Followers

Google+ Followers

woensdag 16 maart 2011

SaLuSa 16 Maart 2011


Onze verschijning op jullie televisiekanalen zal ons in staat stellen mensen te bereiken en elke twijfel die ze mogelijk over onze intenties hebben te verdrijven. We zullen ons uiterste best doen uit te leggen waarom we hier zijn en hoe het plan is om jullie tot de eindtijd te begeleiden.

Om het voorzichtig uit te drukken, jullie zullen wat verschillen van wat je nu bent, omdat jullie je nog naar hogere trillingsniveaus moeten verheffen. Wanneer jullie dat gedaan hebben en vanuit jullie hoger bewustzijn werken, zijn jullie echt Galactische Wezens geworden. Dat is jullie huidige doel en onze hulp zal worden gegeven om ervoor te zorgen dat jullie het bereiken. Dit zijn allemaal zaken waar we jullie bekend mee moeten maken, en het zal duidelijk veel gemakkelijker zijn wanneer we openlijk bij jullie kunnen zijn.


SaLuSa 16 Maart 2011


Als problemen op Aarde bedreigender beginnen te worden, houd dan in gedachten dat terwijl de duisteren macht kunnen gebruiken om hun doelen te bereiken, het Licht op een subtielere manier werkt. Omdat het over de hele wereld wordt geco-ordineerd, is het Licht wanneer er actie uit ontstaat, meestal heel krachtig en kan het niet door een conventionele methode tot stoppen worden gebracht. Feitelijk is het de meest krachtige macht in het Universum. Het zal daarom ongeacht de oppositie ertegen haar doel bereiken. De krachtniveaus ervan nemen momenteel toe en dit zal tot aan Ascentie zo door blijven gaan. Probeer niet te worden overweldigd door de rampen die op het moment gaande zijn, en weet dat er een positieve uitkomst volgt die jullie tot een hoger niveau op gaat tillen. Veel van wat er is gebeurd, was voorzien, maar als er een relatie is met karma, soms op groepsniveau, moet het de ruimte krijgen om te worden uitgewerkt. Vanuit ons gezichtspunt zal alles volgens plan verlopen, en het Universum zal uiteindelijk ascenderen.


Er kan in korte tijd veel gebeuren, en gebeurtenissen gaan naarmate het jaar vordert behoorlijk hectisch worden. Mensen beginnen verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen toekomst, en zullen niet dulden dat oude werkwijzen worden hersteld. Zij beseffen dat wat in veel landen verspreid over de wereld verondersteld werd democratische regeringen te zijn, meer totalitair was en hen geen verantwoording aflegt. In feite waren in veel landen ervan verkiezingen een schijnvertoning, en er bestonden dictaturen die zichzelf bedienden door de mensen hun rechten te ontzeggen. Door wakker te worden voor wat er heeft plaatsgevonden, hebben zij de praktijken van de duisteren geblokkeerd en creëerden zij kansen voor een regeringswisseling. En dat niet alleen, want wanneer de regeringswisselingen plaatsvinden, zullen het wisselingen zijn inclusief een nieuw beleid dat de fouten van vele honderden jaren gaat aanpakken. Deze nieuwe energieën voor verandering zullen de vastbeslotenheid van die dierbare zielen versterken, die naar voren zijn gestapt om het oude systeem uit te dagen. Hun inspanningen worden door ons ondersteund, en wij begeleiden hen om de overwinning te behalen die het pad volledig vrij maakt voor Ascentie.


Zoals altijd blijft de tijd zich versnellen, en dat is een teken van bevestiging dat jullie goed op weg zijn naar de grote sprong omhoog van 2012. Het leven gaat door voor iedere ziel, ongeacht wat zij geloven dat echt gaat gebeuren wanneer die datum eenmaal is bereikt. Gedeeltelijk creëren jullie je eigen toekomst, maar feit blijft dat Ascentie als laatste aan bod komt. Er is geen noodzaak voor grote catastrofen of rampen, of massale sterfte van mensen, enkel omdat zij dat moment in de tijd bereiken. Het enige verband tussen die twee is de noodzaak om de Aarde te zuiveren zodat ze klaar is om met jullie te ascenderen. De overblijvende maanden zullen dus op allerlei manieren met verschillende gebeurtenissen worden gevuld, welke geleidelijk meer worden geaccepteerd en die gunstig zijn voor iedereen. Tegen die tijd zijn wij zeker officieel geaccepteerd als bezoekers van jullie planeet. In werkelijkheid hebben we al jullie acceptatie, en de aantallen mensen die zich tot ons wenden nemen dagelijks toe.


De koers voor jullie bevrijding van de Illuminatie is vastgesteld, en zij halen uit in hun laatste wanhopige pogingen om Ascentie uit te stellen of te verhinderen. Hun dagen zijn geteld, en er blijft weinig tijd voor ze over om ons tegen te blijven werken. Het zal absoluut met groot genoegen zijn als we eindelijk de duisteren uit hun machtsposities ontzetten, en Wezens van Licht ten tonele brengen die op zo’n mogelijkheid hebben gewacht om hen te vervangen. Zij zijn onze bondgenoten die al zoveel gedaan hebben om een structuur te creëren die onze plannen voor jullie bevrijding ondersteunt. En ook zijn er vele, vele van jullie speciaal voor deze tijd geïncarneerd om deel uit te maken van de laatste dagen op de oude Aarde. Ieder van jullie heeft iets te bieden waar op het juiste moment een beroep op zal worden gedaan. Er zullen zoveel activiteiten gaande zijn dat jullie er zeker van mogen zijn dat jullie zelfs op lokaal gemeenschapsniveau, ruimschoots voldoende hebben om je mee bezig te houden.


Onze verschijning op jullie televisiekanalen zal ons in staat stellen mensen te bereiken en elke twijfel die ze mogelijk over onze intenties hebben te verdrijven. We zullen ons uiterste best doen uit te leggen waarom we hier zijn en hoe het plan is om jullie tot de eindtijd te begeleiden. Wij zijn dienstbaar aan jullie door middel van de Galactische Federatie, en Ascentie is niet het einde van onze aanwezigheid bij jullie omdat wij jullie medereizigers worden door de Sterrenstelsels, als jullie daar voor kiezen. Jullie zullen in staat zijn om het thuisland te bezoeken van beschavingen die in hogere dimensies verblijven, en jullie zullen als één van hen worden geaccepteerd. Om het voorzichtig uit te drukken, jullie zullen wat verschillen van wat je nu bent, omdat jullie je nog naar hogere trillingsniveaus moeten verheffen. Wanneer jullie dat gedaan hebben en vanuit jullie hoger bewustzijn werken, zijn jullie echt Galactische Wezens geworden. Dat is jullie huidige doel en onze hulp zal worden gegeven om ervoor te zorgen dat jullie het bereiken. Dit zijn allemaal zaken waar we jullie bekend mee moeten maken, en het zal duidelijk veel gemakkelijker zijn wanneer we openlijk bij jullie kunnen zijn.


We zullen een gemeenschappelijke band hebben met degenen van jullie die ascenderen, omdat jullie op de hoogte zijn van het begrip de Bron, en dat is Al Dat Is. Respect, Liefde en Dankbaarheid zijn onze giften aan de Schepper en we weten dat velen van jullie die gevoelens delen. Het is ook belangrijk dat jullie de waarheid weten over dergelijke zaken, en zij zullen in de loop van de tijd worden behandeld. Een geloof in God zal jullie vooruit brengen totdat we jullie kunnen inlichten, al moeten we zeggen dat er al veel geïnspireerde leraren op Aarde zijn. Het volgen van een religie als zodanig is niet onze manier, want alle kennis kan van binnen worden gevonden. Jullie beschikken er nu over maar vinden het moeilijk dat bewustzijnsniveau te bereiken. Vertrouw op het moment je intuïtieve krachten en volg je ingevingen.


Ik ben SaLuSa van Sirius, en ik volg de immer veranderende massabewustzijnsniveaus in jullie wereld. Bij elke ramp ontstaat er een liefdevolle gloed vanaf de Aarde, die laat zien hoeveel liefde en compassie er wordt gevoeld voor de slachtoffers. Het brengt mensen bij elkaar die de noodzaak zien hun macht terug te nemen, om een nieuwe wereld te creëren die op zorg en liefde voor elkaar is gebaseerd. Het is echt opmerkelijk hoever jullie in zo’n korte tijd zijn gekomen. Het zou naar verwachting zo zijn, maar tot de tijd daar was, bestond er geen zekerheid over wat jullie exact zouden bereiken. Ascentie is echter de instructie van de Schepper en niemand anders dan de Schepper kan veranderen wat is verordend. Dit te weten moet jullie positief beïnvloeden, want jullie hoeven geen zorgen of beslommeringen te hebben over de eindtijd. Wij van de Galactische Federatie zijn toegerust om overal ogenblikkelijk naar toe te kunnen gaan, en zijn goed geoefend in alle aspecten van onze hulp aan jullie.


Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.


Vertaling: Charlotte


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on

0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS