Followers

Google+ Followers

vrijdag 1 april 2011

SaLuSa 1 April 2011


Laat liefde onder alle omstandigheden jullie gids zijn, en maak geen uitzonderingen want iedere ziel reageert op zo’n krachtige energie.

Zend zonder vooroordeel en met alle liefde die je weet op te roepen, jullie hoogste energie naar degenen die misdadige handelingen begaan tegen de mensen. Als jullie dit kunnen, zal het één van de meest baanbrekende aardse handelingen zijn waar je aan deel kan nemen.

Jullie doen het wonderbaarlijk goed, en jullie succes creëert snel de omstandigheden die tot onze komst gaan leiden. Wat er nodig is om ons volledig in beeld te brengen, ligt opnieuw aan jullie, maar jullie zijn niet zonder immense hulp.
SaLuSa 1 April 2011
Laat liefde onder alle omstandigheden jullie gids zijn, en maak geen uitzonderingen want iedere ziel reageert op zo’n krachtige energie. Misschien duurt het bij sommige zielen een tijdje maar uiteindelijk worden ze erdoor omhoog getild. Mensen hebben soms de gewoonte op mensen neer te kijken die hun plaats in de wereld nog niet hebben gevonden. Toch hebben zij net als mensen die zijn verdwaald, alle hulp nodig om hun echte zelf te vinden. Het is tijd om vergevingsgezind te zijn en alle oordelende gevoelens terzijde te schuiven. Jullie hebben allemaal dergelijke perioden doorleefd waarbij je de gangen der duisternis bereisde, maar uiteindelijk slaagden jullie erin je ware pad te vinden. Meer en meer zielen zullen wakker worden voor de prachtige kans die deze periode biedt, en met hulp zullen zij in staat zijn zichzelf te vergeven en opnieuw te beginnen. In het diepst van hun hart wenst geen ziel zichzelf permanent af te snijden van het Licht, maar de duisternis kan overweldigend zijn. Zend zonder vooroordeel en met alle liefde die je weet op te roepen, jullie hoogste energie naar degenen die misdadige handelingen begaan tegen de mensen. Als jullie dit kunnen, zal het één van de meest baanbrekende aardse handelingen zijn waar je aan deel kan nemen.


Ascentie is heel erg een individuele ervaring, maar tegelijkertijd heeft het een Universeel karakter en zou in werkelijkheid iedere ziel er deel van uit willen maken. Sommigen kunnen echter nog niet reageren op de liefde die hen wordt gezonden. Zij worden naar beneden getrokken door de bagage die ze bij zich dragen, en hebben weinig ideeën over hoe ze zich daarvan kunnen bevrijden. Jullie die dit eerder hebben ondergaan, kunnen door jullie voorbeeld hen de weg wijzen. Maak hun problemen niet groter door hen met negativiteit te omringen, want dat trekken zij normaal gesproken aan en haalt hen naar beneden. Wees vriendelijk, liefdevol en zie de goddelijke vonk in iedereen, want deze is onverwoestbaar en dat zal altijd zo blijven. Iedere ziel heeft ook nog Gidsen en Engelen die elk leven mee op reis gaan, en geduldig en met onvoorwaardelijke liefde aan het werk zijn om hun gezicht naar het Licht te laten keren. Wanneer je erover nadenkt, zou het niet anders kunnen zijn.


Wanneer jullie veranderingen zoeken op Aarde en jullie wensen met Universele Liefde worden uitgezonden, bevatten ze zoveel meer kracht dat ze onvermijdelijk tot een succesvolle afsluiting zullen leiden. Op deze manier hebben jullie sinds de afgelopen eeuw al zoveel bereikt, en het is jullie wilskracht en vastberadenheid die jullie liefde die toegevoegde kracht geeft. Elke dag worden de energieën krachtiger, en het betekent het einde van de Illuminatie. Zij zijn geen partij voor het groeiende massabewustzijn van de mensen, en het is heel duidelijk dat deze niet zullen rusten voor ze een volledig herstel van hun rechten hebben bereikt. Het kan chaotisch worden maar te midden van alle tumult wordt de weg naar vooruitgang duidelijk, en wij van de Galactische Federatie en vele andere hogere groeperingen en raden helpen en ondersteunen jullie inspanning voor de overwinning. De toekomst kan bekend zijn, maar moet zich nog steeds manifesteren door middel van jullie en jullie intentie om te bepalen hoe het gebeurt.


Jullie doen het wonderbaarlijk goed, en jullie succes creëert snel de omstandigheden die tot onze komst gaan leiden. Wat er nodig is om ons volledig in beeld te brengen, ligt opnieuw aan jullie, maar jullie zijn niet zonder immense hulp. Wij zijn opgewonden over het vooruitzicht van onze samenkomst, en opgetogen dat jullie het recht hebben verdiend de cyclus van dualiteit te verlaten. Jullie zijn echt reusachtige en krachtige Wezens, ook als je deze feiten zelf nog niet kan bevatten. De duisteren hebben jullie zo lang in een positie gehouden waarin jullie geloofden van hen afhankelijk te zijn voor jullie bestaan, terwijl jullie kort geleden de kracht om jullie eigen toekomst te bepalen hebben ontdekt. Gebruik het wijselijk en ten behoeve van allemaal, en er kan niets meer van je worden gevraagd.


We hebben er eerder naar verwezen, maar zullen het nooit beu worden het te noemen, dat jullie iedere ziel zelf moeten laten bepalen waar hun toekomst ligt. We weten dat velen bezorgd zijn over het lot van hun dierbaren, maar wees dankbaar dat jullie bij elkaar zijn gekomen om banden van liefde te creëren. Deze brengen jullie zonder twijfel bij een aantal toekomstige aangelegenheden weer opnieuw bij elkaar, omdat ze niet kunnen worden verbroken. Er is altijd een bedoeling bij dergelijke ervaringen, maar je zal alleen nog niet weten wat het is. Jullie maken waarschijnlijk deel uit van een nauw verweven groep die vaak samen incarneert, en zo zal het prima in de toekomst door blijven gaan. Je kunt anderen het beste helpen door hen volledige keuzevrijheid te geven, omdat het inderdaad ook het voorrecht is van iedere ziel.


We hebben de afgelopen maanden onze belofte waargemaakt onze vloot beter in jullie luchtruim te laten zien. Het is duidelijk dat disclosure niet lang meer kan duren, want we zien mogelijkheden dichterbij komen en onze bondgenoten zullen er alles aan doen kansen te benutten. We weten nu dat onze aanwezigheid goed zal worden ontvangen, en degenen die ons bestaan ontkennen zullen feiten onder ogen moeten zien die niet langer kunnen worden genegeerd. Wij zijn gedurende jullie geschiedenis nooit ver weg geweest, en het bewijs is er om te lezen als jullie daar behoefte aan hebben. De monumenten en gebouwen die nog steeds als bewijs van de door ons verleende hulp bestaan, zijn nog overtuigender. Hier zal allemaal naar worden verwezen en als onderdeel worden opgenomen in de kennis die aan jullie zal worden overgedragen om de opgetekende geschiedenis te corrigeren.


Lange tijd is er een plan geweest om jullie geleidelijk in te lichten over jullie ware voorgeschiedenis, en jullie te helpen de weg te plaveien om een Galactisch Wezen te worden. Het zal een terugkeer worden naar jullie ware thuis, want de huidige Aarde heeft slechts gediend als planeet voor jullie driedimensionale ervaringen. Maar wanneer jullie samen met Moeder Aarde ascenderen, gaan jullie dat allemaal achter je laten omdat je gaat genieten van de schoonheid en wonderen van de hogere dimensies. Met onze hulp worden jullie ook de scheppers van veel wat jullie nodig hebben, en geavanceerde technologieën zullen door ons aan jullie beschikbaar worden gesteld. Aangezien jullie dan zijn geascendeerd en de lagere trillingen niet op hetzelfde niveau kunnen bestaan, weten we dat jullie volledig kunnen worden vertrouwd om ze voor de juiste doeleinden te gebruiken.


Jullie worden volwassen, en als zodanig worden jullie behandeld en uitgenodigd om in onze kennis te delen, want wij bewaren niets voor persoonlijk gewin. Ons voorkomen en houding komt voort uit het op een niveau zijn waar wij het vermogen meester zijn geworden alle zielen met Onvoorwaardelijke Liefde te behandelen. Absolute perfectie is voor die zielen die naar de Bron zijn teruggekeerd, maar toch zullen jullie weinig of geen problemen hebben met het vermijden van kwesties die nog karma kunnen oproepen. Wees ervan bewust dat Universele Wetten nog steeds bestaan en dat deze ook omvatten wat jullie misschien inschattingsfouten noemen, wanneer er geen intentie is om wetten doelbewust te overtreden.


Ik ben SaLuSa van Sirius, en ik zegen jullie allemaal uit naam van de Schepper.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: www.treeofthegoldenlight.com  
Vertaling: Charlotte


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on


0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS