Followers

Google+ Followers

vrijdag 22 april 2011

SaLuSa 22 April 2011


Als individu kunnen jullie geen kwantum sprong naar de hogere dimensies maken tenzij jullie vooroordelen en oordelen hebben overwonnen, en in Liefde en Licht naar anderen kijken.


Jullie hebben zoveel ervaring en talenten om aan anderen door te geven, en wees ervan verzekerd dat je bekend bent en dat er gebruik van je zal worden gemaakt. Als je niet geroepen bent om te dienen, wacht dan je tijd af want je zal je kans niet missen om het te doen. Het nadert werkelijk een situatie van “alle hens aan dek”. Elke bijdrage helpt, en onthoud dat ieder van jullie uniek is en dat niemand precies kan wat jij doet.
SaLuSa 22 April 2011
Nu jullie het feit hebben begrepen dat jullie immense macht bezitten, zien we de aanvang van vele ontwikkelingen die jullie op koers zetten voor veranderingen in de manier waarop jullie worden geregeerd. De autoriteiten zijn al lange tijd bang voor jullie collectieve intentie om dingen gedaan te krijgen zoals jullie het willen. Dat was vele, vele jaren al duidelijk, want zelfs vreedzame demonstraties werden tegengehouden. In deze tijd zijn jullie eindelijk tot de conclusie gekomen dat, tenzij jullie zelf actie ondernemen, het onwaarschijnlijk is dat jullie de inwilliging van jullie eisen gaan zien. Vrede heeft zo’n lange tijd hoog op jullie agenda gestaan, maar werd door de duisteren genegeerd die oorlogen gebruikten om jullie tegen te houden. Nu jullie geduld bijna op is, zijn de bewustzijnsniveaus zodanig dat de energie mensen stimuleert die tegen een breekpunt aan zitten. Er moet zeer binnenkort iets gebeuren, en wij zullen jullie ruggensteun geven aangezien het beëindigen van alle oorlogen en vijandelijkheden moet plaatsvinden. Er is in de toekomst geen plaats voor dergelijke lage energieën, zeker niet in de hogere trillingen, en de waarheid is dat ze daar niet in kunnen bestaan. Jullie hadden met de gelden en de energie die aan oorlogen werden verspild in plaats daarvan een gelukkige en tevreden wereld kunnen hebben, gevuld met mensen die in veiligheid leven en rijkdommen delen. Die ervaring wordt binnenkort jullie werkelijkheid, als de grote schoonmaak de lagere energieën opruimt, welke het monster van oorlog hebben gevoed.


Mensen zijn onderhevig aan emotionele uitbarstingen maar hun natuurlijke staat van zijn is er één van vreedzame co-existentie. Het zijn de duisteren die een staat van afgescheidenheid hebben laten voortduren en mensen in verdeeldheid tegenover elkaar lieten staan. Jullie beseffen nu hoe jullie duizenden jaren lang voor de gek zijn gehouden, en jullie zijn je bewust geworden dat er vijanden zijn gemaakt waar ze voorheen niet bestonden. Op jullie niveau hebben jullie het initiatief genomen en zijn jullie “ruzies aan het bijleggen”, en wereldwijd reizen heeft jullie ogen geopend voor hoe gemakkelijk het is goed met elkaar om te gaan. Het tolereren van jullie verschillen heeft grenzen overwonnen die door culturele verschillen en religieuze overtuigingen waren gecreëerd. Velen oordelen niet meer, en met name wanneer zij beseffen dat ze door herhaaldelijke incarnaties het leven in veel verschillende landen hebben ervaren. Dierbaren, wat zijn het anders dan kansen in het leven om een samenkomst van alle mensen mogelijk te maken, als zij de Eenheid van alles beseffen. Als individu kunnen jullie geen kwantum sprong naar de hogere dimensies maken tenzij jullie vooroordelen en oordelen hebben overwonnen, en in Liefde en Licht naar anderen kijken.


Ascentie is geen weggevertje maar iets dat door jullie toewijding aan Universele Wetten wordt verdiend. Daardoor ontstaat een verfijning van jullie energieën, en zijn jullie uiteindelijk klaar om trillingsniveaus te verlaten die jullie behoeften niet langer vervullen. Het is een natuurlijke ontwikkeling die degenen bereikt die verheffing zoeken, voelende dat de Aarde niet hun ware thuis is. Jullie mogen je inderdaad afvragen wiens thuis het eigenlijk is, want ieder van jullie is oorspronkelijk afkomstig van de hogere niveaus. In de 3e dimensie is Moeder Aarde jullie tijdelijke verblijfplaats voor de duur van deze cyclus, welke zoals jullie weten op het punt staat te eindigen. Velen zullen na Ascentie bij Moeder Aarde blijven, terwijl anderen hun echte families opnieuw gaan ontmoeten. Zij zijn afkomstig van veel beschavingen die over het hele Universum zijn verspreid. Jullie zullen hen binnen de Galactische Federatie aantreffen, en vaak zijn zij precies dezelfden die een hand hebben gehad in jullie evolutie. Jullie zullen dus merken dat wij verre van vreemd zijn van jullie.


Realiseren jullie je dat jullie door je Ruimte banden worden beïnvloed, en dat jullie bijvoorbeeld onderbewust haarkleuren kopiëren zoals rood en groen, die niet van nature op Aarde worden aangetroffen. Hetzelfde is van toepassing op huidkleuren, mode en zelfs muziek. Jullie zijn een echte mix van verschillende Ruimte Wezens, die duidelijk jullie smaak hebben beïnvloed. Wanneer we het stadium hebben bereikt waarop jullie verschillende types Wezens kunnen accepteren, zullen jullie behoorlijk door hun verschijning worden geïntrigeerd. Houd in gedachten dat de verschillende vormen en afmetingen soms het directe gevolg zijn van factoren als zwaartekracht. Als het gebeurt, zullen jullie inderdaad heel erg lijken op veel Ruimte Wezens, al is er een neiging bij hen iets langer te zijn. Sommige kunnen als man of vrouw worden omschreven, maar niet echt in fysieke zin, zoals jullie het begrijpen. In feit is het voor de Hogere Wezens niet ongebruikelijk tweeslachtig te zijn. Het zal prachtig zijn wanneer jullie je Ruimte Vrienden kunnen ontmoeten, en één van de voor jullie meest opvallende aspecten eraan zal het gevoel van liefde zijn dat zij uitstralen. Het is heel reëel en zij zijn zeer waarschijnlijk degenen die het Christus Bewustzijn hebben bereikt.


Welke opofferingen jullie voor je gevoel nu ook maken, wees ervan overtuigd dat elk klein beetje zeer de moeite waard zal zijn. Jullie staan zo dicht bij ascenderen, en in slechts een oogwenk zal het jullie plotseling overkomen. Laten we zeggen dat het veel beter is dan jullie je voorstellen, en de snelheid van de veranderingen zal opmerkelijk zijn. We willen de reiniging van de Aarde aan de kant hebben, en ons concentreren op het gereed krijgen van jullie voor Ascentie. We weten dat jullie het wachten beu zijn, maar de meesten van jullie zijn hier speciaal voor deze specifieke tijd en zijn overeengekomen aan Lichtwerk deel te nemen om anderen te helpen om te ascenderen. Velen zijn genezers, maar jullie zijn op alle verschillende niveaus nodig zodat jullie op de juiste plaats en de juiste tijd er zijn om hulp te verlenen. Waarom zouden jullie anders in zo’n gedenkwaardige tijd naar de Aarde komen, als het niet was om deel uit te maken van de aankomende opwindende veranderingen. Jullie hebben zoveel ervaring en talenten om aan anderen door te geven, en wees ervan verzekerd dat je bekend bent en dat er gebruik van je zal worden gemaakt. Als je niet geroepen bent om te dienen, wacht dan je tijd af want je zal je kans niet missen om het te doen. Het nadert werkelijk een situatie van “alle hens aan dek”. Elke bijdrage helpt, en onthoud dat ieder van jullie uniek is en dat niemand precies kan wat jij doet.


Blijf gewoon doorgaan en houd je bescherming in stand. De duisteren kunnen de strijd verloren hebben, maar hun invloed is er nog en zal zich aan iedere ziel hechten die open staat en niet geheel van het Licht is. Woede is nog steeds een zeer schadelijke energie, en jullie zouden er goed aan doen je aura niet te beschadigen door het niet uit de hand te laten lopen. Emotionele controle is normaal gesproken geen sterk punt van de mens, en dient in bedwang te worden gehouden. Denk twee keer na voor jullie je op zitten te winden, en weet dat het zowel jezelf als een ander schaadt. Ontloop confrontaties en jullie zijn dan niet laf, maar verklein de kans dat het serieus wordt. Laat liever je liefde rijkelijk stromen om een kans dat negatieve energieën kwalijk uitpakken, te verdringen. Het mooie van het hebben van gevoel voor zo’n situatie is dat jullie werk wordt uitgevoerd zonder aandacht naar jezelf te trekken.


Ik ben SaLuSa van Sirius, en het is zo fijn jullie op een vriendelijke en informele manier toe te kunnen spreken. Ik Zegen jullie Allemaal met het Licht van Liefde.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: www.treeofthegoldenlight.com  
Vertaling: Charlotte
The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on


0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS