Followers

Google+ Followers

dinsdag 9 oktober 2012

08-10-2012
SaLuSa, 8 oktober 2012

Het is nooit te laat om je zinnen op Ascentie te zetten. 

Als jullie denken er klaar voor te zijn, ligt het zeker binnen handbereik. Je moet de intentie hebben om vooruit te gaan, maar ook begrijpen dat Ascentie afhangt van je eigen bewustzijnsniveau. Het betekent dat jullie zonder uitzondering leven op een manier waarbij je één bent met al het andere leven. Door te leven vanuit liefde zullen jullie slagen, maar om dat te bereiken is het belangrijk om uit te stijgen boven de menselijke emoties die jullie tegenhouden. Jullie zijn geneigd eerst te doen en daarna pas vragen te stellen. Het is daarom belangrijk om op een andere manier te reageren op situaties. Het is ook essentieel om te vergeven als je het slachtoffer bent geworden van iemand anders, zelfs al kun je jezelf niets verwijten.


Dat helpt wanneer jullie karma uitwerken in relaties. Het zijn waarschijnlijk de zwaarste uitdagingen waar jullie mee worden geconfronteerd en het beste is om de betrokkenen te vergeven. Jullie kunnen niet verder gaan als je uit bent op wraak of negatieve gedachten hebt. Laat het verleden los en begeef jezelf op het pad dat naar licht en liefde leidt. Dan voelen jullie je vredig en weten jullie dat je de banden met het oude paradigma hebt doorgesneden.

Onthoud dat je lichaam je tempel is. Het is belangrijk het goed te verzorgen en niet te beschadigen. Een drugsverslaving kan bijvoorbeeld niet bestaan in de hogere dimensies en hoe eerder je de verslaving doorbreekt, hoe sneller je zult slagen. Hetzelfde geldt voor een alcoholverslaving, die zeker je lichaam zal beschadigen. Denk goed na over wat je nodig hebt om je verheffing zeker te stellen en je zult hulp krijgen van je gidsen. De Bron wenst dat iedere ziel ascendeert, maar accepteert dat je door de vrije wil zelf de beslissing mag nemen. Stel jezelf de vraag of je in de huidige 3D-cyclus wilt blijven en maak zelf de keuze.

Het einde van de cyclus nadert zeer snel en we zijn verheugd te zien dat de ontwaakte mensen het licht op aarde hebben verstevigd. Licht trekt nog meer licht aan en jullie pad naar Ascentie ontvouwt zich. De tijdlijnen komen samen en de meest krachtige verheft jullie samen met de aarde. Er komt een scheiding tussen mensen die er klaar voor zijn en mensen die er niet klaar voor zijn. Het is een natuurlijk resultaat van de veranderingen waar jullie doorheen gaan. Wanneer jullie eenmaal zijn geascendeerd, heeft de oude garde geen grip meer op jullie leven. Jullie vinden de vrede waar jullie naar hebben gezocht en door het Ascentieproces ervaren jullie de veranderingen in jezelf. Jullie voelen de veranderingen niet op één bepaald moment omdat het een doorlopend proces is, maar de feitelijke Ascentie zal een mijlpaal zijn op jullie pad.

Er staan veel veranderingen te gebeuren op aarde. Het houdt in dat jullie problemen erger zullen worden tot er een grote schoonmaak kan plaatsvinden. In veel landen in de wereld is het onrustig en het is spijtig dat het tot dergelijke extremen moet komen voordat grootschalige veranderingen worden geaccepteerd. Wanneer dat eenmaal het geval is wordt er geen tijd verspild bij het opzetten van de nieuwe systemen. Als de politieke kwesties eenmaal opgelost zijn, volgen de overige veranderingen relatief snel. In de tussentijd ben jij als individu het meest belangrijk. Wees je bewust van de wonderlijke kans die wordt gegeven middels Ascentie.

Jullie hoeven je bezittingen niet op te geven wanneer je ascendeert, maar alles met een lage trilling kan niet met je meegaan. Sommigen houden zich bezig met het verzamelen van spullen die gerelateerd zijn aan ongewenste mensen of gebeurtenissen. De nieuwe trillingen maken de manifestatie van veel verschillende zaken in een nieuw licht mogelijk. Alles wordt uitgedrukt in een energie die schoonheid en perfectie uitstraalt. Objecten gaan er meer ‘levend’ uitzien en jullie krijgen een nauwere band met alle bewuste wezens omdat bewustzijnsniveaus veel hoger zullen zijn dan voorheen. Jullie zullen op verschillende manieren baat hebben bij Ascentie en vergeten de dualiteit al snel. Het zal uiteindelijk niet meer lijken dan een nare droom, hoewel jullie altijd beter zullen worden van de ervaring.

In de toekomst zullen jullie over alles beschikken wat je maar nodigt hebt. Na verloop van tijd ontwikkelen jullie je creatieve kant. Dan zullen jullie ook profijt hebben van de voordelen van nieuwe technologieën, die in jullie behoeften voorzien. Ze worden op het juiste moment geïntroduceerd en verspreid. Verwacht niet gelijk resultaat, omdat de verandering niet in een dag tijd plaatsvindt. Het is onze prioriteit om mensen te helpen die niet in hun eigen basisbehoeften kunnen voorzien. Stapsgewijs worden jullie opgetild om uiteindelijk jullie plaats in het Gouden Tijdperk in te nemen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en jullie huidige zorgen zouden als sneeuw voor de zon verdwijnen als jullie een glimp zouden kunnen opvangen van wat jullie staat te wachten. Het is kort dag voor Ascentie dus denk aan wat er gaat komen. Het zal jullie leven transformeren en wij van de Galactische Federatie van Licht blijven ook na Ascentie helpen tot jullie volledig galactisch bewustzijn hebben bereikt. Tot dat moment weten jullie niet wat het is een dergelijk bewustzijnsniveau te hebben en beseffen jullie je niet waartoe jullie werkelijk in staat zijn. Kijk naar ons en jullie zien je ware zelf zoals je in de toekomst zult zijn.


Dank je SaLuSa,

Mike Quinsey


Vertaling: Robin
  


Welcome to the PAO Light-Circles

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean for SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 31 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS