Followers

zondag 9 augustus 2015

Nederlands -- SaLuSa, 7 aug 2015

SaLuSa 7 Augustus 2015
Dierbaren, zaken op Aarde beginnen vorm te krijgen op een zodanige wijze dat het niet meer lang duurt voordat jullie beginnen te zien welke richting de mensheid ingaat. Behalve verwarring en onzekerheid, zullen positieve signalen komen die zullen bevestigen dat de veranderingen die komen vorm zullen krijgen voor jullie verbetering. Jullie zullen je realiseren dat er een 'zuivering' plaatsvindt en dat veel van wat je kunt zien van het oude regime, wordt gewijzigd of verwijderd. Het wordt geholpen door de vele zielen die ontwaakt zijn naar de waarheid en vrijheid van de ketenen van de Duisteren eisen. Jullie leven is teruggebracht tot dat van slaven daar jullie geboorterecht jullie is geweigerd. Je werd vrijheid geschonken door God en het zal worden hersteld, zodat het Nieuwe Tijdperk de beloften kan waarmaken die jullie zijn gedaan. Tegelijkertijd zijn er duidelijke tekenen dat zo velen van jullie de waarheid van je bestaan ??en de heerlijke tijd die voor ons ligt grijpen. Het zal tijd zijn om volledig te manifesteren en wij geven jullie stevige indicaties van de richting die jullie ingaan, zodat jullie een positief doel voor ogen hebben. Achter de schermen zullen er veel groepen ondersteuning bieden aan jullie inspanningen, en die jullie helpen om succes te behalen.
Er is zoveel gebeurt dat we kunnen indenken hoe verwarrend het kan zijn, maar door te focussen op de positieve aspecten van jullie toekomst moeten jullie niet te veel afgeleid zijn. De omvang van wat er gedaan moet worden kan overweldigend zijn, maar we hebben dit al jaren zo gepland en zaken zullen gaan versnellen zodra ze kunnen beginnen. Het opruimen van de "rommel", te verstaan de tijdvakken van ongemak voor jullie, maar we hopen dat jullie dan ontwaakt zijn om de noodzaak in te zien voor een dergelijke actie. Zoals de zaken er op dit moment voor staan is het al duidelijk dat het Menselijk Ras verder moet gaan, en zich voor moet bereiden op de komende veranderingen die uiteindelijk voor jullie voordeel zijn. We zien het als een spannende tijd omdat we de uitkomst al kunnen zien, en jullie zullen dat ook doen zodra de situatie duidelijk is. Wij willen jullie op de hoogte houden van wat er gebeurt, maar we moeten nog steeds voorzichtig te zijn totdat de Duisteren echt daar zijn waar ze zich niet langer kunnen bemoeien met jullie evolutie.
We overzien alles wat er gebeurt in en buiten jullie Aarde, en blijven ervoor zorgen dat jullie vooruitgang niet wordt verstoord door de controle van alle bezoekers die ofwel jullie willen observeren of contact op nemen. Wat dat precies betekent hangt af van het karma dat volgt uit jullie eerdere acties, en "soort zoekt soort" wat we moeten toestaan. We kunnen ons niet de Universele Wet toe-eigenen of aan de gevolgen hiervan ontsnappen. Ja, we kunnen advies geven, maar de uiteindelijke beslissing is aan jullie. Over langere tijd is vrije wil aan jullie gegeven door de Schepper, en het is deze factor die jullie Ras zo bijzonder maakt voor anderen. We hebben in het verleden gezegd dat jullie in jullie toekomstige werkzaamheden zullen profiteren van de ervaring die jullie al hebben opgedaan, en waar je het kunt delen om zo vele zielen te redden zodat ze er zelf niet doorheen hoeven te gaan. Jullie zullen merken dat 'delen' een kenmerk van alle geavanceerde Rassen is en dat gaat hand in hand met de bijstand op jullie evolutionaire pad.
Op dit moment is veel van waarover wij jullie hebben geïnformeerd ver boven de meeste zielen om te begrijpen, maar je moet de zaden van kennis al overbrengen voor als jullie evolutionaire expansie ervaren. Velen van jullie zijn al begonnen om de waarheid te begrijpen en dit heeft jullie ogen geopend naar jullie ware potentieel. Tot nu toe zijn jullie met opzet terug gehouden, maar nu is er zo veel informatie vrijgegeven, dat het niet meer terug gehouden kan worden. Jullie zijn veel groter dan jullie je kunnen voorstellen, maar dat zal veranderen in de nabije toekomst als jullie je bewustzijn uitbreiden. De Duisteren hadden gehoopt om jullie terug te houden totdat ze jullie volledig tot slaaf konden maken, maar het is nu te laat en er is geen kans op hun herstel. Zij kunnen als een doorn in uw kanten blijven, maar hun invloed is in verval en voorbestemd om te verdwijnen.
Aanvallen onder valse vlag zijn er nog steeds op aarde, maar ze zullen niet worden toegestaan ??om invloed uit te oefenen op jullie vooruitgang en ze zijn meer karmisch van aard. Jullie grootste bedreiging op dit moment is de druk die wordt toegepast op jullie munten en onrust is altijd dichtbij om plaats te vinden. We kunnen proberen te helpen bij de besluitvorming, maar uiteindelijk is het van jullie dat telt. Zeker, veranderingen zijn onvermijdelijk omdat het duidelijk is dat jullie oude monetaire systeem scheef is en alleen ten goede komt aan de mensen aan de top in de bankwereld. Een billijke verdeling zal worden ingevoerd en banken zullen worden gereorganiseerd om een ??meer beheersbare omvang zal hebben die verantwoording kan afleggen aan het volk. Veel veranderingen zijn nodig om zo te zeggen "in de pijplijn", zoals we al lang hebben geïdentificeerd de oorzaak van jullie problemen. Wees ervan verzekerd dat in de finale afrekening niemand zal worden gemist als het gaat om de re-distributie van jullie geld. Echter, dit alles is om jullie geleidelijk te verplaatsen  naar een nieuwe manier van leven waar de geldsystemen niet meer nodig zijn , maar maak je er geen zorgen over daar het enigszins in jullie toekomst ligt.
We weten dat velen van jullie begrijpen dat in werkelijkheid alles in het nu is en dat wanneer je een bepaald niveau door de kracht van het denken weet te bereiken, zal je in staat zijn om ofwel vooruit of achteruit te gaan in de tijd. De Duisteren hebben mensen die kunnen werken op een dergelijk niveau en dat het niet al te moeilijk voor te stellen is waarom die voor hen van belang zou zijn. Het is zelfs zo, zijn ze niet toegestaan is te reizen waar ze maar naar toe willen en hun activiteiten worden voortdurend gecontroleerd, en ze hebben niet de vrijheid die zij zich voorstellen te hebben om te doen wat ze willen. Zoals we technologieën hebben die door vaste materie kan zien zullen jullie begrijpen waarom we ervan overtuigd zijn dat er geen schuilplaats voor hen is.
Je moet voorzichtig zijn met je conclusies na het zien van vaartuigen in de lucht, omdat de Duisteren er veel van zelf hebben, hetgeen weinig bijdraagt aan de mogelijkheid tot identificatie. Het betekent dat incidenten kunnen worden toegeschreven aan ons en dat wij fout zijn. Jullie zullen uiteraard weten dat in de vele jaren dat we in jullie luchten zijn geweest, niets heeft plaats gevonden dat kan worden omschreven als bedreigend of schadelijk voor jullie. We hebben jullie nog nooit een reden gegeven dat jullie ons moeten vrezen en zijn altijd voorzichtig met acties zodat jullie niet in de stress raken. Sterker nog, er is een periode geweest dat wij in actie zijn gekomen en jullie uit de problemen hebben geholpen dat niet eens deel was van jullie karma. Op een dag niet al te ver in de toekomst zullen jullie ons zien en ons ontmoeten als vrienden die we zijn, en we zullen samen gaan in een toekomst die zoveel belooft.
Ik ben SaLuSa van Sirius, en ben altijd blij om in contact te zijn en ik kijk uit naar het moment van de onthulling van de spannende tijden die voor ons liggen, en te helpen bij de voorbereidingen met betrekking tot jullie toekomst die zal komen in de meesten van jullie levens. Een dag niet al te ver weg zullen we elkaar openlijk ontmoeten en dan kunnen we direct samenwerken, wanneer je zal terugkeren naar jullie vroegere niveau. Zo lang hebben jullie gezwoegd en hard gewerkt om je weg terug te vinden naar het Licht. Nu jullie op dat pad zijn kan niets jullie vervulling voorkomen en wij van de Galactische Federatie zullen met jullie zijn.
Dank je wel SaLuSa
Mike Quinsey.
Vert. Elene

0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocation



AN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS