Followers

Google+ Followers

woensdag 5 december 2012

05-12-2012SaLuSa, 5 december 2012

Met nog enkele dagen te gaan tot het eerste deel van je krachtige verheffing, vragen we je om 12 december vrij te nemen zodat je ervan kunt genieten. Als sleutelmoment in je Ascentie dien je het helemaal bewust mee te maken en te onthouden vanwege de intensiteit van de energie. Niet iedereen zal een identieke ervaring hebben, maar als je er goed op voorbereid bent zul je enkele herinneringen hebben aan de innerlijke veranderingen. Sommigen worden voor 11.11 uur (GMT) wakker en herinneren zich volledig wat er gebeurt. Anderen slapen er doorheen, maar kunnen levendige dromen hebben wanneer de energieën hun werk doen. Iedereen zal de energieën ontvangen en er voordeel uit trekken.


Dat Ascentie zo snel volgt op 12 december betekent dat het voelt als één doorlopende ervaring die jullie zintuigen versterken. Je zult je afvragen op welke manier je er profijt van hebt gehad. Het is een verheffende gebeurtenis en de mensen die je ontmoet zullen blij en gelukkig zijn. Je kunt de verandering in de mensen om je heen voelen en van binnen voel je een rust en vrede alsof de duisternis plotseling is verdwenen. Het zal te zien zijn in de ogen, de zetel van de ziel, van mensen en liefde zal krachtiger stralen dan voorheen. De stress van het leven zal afzwakken en worden vervangen door een ontspannen gevoel. De problemen en de strijd van het normale leven worden langzaam maar zeker verleden tijd als gevolg van de aanstaande veranderingen.

Wees niet bezorgd wanneer je weinig verandering in jezelf ervaart omdat het metabolisme van mensen er verschillend op reageert. Gespannen wordt uitgekeken naar disclosure. Het kan op verschillende manieren plaatsvinden, verwacht dus het onverwachte. We zijn nog altijd voorstander van een georganiseerde disclosure zodat het een officiële gebeurtenis is waar men wereldwijd getuige van kan zijn. Veel landen hebben al aangegeven dat we ze mogen bezoeken en aan elk land zal vervolgens een bezoek worden gebracht. We zullen pas in grote getale overvliegen als onze aanwezigheid meer algemeen geaccepteerd is. Er is altijd nog een mogelijkheid dat sommige mensen nog bang zijn voor ons.

Mensen beginnen binnenkort onder elkaar te praten over het Ascentieproces omdat ze hebben gehoord dat er iets groots staat te gebeuren. Er zal enige verwarring zijn omdat ze niet weten waar ze de waarheid kunnen vinden. Als ontwaakte mensen kunnen jullie de boodschap verspreiden en zorgen dat de eindtijd niet te veel wordt overdreven. Er zijn veel mensen die inhaken op verhalen over het einde van de wereld, zonder te zeggen dat het einde wordt gevolgd door een nieuw begin. De nieuwe aarde wacht op jullie en voorziet jullie in je behoeften die anders zullen zijn dan nu. Daarnaast kan een niet-vervuilende moeder aarde zich gaan richten op haar eigen behoeften.

Liefde is de sleutel tot alles en het zal een nieuwe ervaring voor je zijn om je liefde met al het leven te delen. In de toekomst zul je weten hoe het zal zijn om het iedere dag te kunnen voelen. Het is niet egoïstisch om van jezelf te houden. Wees liefde en geef liefde, en je zult het in tienvoud terugkrijgen. Stel je voor hoe het is om geen vraagtekens te hoeven zetten bij de intenties van een ander en dat je iedereen kunt vertrouwen.

Terwijl de trillingen stijgen zul je ontdekken dat je het verouderingsproces niet alleen kunt stoppen, maar ook kunt omkeren. Dat is goed nieuws voor de oudere generaties onder jullie. Uiteindelijk zullen alle zielen een lichaam hebben dat kristallijn is. Je zult in perfecte gezondheid leven omdat ziektes in de hogere dimensies niet bestaan. Je kunt om dezelfde reden ook geen gebreken met je meenemen. Perfectie bestaat in alle hogere rijken en geldt voor alle levensvormen die een verhoogd bewustzijnsniveau hebben. Praat tegen bomen of waar je oog maar op valt en je zult antwoord krijgen.

Er zal sprake zijn van een gematigd klimaat en de temperatuur zal aangenaam zijn. Er is geen noodzaak voor dag en nacht omdat je veel minder behoefte zult hebben aan slaap. Met een lichter lichaam dat zichzelf tot op een bepaalde hoogte herstelt, heb je veel minder nodig om je lichaam te onderhouden. Je zult veel kunnen halen uit de energie om je heen, maar je kunt ook nog steeds genieten van natuurlijke drankjes en voedsel. Wanneer we in onze moederschepen door het universum reizen hebben we dan ook niet veel nodig. Je lichaam zal anders zijn samengesteld en ook heb je geen last meer van honger.

Verwacht niet dat de veranderingen allemaal tegelijk komen. Het geeft een mooi en geruststellend gevoel om te weten wat er voor je ligt. Het belangrijkste is om je aandacht op Ascentie gericht te houden en alles met een lagere trilling buiten te houden. Reinig je lichaam en laat alles van de 3D-wereld los. Houd niet vast aan de laatste overblijfselen omdat ze je niet meer dienen. Het kan ook zijn dat je je oude vriendengroep achter je laat omdat zij geen goede afspiegeling meer is van je interesses.

Ik ben SaLuSa van Sirius en met mijn collega’s van de Galactische Federatie van Licht wens ik je succes bij je persoonlijke reis om te ascenderen. Weet dat je de hele tijd wordt vergezeld door hogere wezens.

Dank je SaluSa.

Mike Quinsey.


Vertaling: Robin
  


Welcome to the PAO Light-Circles

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean for SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 31 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS