Followers

Google+ Followers

woensdag 17 oktober 2012

17-10-2012
SaLuSa, 17 oktober 2012


Besef je dat je met name dit jaar bent gegroeid in bewustzijnsniveau tot het punt waarop je de duistere energieën meer dan in balans hebt weten te brengen? Je bereikte het door licht aan te trekken en te gronden op aarde. Het hielp de dominantie van de oude garde te beëindigen. Zij creëert angst in de hoop haar onvermijdelijke einde uit te stellen. Het is nog niet gedaan met de gevestigde orde, maar we kunnen ze nu volledig vastzetten om onze bondgenoten te beschermen. Haar uiteindelijke verwijdering zal niets meer zijn dan een formaliteit. Ze kan zich voor advies niet langer richten tot de Reptielen en is geen schim meer van wat ze ooit was. Het betekent dat de laatste weken voor Ascentie niet zo catastrofaal zullen verlopen zoals werd voorspeld. Door de aanwezigheid van de Galactische Federatie van Licht, die de autoriteit heeft om grote vertragingen te voorkomen, hebben jullie een relatief comfortabele rit voor de boeg.

We doen een beroep op alle ontwaakte mensen om door te blijven gaan met het veranderen van hun eigen gemeenschappen. Er is veel wat je op lokaal niveau kunt doen om je soevereiniteit terug te claimen en we merken op dat er bewegingen zijn die steeds onafhankelijker worden. We moedigen dit aan omdat op die manier de fundering wordt gelegd voor wat erop volgt, namelijk de herziening van wetten en regels die jullie rechten hebben weggenomen. De sluwe oude garde heeft ze door de tijd langzaam weggenomen zonder dat je doorhad wat er gebeurde. Je stond op het punt om geheel tot slaaf te worden gemaakt, maar dat is inmiddels niet langer mogelijk. Het duurt niet lang meer voor jullie worden bevrijd van de mensen die jullie vrijheid wegnamen.

Vooruitgang neemt op aarde altijd veel tijd in beslag, maar desalniettemin gaan we in de goede richting. Jullie hadden liever gezien dat we al veel eerder op aarde verschenen, maar op de lange termijn is er niets wat je zult kwijtraken. De oude garde kan de veranderingen niet langer tegenhouden. Wat jullie tot dusverre zonder ons hebben bereikt is opmerkelijk en jullie ontwaken steeds sneller. Daardoor wordt onze aanwezigheid door mensen gemakkelijker geaccepteerd en we spreken er nog steeds met jullie leiders over. We hebben een deadline gesteld en indien nodig zorgen we zelf dat disclosure zonder veel vertraging plaatsvindt.

We hebben bewondering voor ontwaakte mensen die hard werken zonder dat ze precies weten hoelang ze het moeten doen. Het einde van de dualiteit komt voor iedereen dichterbij en ze zullen ontdekken dat hun harde werk niet voor niets was. Hun toewijding zal worden beloond wanneer ze erachter komen dat ze het verschil hebben gemaakt en begrijpen hoeveel zielen ze hebben geholpen om te evolueren. Na Ascentie wordt het leven een stuk gemakkelijker en zal er geen conflict of negativiteit zijn. Als je je kunt voorstellen hoe het is om met gelijkgestemde zielen te zijn, kun je er een voorstelling van maken hoe mooi het zal zijn. Tegen die tijd zul je ook je broers en zussen uit de binnenaarde hebben ontmoet, die al lange tijd in het licht leven.

Het kan zijn dat je maar wat graag de dualiteit wilt verlaten, echter weet je enkel intuïtief of je reis is voltooid. De laatste dagen kunnen vrij hectisch zijn voor mensen die nog karma moeten uitwerken. Doe wat jij goed acht omdat je niets van de oude trillingen met je mee kunt nemen. Als je niet zeker weet waar het voor opgaat kun je in stilte in jezelf keren voor antwoorden. Alle kennis zit in je, maar je herinnert je normaal gesproken niet dat je er gebruik van kunt maken. Zorg dat je ego niet in de weg gaat zitten om je hogere zelf tegen te spreken. Na verloop van tijd zul je dat soort problemen niet meer tegenkomen.

De macht ligt bij het volk en daarom heeft de Illuminati geprobeerd om onder valse voorwendselen je rechten af te nemen. Er gaat tijd overheen voordat mensen met dezelfde doelen en intenties samenkomen en je zou versteld staan hoeveel energie het draagt. Gedachten zijn krachtig, maar moeten worden gesteund door geloof als je je doelen daadwerkelijk wilt realiseren. Er moet wereldvrede komen en dat zal op korte termijn ook gaan gebeuren. Oorlogen zijn als de pest en brengen onder de landen die erbij betrokken zijn niets anders met zich mee dan miserie en schuld. Denk aan alle gezinnen die uit elkaar worden getrokken door zinloze oorlogen en het verlies van geliefden.

Soldaten die hun land dienen krijgen een ontnuchterende ervaring. Terwijl het bewustzijnsniveau stijgt, neemt ook het aantal mensen toe dat het leger wil verlaten. Oorlog is een meedogenloos spel en is steeds verwoestender geworden vanwege de technologische vooruitgang in de wapenindustrie. Het heeft geen plaats in de toekomst en moet verdwijnen. Jullie zouden al vele jaren wereldvrede hebben gehad als alle energie die in oorlogen is gestopt zou zijn gebruikt voor het brengen van vrede. Jullie zouden dan in eenheid hebben geleefd, zonder armoede te kennen.

We werken al lange tijd met jullie autoriteiten om wereldvrede te realiseren en als het mogelijk is willen we dat voor het einde van dit jaar bereiken. We mogen het afdwingen en beschikken over de mogelijkheden om het te doen. Niets kan voor ons verborgen worden gehouden en we weten het gelijk als er tegen ons gelogen wordt. De bevolking heeft het ‘recht’ om elk land te leiden. Er is geen tijd om met jullie toekomst te spelen en daarom onderhandelen we alleen met positieve mensen die goede intenties hebben.

Ik ben SaLuSa van Sirius en spreek mijn dank uit aan de mensen die ijverig en eerlijk werken om jullie je vrijheid terug te geven.

Dank je SaLuSa,

Mike Quinsey


Vertaling: Robin
  


Welcome to the PAO Light-Circles

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean for SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 31 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS