëren van de nieuwe Aarde zal helpen. Jullie zijn beiden afhankelijk van elkaar om een soepele overgang naar de hogere niveaus te garanderen. Dus hoe eerder De Mens stopt met het verkrachten van de aarde, des te eerder kan zij worden hersteld in haar optimale conditie. We hebben echter ver vooruit gekeken, dus geef het voldoende tijd zodat deze komende veranderingen zich zullen manifesteren. Ze zullen niet van de ene dag op de andere komen, maar het zal op een ordelijke manier gebeuren. De levering van de Welvaart Programma's en het nieuwe Bestuur behoren tot de eerste veranderingen en deze wachten in de coulissen.

Wij hopen dat jullie je aan het voorbereiden zijn op de veranderingen die jullie persoonlijk betreffen. We bedoelen de veranderingen die ervoor zorgen dat jullie lichaam gezonder wordt, en dat heeft te maken jullie voedselkeuze. Eet zoveel mogelijk vers voedsel in plaats van bewerkt voedsel,dat meestal diverse chemische toevoegingen bevat. Beweging is ook belangrijk en zelfs gewoon lopen helpt, in tegenstelling tot strak fitnessen.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en op zo’n belangrijke tijd in jullie leven probeer ik jullie te helpen met de veranderingen. Ik laat jullie achter in Liefde en Licht.

Dankjewel SaLuSa.

Mike Quinsey


Translator: Elene

0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS