Followers

Google+ Followers

vrijdag 7 december 2012

07-12-2012SaLuSa, 7 december 2012


We voelen een rust die de aarde begint te omringen terwijl zij die zich voorbereiden op 12-12 ontspannen en vrede in hun leven brengen. Tot dusver werd als gevolg van de vertragingen frustratie en ongeduld ervaren. Dat heeft plaatsgemaakt voor de acceptatie dat Ascentie de belangrijkste gebeurtenis in je leven is. Wat erop volgt kan in een rustigere omgeving plaatsvinden, zonder te worden gehinderd of vertraagd door inmenging van buitenaf. Dit zijn ideale omstandigheden zodat je volledig bewust kunt zijn van wat er gepland staat. We overdrijven niet als we zeggen dat het sensationele tijden zijn waarin vooruitgang snel zal gaan. Wanneer mensen vrij zijn van de grip van de oude garde verandert de houding naar elkaar toe gelijk.

Na Ascentie zal angst geen rol meer spelen in je leven en zullen mensen elkaar openlijk accepteren. Te lang heb je je energieën dicht bij jezelf gehouden, in een onzekere wereld waarin je nooit zeker wist wie je kon vertrouwen. Zij die de hogere energieën dragen kunnen elkaar gemakkelijk herkennen, omdat je de energie van een ander letterlijk ‘voelt’ en weet of ze van licht en liefde zijn. De meeste mensen die aanwezig waren bij de conferentie in Sedona ervoeren dat ook. Ze hoefden niet te twijfelen aan hun gevoelens, ze wisten het gewoon. Mensen zullen zichzelf openlijker kunnen uiten om de liefde te delen die tussen hen wordt opgewekt.

Sommigen zullen zich nog steeds afvragen of ze klaar zijn voor Ascentie omdat er nog een beetje angst heerst voor de gevolgen indien je niet klaar zult zijn. Weet dat je zeker zult ascenderen als dat je intentie is. Je hoeft niet als een heilige te leven, maar voel gewoon de eenheid van alles wat is en probeer in harmonie met alles te leven. Je moet doelen hebben in het leven en zorgen dat je ambities niet stagneren. Na Ascentie zal je leven minder hectisch zijn dan nu, maar je evolueert nog steeds en je reis is nog lang niet voorbij. Wacht tot je gewend bent aan je nieuwe levensstijl in de hogere dimensies. Velen zullen het uiteindelijk associëren met utopia en voelen dat het de ultieme vorm van voldoening is. Er zijn echter nog veel meer niveaus zoals je zult ontdekken.

De poorten openen zich naar de hogere rijken zoals eeuwen geleden is gepland. Waar andere beschavingen in jullie universum in staat zijn om zelf te ascenderen, hebben jullie hulp nodig om succesvol te kunnen zijn. Je kunt er geen onderdeel van zijn zonder te weten hoe de ervaring zal zijn en het zal je nog lang bijblijven. Ondanks alle trauma’s en problemen waar je doorheen ging biedt de Bron zoals beloofd de ultieme beloning.

Na Ascentie worden religies die gebaseerd zijn op leugens opgeheven. Je kunt niet naar de hogere dimensies gaan zonder de waarheid onder ogen te zien. De meesten vinden de Bron in zichzelf, maar als sommigen nog willen bidden en samen willen studeren wordt dat toegestaan omwille van de vrije wil die iedere ziel heeft. Met de komst van de meesters worden mensen meer bij elkaar gebracht. In de toekomst vinden mensen met een soortgelijke trilling elkaar en gaan ze samenwerken. Veel zielen weten niet wat hun exacte doel is, maar daar komen ze snel genoeg achter. Er zijn altijd hogerontwikkelde zielen die je kunnen adviseren en die je het beste pad kunnen laten zien.

Terwijl je een volledig bewust wezen wordt neem je meer complexe uitdagingen aan. Je ontdekt dat er vele jongere beschavingen in het universum bestaan die je met open armen zullen ontvangen vanwege alle ervaringen die je hebt opgedaan. Wanneer je het christusbewustzijn hebt en alwetend bent kun je alle problemen aan. Op hetzelfde moment ben je almachtig en heb je enorme creatieve krachten. Dat klinkt misschien wat overweldigend, maar je zult het geschikte bewustzijnsniveau ervoor hebben.

Blijf op je pad omdat je nog niet helemaal thuis bent en blijf in de laatste dagen gedisciplineerd. Het is niet nodig om nog snel een ‘laatste’ ervaring op te doen voor Ascentie omdat er niet gelijk veel zal veranderen. Het gaat meer om individuele veranderingen die je van binnen voelt. Het zou een verrassing zijn als je niets zou voelen want je fysieke lichaam verandert en wordt klaargemaakt voor de hogere trillingen. Je draagt niet langer de effecten van vervuiling of gifstoffen en je voelt je vernieuwd en energiek. Voor het oplossen van overige problemen zal er een stad van licht zijn. In de meeste plaatsen zullen vergevorderde genezingsvormen aanwezig zijn.

Ik ben SaLuSa van Sirius en vind de komende veranderingen net zo spannend als jullie. We weten dat jullie verbaasd en verwonderd zullen zijn dat jullie Ascentie hebben meegemaakt. Bereid je voor op 12-12, ontspan je en geniet ervan.

Dank je SaluSa.

Mike Quinsey.


Vertaling: Robin
  


Welcome to the PAO Light-Circles

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean for SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 31 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS