Followers

Google+ Followers

vrijdag 6 mei 2011

SaLuSa 6 Mei 2011

Wij bevinden ons echt in een afwachtend scenario, omdat de laatste handelingen bijna helemaal klaar zijn. Zoveel is nabij verwezenlijking, en er is een enorme inspanning gestoken in het tot stand brengen van het verwachte resultaat.
Ik ben SaLuSa van Sirius en ik ben heel dankbaar voor alle activiteiten die door de Lichtwerkers zijn verzet. Het heeft onze plannen geholpen om rustig door te gaan met onze projecten, en nu staan we klaar om verder te gaan. De Galactische Federatie is uiterst blij met jullie positieve houding en het zal zijn eigen beloning opleveren.


SaLuSa 6 Mei 2011


Het wordt heel duidelijk dat het Menselijk Ras op een belangrijk moment staat in haar evolutie. De ineenstorting van oude systemen bevestigt dat deze niet langer geschikt zijn voor de nieuwe Mens in opkomst. Toch voorzien velen slechts een onzekere toekomst met meer chaos en rampen. Het is voor onze missie daarom belangrijk zonder uitstel op Aarde te beginnen. Onze erkende aanwezigheid zal vele angsten doen afnemen en hoop geven, terwijl er momenteel vaak alleen maar wanhoop en radeloosheid bestaat. Jullie hebben echt een prachtige toekomst die op ontvouwing staat te wachten en die slechts door de laatste haperende capriolen van de duisteren wordt tegengehouden. We zullen daarom onze bondgenoten blij maken om van start te gaan, en een reeks gebeurtenissen te beginnen die met Ascentie zullen eindigen. Als we niet de gewenste reactie krijgen, mogen we in het belang van jullie allemaal de kwestie forceren.


Zoals jullie inmiddels zullen begrijpen, is wanneer wij naar het gebruik van geweld verwijzen dit door middel van overredingskracht of middels het toepassen van Universele Wetten. We zouden willen dat jullie beschaving de kans had gegrepen die vele jaren terug werd aangeboden, om vrede in de wereld te brengen. Het mocht echter niet zo zijn, en jullie werden verleid te denken dat jullie vrije burgers waren en dat jullie een normaal leven leidden. Toch werd jullie vrijheid geleidelijk van jullie weggenomen, en het werd met dergelijke subtiele middelen gedaan dat jullie niet bewust waren van wat er gebeurde. Dankzij jullie begonnen vele zielen te begrijpen wat er plaatsvond, en groeiden er bewegingen die de veranderingen zochten waarmee jullie je konden verheffen en vrede krijgen.


Dat was een signaal dat terecht door de Spirituele Hiërarchie werd opgemerkt, en die de tijdsperiode verlengde om meer zielen voor de waarheid te laten ontwaken. Die beslissing heeft bewezen succesvol te zijn want er is een grote toename in jullie bewustzijnsniveaus waargenomen. Het is een triest feit dat velen zijn geroepen maar dat sommige zielen te vast zitten in hun gewoonten en overtuigingen om te reageren. We hebben met hen nog steeds contact, net als met iedere andere ziel, omdat we het ware potentieel van jullie allemaal zien. Enorme zorg en liefde wordt onvoorwaardelijk gegeven omdat we weten dat het slechts een kwestie van tijd is voordat een groep zielen gereed is om te ascenderen. Met jullie berekening zal dat een lange, lange tijd zijn maar het zal komen door de cyclische natuur van alles wat bestaat.


Als jullie je vertrouwen in ons behouden, zullen jullie de negatieve energieën laten afketsen die onvermijdelijk op ons worden afgevuurd door degenen die het Licht niet begrijpen. Wij vertegenwoordigen verandering en dit ontstaat niet gemakkelijk bij degenen die vastzitten in de materiële wereld. Hun fascinatie ermee duurt vaak slechts zolang als dat ze succesvol zijn, maar het kan geen echte vervulling geven of de innerlijke vrede die plezier en geluk geeft. Velen genieten al van zo’n vredig bestaansniveau, en zij zijn in staat tijdens onenigheid of verwarring recht overeind te blijven omdat ze niet langer worden beïnvloed. Dergelijke Wezens zijn de bakens van Licht die kalmte brengen wanneer het nodig is. Hun hoge energieën hebben ook een genezend effect op de mensen om hen heen. Dit niveau kan door iedereen worden bereikt die zijn of haar leven leidt in Liefde en Licht en geen ruimte geeft aan de lagere trillingen.


Welke inspanning je ook moet leveren om Ascentie te bereiken, het zal het meer dan waard zijn en je zou het niet als een opoffering van jouw kant moeten beschouwen. Om in Liefde en Licht te leven is jullie natuurlijke manier van doen, als jullie terugkeren naar niveaus die eens jullie thuis waren. Hebben we jullie niet verteld dat jullie goden in de maak waren, in welk geval jullie een natuurlijke drang hebben om ernaar terug te keren. Dualiteit is een spel dat jullie na afloop achter je laten, na immense ervaring te hebben opgedaan welke jullie met je mee nemen. Geen ervaring is zonder enige waarde, en jullie blijven je voorgoed ontwikkelen tot jullie opnieuw terugkeren naar de Bron. Misschien begrijpen jullie nu waarom jullie verbindingen met de lagere trillingen moeten loslaten. Zie de toekomst en houd dat beeld vast, en weet dat het oneindig superieur is aan alles wat jullie nu ervaren.


Dingen worden opgebouwd richting de grote finale, en zoals jullie weten komt het goed. Er is deze keer geen ander einde, en het Goddelijk Plan garandeert een goede afloop. Het was in vroeger tijden anders toen jullie zelf je toekomst creëerden. De lijnen zijn nu echter uitgezet en deze cyclus van dualiteit moet eindigen. Uiteindelijk zal iedere ziel zichzelf exact daar aantreffen waar ze moet zijn, en er is geen ruimte voor fouten. Wees blij en kijk uit naar een hemels bestaan, wetende dat jullie nooit meer opnieuw de cyclus van dualiteit betreden. Van hieruit zal het leven idyllisch en vervullend zijn terwijl jullie van de schoonheid en het comfort genieten van de hogere dimensies. Jullie zullen totaal niets nodig hebben, en alles hebben wat het leven tot een absoluut plezier maakt. Woorden kunnen de zaligheid niet beschrijven die jullie gaan ervaren en het Licht dat alles wat bestaat doordringt.


Wij bevinden ons echt in een afwachtend scenario, omdat de laatste handelingen bijna helemaal klaar zijn. Zoveel is nabij verwezenlijking, en er is een enorme inspanning gestoken in het tot stand brengen van het verwachte resultaat. Jullie inbreng is tot dan van vitaal belang en we hebben jullie nodig om je Licht te focussen op iedere kwestie of persoon die ons succes in de weg staat. We moeten samen doorgaan met het omvormen van de donkere energieën, en op die manier hun vermogen verzwakken om zich met het veranderingsproces te bemoeien. Jullie zijn het, het volk, die de echte macht bezitten dus we moedigen jullie aan positieve gedachten uit te zenden en nooit aan de angstfactor toe te geven. Terroristen zullen blijven bestaan zolang er ongelijkheid in de wereld is en er bemoeienis is met de soevereiniteit van een land. Zij zullen zich echter in de nabije toekomst terugtrekken uit hun activiteiten, wanneer wordt begrepen dat er een vreedzame afsluiting kan worden bereikt. Het zal door onze aanwezigheid worden ondersteund en door de garantie dat overal in de wereld vrede wordt hersteld.


Vrede is het antwoord op bijna al jullie problemen. In één klap zal het angst verwijderen en het vervangen door hoop, vreugde en een vreedzame samen-werking tussen alle mensen. We stippelen daarom de plannen uit voor een grote sprong vooruit, en wachten op de kans om eerst het schip klaar te maken voor de strijd. Veel voorbereidend werk is al verricht en jullie zullen zien dat wanneer we eenmaal ons eerste doel bereiken, de rest heel snel zal volgen.


Ik ben SaLuSa van Sirius en ik ben heel dankbaar voor alle activiteiten die door de Lichtwerkers zijn verzet. Het heeft onze plannen geholpen om rustig door te gaan met onze projecten, en nu staan we klaar om verder te gaan. De Galactische Federatie is uiterst blij met jullie positieve houding en het zal zijn eigen beloning opleveren.


Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.


Website:
www.treeofthegoldenlight.com
Vertaling: Charlotte
The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on

1 comentários:

  1. daar boven en onder ben ik het mee eens .
    dank Jullie

    www.worldpeaceproject.eu

    BeantwoordenVerwijderen

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS