Followers

Google+ Followers

maandag 3 december 2012

03-12-2012
SaLuSa, 3 december 2012


De datum 21 december leek zo ver weg, maar is nu toch zo dichtbij. Iedereen die van plan is te ascenderen zal er helemaal klaar voor zijn. Besef je hoe belangrijk jouw aandeel is in Ascentie en kun je de grote veranderingen in het universum bevatten? Welke kracht is in staat om de elementen en alles wat is zo aan sturen? Het is niemand minder dan de Bron die bepaalde dat Ascentie in deze tijd zou plaatsvinden. Het experiment van dualiteit heeft zijn langste tijd gehad. Jullie hebben het ervaren en zijn met vlag en wimpel geslaagd. Uiteindelijk stond altijd al vast dat jullie succesvol zouden zijn.

Je hebt het recht om tevreden over jezelf te zijn. We overdrijven niet als we zeggen dat jullie naar de hel en weer terug zijn gegaan. Op het moment zelf hadden jullie geen idee wat je zou aantreffen, maar je had genoeg vertrouwen in jezelf om door te kunnen gaan. Het is onnodig om mensen die nog niet zijn opgetild door het licht te veroordelen. Het was bekend dat sommigen zouden worden aangetrokken door de negatieve kant. In de meeste gevallen hebben jullie je zwakten al overwonnen door middel van karmische ervaringen. Vrijheid is iets moois, maar er hangt een prijskaartje aan omdat je verantwoordelijk bent voor je eigen acties en woorden. Je zwaard van licht werd geslepen in de diepten van de duisternis en schijnt nu feller dan ooit.

Je was al een verlichte ziel toen je de dualiteit binnenstapte, maar je bent door je ervaringen nog krachtiger geworden. Het is niet verwonderlijk dat er vol lof over je wordt gesproken, maar je moet nog beseffen hoe groot je bent. Wezens uit het hele universum hebben zich verzameld om je Ascentie gade te slaan en het is een unieke gebeurtenis omdat je met je fysieke lichaam ascendeert. Dat is de reden waarom er de laatste tijd zo veel licht naar de aarde is gestuurd om te verzekeren dat je goed voorbereid zou zijn. We moeten ook moeder aarde niet vergeten. Ook zij is klaar om je richting de hogere dimensies te dragen, waar je thuishoort.

Niets kan Ascentie op dit punt voorkomen. We zijn dan ook verrast dat de oude garde haar nederlaag niet aanvaardt en zich niet terugtrekt. Ze vecht tot het bittere eind, zonder rekening te houden met haar eigen evolutie of levens van anderen. Ze heeft net als jullie nog een goddelijke vonk in zich die ten alle tijde kan worden aangewakkerd. Ze heeft veel hulp nodig om terug te keren naar het licht en zal dat ook krijgen van liefdevolle engelachtige zielen. Je kunt ook helpen door ze onvoorwaardelijke liefde te sturen zodat ze weer kunnen ontwaken. Geen ziel zal ooit alleen worden achtergelaten.

Spoedig zal jullie leven voor altijd veranderen. Je zult de energieën om je heen ervaren als een verheffing. Je keert terug naar het niveau dat meer in lijn is met je ware zelf. Woorden kunnen de euforie die je zult ervaren moeilijk omschrijven, maar als je er eenmaal van hebt geproefd wil je nooit meer terug naar de lagere energieën. De mens heeft lange tijd geprobeerd zo veel mogelijk bezittingen te vergaren voor persoonlijk gewin, maar daar zal in de toekomst verandering in komen.

Je zult ook bijna geen zwaar werk meer hoeven te verrichten. Je kunt door middel van gedachtekracht in je behoeften voorzien en vele andere functies worden overgenomen door onze supercomputers. Zij hebben een enorme capaciteit en rekenkracht. Het bewustzijnsniveau van deze machines ligt veel hoger dan dat van de mens op dit moment. Totale vrijheid stelt je in staat om zonder beperkingen als verantwoordelijk galactisch wezen rond te reizen. Je zult andere wezens ontmoeten en leren over andere beschavingen omdat je van nature graag meer over ze te weten wilt komen.

Tot je gewend raakt aan het idee dat alles in het nu gebeurt, kun je in verwarring worden gebracht. Het is anderzijds ook spannend omdat je naar ieder gewenst moment in al je vorige levens of de geschiedenis van de aarde kunt reizen. Lineaire tijd is beperkend omdat je het verleden en de toekomst los van elkaar ziet. Je hebt zo veel te leren en eindeloze ervaringen wachten op je terwijl je bezig bent het superbewustzijn te bereiken. Tegen die tijd wordt je creatiekracht verder versterkt en is er niets wat je niet kunt doen. We maken hier echter een sprongetje naar de toekomst.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik ben verheugd dat we het over jullie toekomst kunnen hebben die zo snel nadert. Je laat de oude beschaving, waar je honderden zo niet duizenden jaren in hebt doorgebracht, achter je. Je kunt er weinig tot niets meer van leren en als massabewustzijn trekken jullie allemaal voordeel uit je collectieve ervaringen. Voor je liggen meer uitdagingen en hoewel dualiteit nog steeds bestaat, wordt je er vanwege je nieuwe bewustzijnsniveau waarschijnlijk  minder snel naartoe getrokken. Er is veel om naar uit te kijken. We sturen als altijd onze liefde omdat jullie nog steeds alle hulp kunnen gebruiken om te zorgen dat jullie de Ascentie goed doorkomen.

Dank je SaluSa.

Mike Quinsey.


Vertaling: Robin
  


Welcome to the PAO Light-Circles

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean for SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 31 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS