Followers

Google+ Followers

woensdag 23 februari 2011

SaLuSa 23 Februari 2011


Het Midden-Oosten krijgt nu een periode van instabiliteit tot de weg vooruit helder wordt. Maar één ding staat vast, het keert niet terug naar de oude methodes van dictatorschap. Het volk heeft gesproken en hun stemmen zijn over de hele wereld gehoord.

Bewaar je vrede en verspreid je liefde overal, en uiteindelijk zullen zelfs een aantal van de duisteren gedreven worden hun benadering van het leven te wijzigen. Laat liefde jullie leidende licht zijn, en geef er vrijelijk van weg, wanneer en waar je ook maar kan.

Houd het vast wanneer jullie twijfels of zorgen hebben, want in de niet zo verre toekomst zal de waarheid van veel gebeurtenissen duidelijk worden, en deze kan niet met iets anders worden vermengd of gepresenteerd.
SaLuSa 23 Februari 2011


Laat niemand denken dat de toekomstige taken gemakkelijk gaan worden, want er bestaat al veel verwarring en niet iedereen heeft het voordeel het doel van het opruimingsproces te kennen dat gaande is. Het Midden-Oosten krijgt nu een periode van instabiliteit tot de weg vooruit helder wordt. Maar één ding staat vast, het keert niet terug naar de oude methodes van dictatorschap. Het volk heeft gesproken en hun stemmen zijn over de hele wereld gehoord. Zij trekken de energie van verandering aan die zal garanderen dat hun rechten aan hen worden teruggegeven. In meerdere of mindere mate zal de revolutie door alle regeringen worden gevoeld die van hun volk hebben geprofiteerd. Onze aanwezigheid zal bescherming bieden aan degenen die als de nieuwe leiders tevoorschijn gaan komen, en zij zullen de fakkel van vrijheid dragen. Het is allemaal de voorbode van een complete terugkeer naar jullie soevereiniteit.


Jullie staan aan het begin van een periode van grote activiteit, en in de loop van het jaar zal het begin van het einde zichtbaar worden. Wij zien veel mogelijkheden om de gedane beloften waar te maken. Er moet duidelijk vooruitgang worden geboekt in voorbereiding op de laatste krachtige beweging tot en met 2012. Het is onze wederzijdse verantwoordelijkheid te garanderen dat Ascentie veilig wordt bereikt, en daarvan mogen jullie absoluut zeker zijn. Los van hoe jullie naar gebeurtenissen kijken, zal niets kunnen verhinderen wat eonen terug is gepland. Jullie staan op het punt een zeer opwindende tijd in jullie leven te beleven en als jullie er op die manier naar kunnen kijken, zal de reis een stuk gemakkelijker voor jullie zijn. Jullie hebben je jarenlang op deze tijd voorbereid, en het zal jullie geschiedenis ingaan als het Grote Ontwaken van de Mens.


Het samenkomen van mensen is belangrijk voor hun bescherming, en er bestaat ook veiligheid door de aantallen. Er is geen noodzaak toevlucht te nemen tot gewelddadige acties want daarmee speel je de duisteren in de kaart. Bewaar je vrede en verspreid je liefde overal, en uiteindelijk zullen zelfs een aantal van de duisteren gedreven worden hun benadering van het leven te wijzigen. De energie van Liefde is het meest krachtige, en er is absoluut niets wat het niet kan bereiken omdat het de ultieme kracht van alle creatie is. Heb er vertrouwen in, zelfs als je niet meteen resultaat ziet. Liefde heeft een manier om de hardste harten te verzachten en het zal alle negatieve energieën overwinnen. Laat liefde jullie leidende licht zijn, en geef er vrijelijk van weg, wanneer en waar je ook maar kan.


De grote stap vooruit komt wanneer we jullie kunnen ontmoeten, en we jullie kennis gaan laten maken met geavanceerde technologieën. Zij zijn bedoeld om in jullie behoeften te voorzien zodat jullie zo snel mogelijk onafhankelijk worden, en van een veel betere levensstandaard gaan proeven. Voedsel, energie en water is essentieel om iedereen te geven wat men nodig heeft om te overleven. Vrede zal over de hele wereld tot stand worden gebracht en wij zullen ervoor zorgen dat het wordt gehandhaafd. Op deze momenten zal een enorm gevoel van vervoering de wereld rondgaan, omdat gezien zal worden dat de Mens eindelijk een grote sprong voorwaarts heeft genomen. Religieuze scheidslijnen zullen verdwijnen omdat begrepen zal worden dat slechts de Ene God bestaat van Al Dat Is.


Jullie hebben lang gewacht op het plaatsvinden van iets positiefs, dat zou bewijzen dat het proces van verandering onderweg is. Nu dat is gearriveerd, moeten jullie klaarwakker en alert zijn voor de laatste pogingen van het duister om verwarring en desinformatie te verspreiden. Houd jullie blik strak naar voren gericht en verlies jullie doel niet uit het oog. Houd het vast wanneer jullie twijfels of zorgen hebben, want in de niet zo verre toekomst zal de waarheid van veel gebeurtenissen duidelijk worden, en deze kan niet met iets anders worden vermengd of gepresenteerd. Bedrog en regelrechte leugens zullen niet langer worden getolereerd, en de media zal weer opnieuw waarheidsgetrouw verslag kunnen doen. Vrijheid van meningsuiting zal als een bries van frisse lucht terugkeren, en recht en orde zullen zowel rechtvaardig als eerlijk zijn. Gelukkig zal er met de veranderingen en nieuwe bewustzijnsniveaus ook een immense daling plaatsvinden van alle soorten criminele activiteiten.


Alle handelingen van jullie kant die als offer zouden kunnen worden beschouwd, zullen dienen om het nieuwe gevoel van Eenheid te illustreren. Het behandelen van anderen als jezelf zal gewoon worden, en delen zal de meest natuurlijke manier van leven worden. Het zal natuurlijk helpen dat de rijkdom van de wereld gedeeld zal zijn zodat er gelijkheid is tussen jullie allemaal. Niet langer zal de Elite bestaan en anderen hun rechtmatige aandeel in de overvloed van de Aarde onthouden. Moeder Aarde heeft de zielen die op haar leefden altijd meer dan voldoende voorzien, maar nadat haar vrijgevigheid en liefde voor de mensheid is misbruikt, dient het nu de tijd van afrekening te zijn. Dat is de reden waarom een grote schoonmaak en het herstel van de Aarde tot haar voormalige schoonheid, moet plaatsvinden.


Zoals jullie dus kunnen zien, vormen recente gebeurtenissen slechts het begin van veel dat op jullie staat te wachten. Jullie weten inmiddels wat je kan verwachten, en het is gewoon een kwestie van wat van start kan gaan, wanneer de gelegenheid zich aandient. Moeder Aarde begint aan haar schoonmaak en het zal in sommige landen onvermijdelijk tot ontreddering leiden, maar wij herinneren jullie eraan dat wij er zoals altijd controle over uitoefenen om de effecten te verminderen. Op de lange termijn kunnen wij er meer betrokken bij zijn en zullen wij jullie assisteren in het vermijden van complete rampen. Jullie geschiedenis laat zien dat dit helemaal niet ongebruikelijk is, omdat de Aarde voortdurend verandert en dit altijd heeft gedaan. Als jullie in gevaarlijke zones leven, verwacht dan problemen en bereid je dienovereenkomstig voor, en dat is gewoon praktisch advies en niet bedoeld om je bang te maken.


Al met al kunnen jullie een toenemende hoeveelheid activiteiten verwachten, en met name gedurende de tweede helft van het jaar. Daarna zullen dingen rustiger worden en niet zo onstuimig, en gaan jullie je eerste voorproefje ervaren van hoe het is om naar de hogere trilling te gaan. Tegen die tijd zijn jullie bewustzijnsniveaus ook verhoogd, en zal er een prachtige energie op de Aarde zijn opgebouwd. Jullie komen er Dierbaren, en het is uiterst bemoedigend voor ons dat jullie naar die gelegenheid toe zijn gegroeid. Er werd nooit geloofd dat jullie de moed zouden verliezen, maar het is gezien jullie positie een eeuw geleden nog steeds een opmerkelijk resultaat.


Ik ben SaLuSa van Sirius en wij van de Galactische Federatie kunnen het niet helpen jullie vasthoudendheid en vastbeslotenheid te bewonderen, je een weg omhoog te banen naar Ascentie. Het is niet alleen hoe jullie recentelijk hebben gereageerd maar ook jullie succes in het verlaten van de donkere Tijdperken en het richten van jullie vizier op een meer vervullend leven in Liefde en Licht. Met jullie intentie te willen slagen, hebben jullie een plaatsje voor Ascentie verdiend, en dit ontstaat niet zonder veel werk en doorzettingsvermogen van jullie kant.


Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Vertaling: Charlotte


The Galactic Federation by Mike Quinseyhttp://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW


Originals and translations of Galactic Messages available on

0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS