Followers

Google+ Followers

vrijdag 11 maart 2011

SaLuSa 11 Maart 2011


Ik ben SaLuSa van Sirius, en sprekend namens mijn groep zouden we willen dat we een paar landingen konden uitvoeren om jullie te inspireren. We moeten echter ons respect tonen voor jullie protocol en het zal allemaal met een juiste planning en toestemming worden uitgevoerd.

Uiteindelijk zullen we over de hele wereld bekend zijn, en jullie zullen het leuk vinden om te proberen de bijbehorende beschaving vast te stellen van de enorme aantallen ruimtevaartuigen die jullie gaan zien. Laat ons in dit verband zeggen dat een zekere George Adamski een ontmoeting had met Venusianen. Zij landden met hun klokvormige verkenningsvoertuig, welk type bij een aantal andere gelegenheden werd waargenomen.

In feite zijn er een aantal contacten van deze aard geweest, die honderden jaren terug voeren. We kijken uit naar de opwindende tijd voor ons, en de vieringen zullen geregeld zijn als wij verschijnen.SaLuSa 11 Maart 2011


Het Universum wacht op jullie aanwezigheid als Galactische Wezens, waarop jullie worden voorbereid. Zolang jullie de wens hebben om je vanaf de Aarde naar hogere dimensies te ontwikkelen, zullen jullie ze zonder echte problemen bereiken. Alles wat jullie nodig hebben is in gang om te gebeuren, en dat is het grote samenspel van energieën die afkomstig zijn van de zo ver afgelegen Centrale Zon. Jullie spannen je in om de hogere energieën aan te trekken en deze zullen je vrijwel zeker bereiken. Het bewijs bestaat al, want sommige zielen zijn zich nu ervan bewust dat hun bewustzijnsniveau onlangs heel sterk is toegenomen. Dit jaar zal een jaar zijn dat veel mogelijkheden opent voor degenen onder jullie die bij willen dragen aan stappen om vrede op Aarde te krijgen, of willen deelnemen aan het herstel van Moeder Aarde tot haar oorspronkelijke conditie. We weten dat velen van jullie graag op een bepaalde manier willen helpen, en jullie mogen er zeker van zijn dat jullie aanbod wordt opgemerkt.


Jullie erkenning van de situatie waar jullie je in bevinden, is heel bemoedigend. Het is de storm voor de stilte, en het is nodig dat zoveel mogelijk mensen van jullie het volhouden zonder het uiteindelijke doel uit het oog te verliezen. Er zijn talrijke afleidingen, en het duister trekt zich niet terug totdat hen een ultimatum wordt gegeven. Of ze treden af zoals we hebben gevraagd, of ze worden in een onhoudbare situatie gebracht waar ze geen alternatief hebben. Iedere ziel zal op een zeker moment de gevolgen van haar daden onder ogen moeten zien, maar wij zijn er niet op uit iemand te bestraffen en zullen de grotere krachten de misdaden tegen het Menselijk Ras laten afhandelen. Alles van jullie is bekend en jullie kunnen niemand voor de gek houden, of je met leugens eruit redden voor wat je hebt gedaan. Zelfs jullie intenties zijn bekend tot op elke gedachte die jullie ooit hebben gehad.


Jullie zullen onmiskenbaar weten of jullie enkele donkere daden op je geweten hebben, en vergeving begint bij jezelf. Jullie waren in de dualiteit om van je ervaringen te leren, en het is slechts menselijk om fouten te maken. Dat wordt niet tegen jullie gebruikt, maar op zeker moment worden jullie verzocht ze goed te maken. Het denkbeeld “oog om oog” weerspiegelt niet hoe karma feitelijk werkt, en jullie helpen te beslissen welke verdere ervaring jullie nodig hebben om je zwaktes te overwinnen. Uiteindelijk worden jullie als gevolg daarvan veel sterker, en hoeven jullie nooit meer exact dezelfde ervaring door te maken. Lichtwerkers hebben normaal gesproken een niveau van inzicht bereikt waarop verwacht wordt dat zij heel weinig karma in hun huidige leven creëren. Er is een innerlijk weten van wat goed of fout is, dat hen door de uitdagingen van de dualiteit heen loodst. Er is een sterkere stem van binnen die hen waarschuwt wanneer ze waarschijnlijk van hun levensplan af gaan wijken. Vrije wil is jullie door god geschonken recht, maar wanneer jullie eenmaal met een levensplan hebben ingestemd, gebruiken jullie Gidsen alle mogelijkheden om je eraan te houden.


Wanneer jullie zijn geascendeerd zullen jullie weinig of geen problemen hebben met de lagere energieën, omdat deze niet in de hogere trilling kunnen bestaan. Toch is het bijvoorbeeld mogelijk karma te veroorzaken, zelfs wanneer je motieven zuiver en oprecht zijn geweest. Bij het doen van het goede is het ook nodig dat jullie ervoor zorgen je niet met het levensplan van een andere ziel “te bemoeien”. Maar jullie zullen je bewust zijn van wat er van jullie wordt gevraagd, en het is onwaarschijnlijk je onopzettelijk daarbuiten te begeven. Jullie zullen in ieder geval waarschijnlijk deel uitmaken van een groep die vanuit een gedeeld bewustzijn werkt. Als dit het geval is, komt het omdat jullie naar elkaar worden aangetrokken voor een gemeenschappelijk doel. Een aantal van jullie incarneert samen om die reden, en zeker in Aardse families kan dat heel sterk werkzaam zijn. Zoals jullie wel zeggen, “in voor- en tegenspoed” zullen jullie altijd die mensen aantreffen die bij jou moesten zijn, dus kijk naar de lessen die uit dergelijke verbindingen ontstaan. Het is niet van belang wie de ervaringen die je samen hebt in werking zet, want wie er door wordt geraakt, moest er deel van uitmaken.


Blijf kalm als de gebeurtenissen op Aarde door blijven gaan, want het kan er soms vrij verontrustend uitzien maar besef dat niets erg lang zal duren. Er moet een heleboel worden opgeruimd, maar zeer spoedig zullen jullie de bedoeling begrijpen en er niet door worden gehinderd. Het is nog steeds beter dat disclosure de deur opent naar het eerste contact met jullie, en in een mum van tijd zullen wij een wereldwijd communicatiesysteem opzetten. Jullie zullen onze plannen kennen omdat we willen dat jullie deel uitmaken van wat er gaat gebeuren. Naarmate de tijd vordert, komt er zeker een toename in activiteiten, en ondertussen volgen wij nauwgezet wat er gebeurt om een stevige grip op de duisteren te houden. Wij voeren veel meer acties uit dan jullie je bewust zijn, en noodzakelijkerwijs bewaren we de details voor onszelf. Maar jullie hebben bijvoorbeeld van onze operaties gehoord om aan te tonen dat wij het meenden met onze orders aan jullie regeringen, dat we het gebruik van nucleaire wapens niet zouden toestaan. We hebben bewezen dat we indien gewenst de kernkoppen op jullie raketten ter plaatse konden uitschakelen.


We hebben jullie en jullie Aarde gedurende duizenden jaren beschermd, en vaak betrof het een bepaalde natuurlijke ramp. Oorlogen zijn jullie zaak en zij zijn karmisch van aard vanwege jullie eerdere wensen om met jullie buren oorlog te voeren. De grote schreeuw om vrede heeft jullie nu hulp gebracht, en wij mochten er op reageren. Jullie hebben duidelijk aangegeven dat jullie genoeg hebben van oorlog, en de plannen om er voor eens en altijd een einde aan te maken bestaan nu. We zullen geen enkel probleem hebben met het waarborgen van wereldvrede. Het komt wederom neer op onze superieure technologie en als er pogingen worden gedaan om de vredesovereenkomst te verbreken, zullen wij met de zegen van de Schepper ingrijpen. Wij vragen jullie daarom opnieuw kalm te blijven, en jullie Licht uit te zenden naar waar of wie jullie voelen dat het meeste nodig is. Liefde is een krachtig wapen dat het hardste hart kan laten smelten, en als jullie bij elkaar komen om het uit te zenden, bevat het veel meer kracht.


Ik ben SaLuSa van Sirius, en sprekend namens mijn groep zouden we willen dat we een paar landingen konden uitvoeren om jullie te inspireren. We moeten echter ons respect tonen voor jullie protocol en het zal allemaal met een juiste planning en toestemming worden uitgevoerd. Uiteindelijk zullen we over de hele wereld bekend zijn, en jullie zullen het leuk vinden om te proberen de bijbehorende beschaving vast te stellen van de enorme aantallen ruimtevaartuigen die jullie gaan zien. De kleinere verkenningsschepen zullen regelmatig in jullie lucht worden gezien, omdat deze speciaal voor reizen in jullie atmosfeer worden gebruikt. Laat ons in dit verband zeggen dat een zekere George Adamski een ontmoeting had met Venusianen. Zij landden met hun klokvormige verkenningsvoertuig, welk type bij een aantal andere gelegenheden werd waargenomen. In feite zijn er een aantal contacten van deze aard geweest, die honderden jaren terug voeren. We kijken uit naar de opwindende tijd voor ons, en de vieringen zullen geregeld zijn als wij verschijnen.


Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.


Vertaling: Charlotte


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on

0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS