Followers

Google+ Followers

maandag 22 oktober 2012

22-10-2012


SaLuSa, 22 oktober 2012


Het is mooi om te zien hoe jullie demonstreren voor jullie rechten. Het brengt jullie autoriteiten in herinnering dat zij de taak hebben om jullie te dienen. Er zijn slechts weinigen onder hen die het hart op de goede plaats hebben en dat is waarom verregaande veranderingen moeten plaatsvinden. Corruptie en hebzucht verspreiden zich als een kanker en voordat mensen er erg in hebben wordt het geaccepteerd en is het de normaalste zaak van de wereld. In de toekomst raken jullie meer betrokken bij beslissingen en worden jullie geraadpleegd voordat actie wordt ondernomen. De juiste soort mensen zijn nodig om de weg te leiden. Zij hebben het inzicht en begrip om jullie in het nieuwe tijdperk te loodsen. De oude garde is daar totaal ongeschikt voor en zal niet in staat zijn om de aanstaande gebeurtenissen te dwarsbomen.

Jullie spirituele tijdperk is aanstaande. Stel je voor hoe mooi het is om iedereen om je heen te kunnen vertrouwen omdat je weet dat het net als jij geascendeerde wezens zijn. Liefde en licht dringen tot alles door en er zal geen twijfel over mogelijk zijn dat je bent aanbeland in de hogere dimensies. Het leven zal in schril contrast staan met wat je nu gewend bent. Het zal een wonderlijk gevoel geven om zonder dreiging in vrede te kunnen leven. De gezondheidsproblemen en de uitdagingen in de derde dimensie zullen niet langer een rol van betekenis spelen in jullie leven. Het is lastig om het gevoel van blijheid en gelukzaligheid over te brengen waarmee het gepaard gaat.

Mensen die jullie evolutie en Ascentie probeerden te voorkomen willen alleen maar zo veel mogelijk macht voor zichzelf omdat ze de eenheid in alles, en daarmee de liefde voor hun medemens, niet begrijpen. Ze hebben nog altijd een vonk diep in zich, die op een dag weer kan oplichten. Ze hebben als iedere andere ziel dezelfde kansen om van het licht te zijn. Jullie begonnen samen, maar toen jullie besloten om je eigen pad van ervaringen in te slaan werden sommigen overweldigd door de lagere trillingen. Er is altijd een weg terug naar het licht, maar hoe dieper je valt, hoe moeilijker de reis is. Er zijn echter altijd vele vrijwilligers die andere zielen naar huis begeleiden. Jullie hebben allemaal hogere wezens om je heen die je leven voor je aansturen.

In de toekomst werken wij van de Galactische Federatie van Licht met de geascendeerde zielen tot jullie onze gelijken zijn geworden. Dan worden jullie onafhankelijk en beslissen jullie over je eigen toekomst. Dit betekent niet dat we het contact met jullie zullen verliezen. We zijn slechts een gedachte van jullie verwijderd. Jullie gaan waarschijnlijk samenwerken met gelijkgestemden. Jullie ervaringen beperken zich niet alleen tot dit ene universum. Op aarde ben je veel meer beperkt en door je lagere bewustzijnsniveau ben je de connectie met je hogere zelf kwijtgeraakt. De waarheid over je echte zelf raakt in nevelen gehuld door de illusie van het leven in de derde dimensie.

Jullie staan op het punt getuige te zijn van het begin van het eind terwijl het oude systeem in chaos vervalt. Het heeft geen zin om het weer op te bouwen en het heeft zijn doel gediend. Het maakt plaats voor een nieuw paradigma. De veranderingen hebben zo veel invloed dat iedereen erdoor wordt beïnvloed. Alle zielen bereiken wat ze wensen en de meesten hebben al een keuze gemaakt op basis van de vrije wil. Probeer de beslissing van een ander te respecteren en laat hem of haar tevreden zijn over de gemaakte keuze. Je kunt niet hoger gaan dan je eigen trillingen en dat is het niveau waarop je je het meest comfortabel voelt.

Onze betrokkenheid bij Ascentie zal snel duidelijk worden en jullie weten al dat we vrede handhaven op aarde. Daarbij merken we op dat onze acties erop gericht zijn om te voorkomen dat de huidige problemen escaleren en een nieuwe wereldoorlog uitbreekt. De presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten helpen bepalen wanneer we gunstige regeringsveranderingen kunnen afdwingen. Veel hangt af van de uitslag en het zal een overwinning voor het licht zijn.

Met elke week die voorbij gaat zou duidelijk moeten worden hoe de gebeurtenissen zich gaan ontvouwen. We zijn overal van op de hoogte en we kennen de ware intentie van de verschillende landen, ongeacht de manier waarop ze zich profileren naar de buitenwereld toe. Er is sprake van een tweestrijd tussen mensen die oorlog toejuichen en mensen die vrede willen. Het licht op aarde transmuteert de lagere trillingen en hele naties ontwaken naar de waarheid. Er is een krachtige beweging om mensen die vrede wensen te verenigen en zich te distantiëren van mensen die dat niet willen. De oorlogszuchtigen raken langzamerhand geïsoleerd en zonder steun zijn hun plannen gedoemd om te mislukken.

Ik ben SaLuSa van Sirius en zie dat de diverse vredesbewegingen meer aanhangers dan ooit krijgen. Ze worden versterkt door de hogere energieën die van buiten de aarde komen. Jullie hebben de strijd tegen de oude garde al gewonnen, het is enkel nog zaak om de restanten van hun activiteiten op te ruimen zodat we snel door kunnen gaan met Ascentie.


Dank je SaLuSa,

Mike Quinsey


Vertaling: Robin
  


Welcome to the PAO Light-Circles

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean for SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 31 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS