Followers

Google+ Followers

maandag 10 december 2012

10-12-2012SaLuSa, 10 december 2012

We hopen dat iedereen weet hoe belangrijk 12-12 is ter voorbereiding op het binnenhalen van de nieuwe energie. Deze dag zal iedereen tot op een bepaalde hoogte beïnvloeden, maar het is veel beter om er bewust aan mee te doen. Je bespoedigt dan niet alleen de verheffing van jezelf, maar helpt ook bij het gronden van de energieën waar anderen, zoals moeder aarde, voordeel uit kunnen halen. Door je bewust te zijn van de energieën zou je in staat moeten zijn om ze je lichaam in te voelen stromen. Het is niet vreemd indien je je licht voelt in je hoofd en ook kun je intense vrede en rust gaan ervaren. Geniet ervan in de wetenschap dat je bent opgetild naar een nieuw bewustzijnsniveau.


Anderen om je heen zullen je nieuwe energieën voelen en je merkt dat jonge kinderen vaak het licht in je aura kunnen zien. Door de rust die je uitstraalt kun je je emoties volledig beheersen. De kans wordt steeds kleiner dat je betrokken raakt bij negatieve emoties en je helpt ze door je aanwezigheid zelfs transmuteren. Tot je gewend bent geraakt aan de hogere energieën kun je een onweerstaanbaar verlangen hebben om ze te uiten door mensen te omarmen. Wanneer je liefde voelt voor je familie van zielen is het alleen maar natuurlijk dat je dit gevoel met ze wilt delen.

Je bevindt je tussen alle mogelijke zielen, maar stel je voor hoe mooi het zal zijn wanneer je alleen met je eigen soort bent. Wanneer je helemaal vrij bent van dualiteit zorgt de wet van aantrekking daarvoor en wordt het leven een aangename ervaring. Wanneer Ascentie heeft plaatsgevonden gaan de veranderingen snel omdat mensen die ze wilden dwarsbomen niet langer op je niveau zitten. Het was een moeilijk jaar, de oude garde zou verdwenen moeten zijn zodat Ascentie ongehinderd doorgang zou kunnen vinden. In plaats daarvan weigerde ze herhaaldelijk om samen te werken en deed ze nog een laatste poging om de voortgang die al was gemaakt ongedaan te maken. Ze weet dat haar tijd op aarde binnenkort voorbij is.

Wij van de Galactische Federatie hebben met betrekking tot Ascentie altijd alle opties opengehouden. Ondanks dat we nog weinig hebben kunnen laten zien is het noodzakelijke werk gedaan zodat we gelijk na Ascentie van start kunnen gaan. Dit keer kunnen we verzekeren dat de media vrij zijn om de waarheid te vertellen. Er zal veel tegelijk gebeuren en we kunnen de resterende vervuiling in de lucht, de zee en op het land snel oplossen. We hebben het lange tijd onder controle gehouden, maar konden vanwege karmische redenen niet verder ingrijpen. Binnenkort zijn we vrij om open met jullie en andere wezens van buiten de aarde te werken.

Door de veranderingen worden de verbindingen die je hebt met de oude vibraties en het oude paradigma verwijderd. Veel zal op de lange termijn worden veranderd omdat er aardig wat werk bij komt kijken. Eerst krijgen belangrijke kwesties als armoede en dakloosheid de aandacht. De oude garde hield alle overvloed en rijkdom bewust lange tijd voor zichzelf. In de nieuwe cyclus wordt alles gedeeld en zal er geen hebzucht of corruptie zijn.

Mensen zullen eerlijk zijn en voor alle diensten zal een rechtvaardige prijs worden gevraagd. De waarheid was veelal een schaars goed, maar in het nieuwe tijdperk zal het normaal zijn omdat het gelijk opvalt wanneer iemand niet helemaal eerlijk is. Het jaar 2013 zal een jaar zijn van grote vooruitgang en alles wat is gepland zal zonder problemen gebeuren. Je zult nog steeds evolueren, zij het een stuk langzamer, en je bewustzijn zal ook verder blijven groeien. Het superbewustzijn is je doel en brengt je naar een geheel ander niveau.

We houden jullie en de aarde samen met vele andere beschavingen nauwlettend in de gaten, maar alleen vanuit een wetenschappelijk en persoonlijk oogpunt. Eenieder van jullie is speciaal en gekozen om Ascentie te ervaren. Veel ontwaakte mensen waren nodig om een fundering te leggen zodat het licht kon worden verankerd om de oude garde te verslaan. We hielpen jullie net als andere wezens, maar uiteindelijk hebben jullie alles wat je hebt bereikt aan jezelf te danken. Je zult meer leren over je tijd in de dualiteit en je vele levens waarin je alle extremen die je maar kunt bedenken hebt ervaren. Dat komt binnenkort achter je te liggen en dan heb je geen karma meer uit te werken.

Laat je meevoeren in de stroom en weet dat je zult ascenderen. Er zal voor iedereen wordt gezorgd en iedereen zal worden behandeld met respect voor zijn of haar soevereiniteit. Met nog enkele dagen te gaan heb je alle reden om opgewonden te zijn. Het lange wachten is welhaast voorbij en er staat iets groots te gebeuren. We weten dat sommigen van jullie nog steeds bezorgd zijn over het lot van vrienden of familie, maar iedere ziel is precies daar waar hij of zij moet zijn. Je kunt bovendien nooit helemaal van elkaar worden gescheiden als er een liefdesband tussen jullie bestaat.

Ik ben SaLuSa van Sirius en geef mijn liefde aan al jullie mooie zielen.Dank je SaluSa.

Mike Quinsey.


Vertaling: Robin
  


Welcome to the PAO Light-Circles

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean for SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 31 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS