Followers

vrijdag 21 mei 2010

SaLuSa 21-Mei-2010

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik voel dat er zo veel warme gevoelens zijn voor ons.

Wij zouden geweld nooit toestaan, maar de Mensheid grijpt hierop soms terug wanneer hun leiders niet naar hen luisteren. Vaak zijn verkiezingen doorgestoken kaart, en de mensen accepteren dit frauduleuze gedrag niet langer. Echter, met hun protesten bereiken zij zelden enige veranderingen, en als zij demonstreren wordt dit vaak neergeslagen met gewelddadige methoden. Toch beweegt het moraal van de mensen zich voorwaarts naar het bereiken van werkelijke democratie, en jullie zullen merken dat er een bepaalde graad van onrust is in vele landen. De energie die wordt gecreëerd heeft het gewenste effect, en veranderingen ten goede zullen ontstaan. Apart hiervan vordert het plan voor radicale en verreikende veranderingen in een goed tempo, terwijl de tijd blijft versnellen. Samen zullen zij jullie vrijlating bewerkstelligen vanuit de klauwen van de duistere machten.



Jullie zijn goed op weg naar huis, en Ascentie is iets waarvan je wist dat het onderdeel van deze weg zou zijn toen je besloot de dualiteit te ervaren. Wanneer je om je heen kijkt en ziet waar je nu bent, moet het meer dan duidelijk zijn dat jullie niet veel langer door konden gaan zonder dat het gehele systeem in elkaar zou vallen. Wij zijn hier om jullie veilig door die periode te loodsen, en te verzekeren dat gebeurtenissen veel minder erg zijn dan zij zonder onze hulp anders geweest zouden zijn. In veel opzichten is wat jullie nu doormaken het hoogtepunt van jullie ervaringen, en de afsluiting van de gebeurtenissen die jullie de weg wijzen uit jullie huidige crisis. Zij kunnen onplezierig zijn, maar zijn essentieel als het Licht wordt toegestaan jullie te laten floreren. Je hebt waarschijnlijk de snelheid van de veranderingen opgemerkt, en dat zal een functie met een toenemende frequentie worden. Te midden van alles zal het ongetwijfeld chaotisch zijn en er lijkt geen einde aan te komen. Echter, met onze voortdurende hulp zullen jullie zien dat uiteindelijk de zielen van Licht naar de gezagsposities gegaan zijn, en een positieve invloed zullen hebben op de uitkomst. De oude brigade is bijna weggeleid en krijgt niet langer de toekomst die zij zich hadden voorgesteld. Hen is een zware klap toegebracht in het bereiken van hun plan voor werelddominantie. Wij vragen ons af of zij werkelijk geloven dat God het hen zou toestaan om Ascentie tegen te houden, en, zoals zij nu beginnen te begrijpen, is het antwoord daarop een nadrukkelijk Nee!



Historisch gezien hebben jullie een dossier met mislukkingen wanneer je het einde van de cyclus bereikt, maar jullie hebben duidelijk iets geleerd van die ervaringen. Het was onzeker aan het einde van de vorige eeuw of de tijd zou worden verlengd ten voordele van diegenen met een ontwakend bewustzijn. Echter, de gebeurtenissen hebben bewezen dat het de goede beslissing was, en het massaniveau van bewustzijn breidt zich sneller uit dan ooit. Jullie bereikten dit terwijl je tegelijkertijd door een van de slechtste perioden uit de Mensheid ging. Dat is een groot compliment voor jullie doorzettingsvermogen en een rechtvaardiging voor de uitbreiding van tijd die jullie gegeven is. Het is waar dat vanaf het begin van deze zonnecyclus, het de bedoeling was om jullie op elke mogelijke manier te ondersteunen zodat massale Ascentie plaats kon vinden. Dus zijn jullie klaar om ons te ontvangen wanneer de toestemming wordt gegeven om hiermee door te gaan. Gezien het werk dat wij samen zullen doen, is het noodzakelijk dat wij eerder dan later komen. Jullie beginnen te begrijpen hoe wij werken, en jullie houden ook terdege rekeningen met onze voorzichtigheid. De zaken moeten op een goede manier worden uitgevoerd om de mensen bescherming te bieden, en te zorgen dat er geen angstige reactie zal zijn. Wees ervan verzekerd dat wij elke uitkomst in onze plannen meenemen, maar dat wij werken naar een harmonieuze relatie met jullie.



Wij zijn stille en hoofdzakelijk onzichtbare krachten van Licht die veel dichter bij jullie zijn dan jullie je realiseren. Dat zal natuurlijk veranderen wanneer wij onze schepen volkomen zichtbaar kunnen maken, en jullie zullen je verbazen over de grootte van sommige van onze schepen. Het allergrootste schip zal ver buiten de Aarde blijven, maar jullie zullen er een aantal zien die vele kilometers in diameter zijn en die vele kleine verkenningsvoertuigen vervoeren die geschikt zijn voor gebruik in jullie atmosfeer. De buitenste ring schepen is meer een beschermende barrière, om ervoor te zorgen dat onwelkome bezoekers niet wordt toegestaan om zich te mengen in jullie evolutie. Naast de Galactische Federatie zijn er maar weinig Wezens van andere beschavingen die toestemming hebben gekregen om jullie atmosfeer binnen te gaan of te landen op Aarde. Normaal gesproken zijn dit bemanningen op een wetenschappelijke expeditie, en soms komen zij uit een ander Universum.



Buiten de Aarde bestaan erkende wetten en protocollen die gelden voor alle interstellaire reizigers. Dit is een van de redenen waarom de Mens beperkt werd om met zijn schepen buiten dit zonnesysteem te reizen, omdat hij nog niet erkent of begrijpt wat deze wetten inhouden en geneigd is zich onverantwoordelijk te gedragen. Ook zou de Mens zijn wapens de Ruimte mee innemen, zoals zij dat nu doen, en zich voorbereiden deze te gebruiken in tegenspraak met deze wetten. Jullie zullen binnenkort alle oorlogswapens moeten ontmantelen, en in feite is het zo dat als werkelijke vrede eenmaal bereikt is jullie dit niet beargumenteren of negeren. Als dat wel zo zou zijn, zou het niet baten, omdat er niets is dat verborgen kan worden voor ons, hoe goed het ook verstopt zou zijn. Vele keren in het verleden zijn jullie regeringen gewaarschuwd voor de gevaren voor de Mensheid, door het gebruik van nucleaire apparaten. Hun reactie was precies dezelfde toen wij aanboden om vrede op Aarde te bereiken. Elke keer zijn onze aanbiedingen afgewezen via de orders van de Illuminati, die in plaats daarvan de voorkeur gaven om hun eigen agenda voor zelfbeschikking door te drukken.



Misschien kun je onze voorzichtige aanpak begrijpen nu jullie snel je weg vinden naar Ascentie. Het is lang geleden dat wij begonnen aan deze reis, en aan het einde hiervan wensen wij dat het naar jullie toekomt als een monumentale en plezierige gebeurtenis. De voorbereiding is daarom gemaakt met dit in gedachten, en wij verzekeren jullie dat dat precies is hoe het zal zijn. Wij zijn niet alleen jullie vrienden maar van velen van jullie zijn wij familie, en die verbindingen gaan duizenden jaren terug. De Cyclus van Dualiteit is maar een kleine stip op jullie weg terug naar het Licht. Het leven zal opnieuw voor jullie beginnen wanneer jullie zijn geascendeerd, wanneer jullie zijn teruggekeerd naar de niveaus die jullie vele tijdperken geleden hebben verlaten.



Begin te denken aan ons als waren wij allen Eén, omdat wij in werkelijkheid niet anders zijn dan jullie, wij zijn alleen op een meer geavanceerd vlak dan jullie nu. Wij hebben dezelfde wensen als jullie en wij zoeken ook naar de waarheid en kennis van het Universum om ons heen. De Schepper heeft ons allemaal een onsterfelijk leven gegeven, en alle pracht en praal en oneindige creaties om van te genieten. Evolutie eindigt nooit, en wij dienen anderen zodat zij mogen profiteren van onze kennis.



Ik ben SaLuSa van Sirius en ik voel dat er zo veel warme gevoelens zijn voor ons. Daarvoor danken wij jullie en wij verlaten jullie voor nu en geven jullie onze liefde en zegeningen.



Dank je SaLuSa.

Mike Quinsey.



Vertaler: Puk
Email: pmdl@ziggo.nl



The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLSKA/Polish
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- ESPAÑOL
*http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8日本語/Japanese
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck

http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 ChineseNEW

http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on http://peacelovelove.blogspot.com/



0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocation



AN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS