Followers

Google+ Followers

woensdag 4 januari 2012

04:01:2012


SaLuSa, January 04, 2012Inca de cand ati pasit pe calea Ascensiunii, voua vi s-a oferit ajutorul si incurajarea de a primi aceasta provocare de a va alege propriul vostru destin. Adevarul este ca voi ati reusit cu mult mai mult decat se astepta initial si trebuie sa fiti felicitati pentru victoria pe care ati reusit sa o aveti asupra Celor intunecati. Noi am parcurs desigur calea alaturi de voi, si deoarece ne-ati cerut ajutorul, voi am fost astfel in masura sa va raspundem. Pana aici se astepta de la voi sa va asumati o responsabilitate majora in a va asigura singuri succesul, insa acum noi devenim mai implicati, deoarece avem de jucat partea noastra, spre a asigura ca totul se incheie asa cum a fost decretat.

Apropierea noastra de voi si actiunile facute in numele vostru nu mai pot sa fie negate, iar timpul a sosit pentru ca existenta noastra sa fie facuta cunoscuta. Dupa cum stiti, noi avem propria noastra misiune de finalizat, iar cu cat mai repede putem sa ne alaturam voua, cu atat mai repede toate vor intra pe fagasul lor. Aliatii nostri au fost curajosi si adeseori si-au riscat vietile, pentru a-si duce la realizare scopurile lor. Acestea curand vor da roade, deoarece s-a ajuns in punctul in care o glorioasa victorie se va manifesta, care va da la o parte ultimele bastioane de putere, pe care ultima cabala se baza. Ultima ofensa pentru ei va fi sa isi piarda puterea financiara, care deja este redusa.

Mereu s-a promis ca belsugul lumii va fi redistribuit, si asa va fi. Fiind date conditii de concurenta echitabile, in care toate tarile sunt solvente si s-au eliberat de datoriile lor, care in cele din urma vor fi sterse, veti vedea oamenii reuniti si capabili sa aiba intrunite necesitatile esentiale ale vietii. Trebuie sa aiba loc o schimbare fata de ceea ce aveti acum, cand anumite tari si oameni au o cantitate disproportionata de avutii. De asemenea, bogatiile naturale ale pamantului, trebuie sa fie returnate proprietarilor de drept. Cu aceasta vine un si mai mare sentiment de Unitate, si a fi darnic si a impartii cu ceilalti va fi calea de a merge mai departe. Intreaga atitudine si abordare a subiectului banilor va fi modificata, iar modul in care ei vor fi folositi va fi schimbat si sistemele actuale vor fi modificate radical, spre a asigura ca toate tranzactiile se vor baza pe corectitudine si transparenta.

Dupa cum va puteti imagina, odata ce vom incepe, planul este de asa natura incat voi va veti plia pe viteza schimbarilor. Aceasta este posibil deoarece planurile au fost facute de multa vreme, dar de asemenea ele au fost consecvent reevaluate, spre a se asigura ca intrunesc nevoile voastre. Aliatii nostri si Lucratorii intru Lumina in general sunt siguri pe sine in actiunile lor, si devin mai increzatori atunci cand intalnesc opozitie. Nu este timp de pierdut si ei stiu acum ce trebuie facut. Multe actiuni diferite se intrunesc acum, iar voi veti putea vedea o indicatie clara asupra directiei in care deznodamantul va inclina. Multe se concentreaza acum pe tranzactiile financiare, iar noi am facut cu claritate cunoscut faptul ca nu este cale de intoarcere la modul de operare vechi si disfunctional. Fiti siguri ca in cateva luni veti stii ca asa va fi.

Deci fiti rabdatori si cititi printre randuri, atunci cand mass media prezinta unele evenimente majore. Pentru o vreme inca va exista tendinta ascunderii adevarului, insa chiar si aceasta stare de fapt este sortita sa se schimbe, atunci cand noi vom putea asigura jurnalistii corecti ca se afla in siguranta, pentru a putea expune adevarul. Voi ati fost tinuti in intuneric referitor la multe aspecte pentru multi, multi ani, dar adevarul va iesi la suprafata. Voi ati fost intotdeauna Fiinte suverane si vi se cuvine grija si respectul, pe care le meritati. In schimb voi ati fost tinuti intr-o pozitie de subordonare si ati acceptat pozitii care v-au facut servili fata de cei care au domnit peste voi. Nici o persoana nu este mai buna decat oricare alta, in masura in care voi toti treceti prin experientele pe care vi le-ati ales pentru a va accelera evolutia.

Atunci cand veti putea incepe sa ii vedeti pe ceilalti ca pe reflectii ale voastre, cu atat mai repede Rasa Umana va deveni Una, iar membrii ei nu se vor mai simti niciodata separati unii de ceilalti. Pana la urma, in ciuda a ceea ce unii ar putea simti acum, exista decat un singur Dumnezeu peste Universul vostru. Cu timpul acest adevar va fi acceptat, iar diferentele religioase nu vor mai avea nici un motiv pentru a mai fi perpetuate. De fapt religia organizata se va dizolva si fiecare suflet va venera templul sau interior. In realitate voi nu ar trebui sa aveti nevoie de nimeni altcineva sa va invete adevarul, insa in situatia voastra actuala voi sunteti confuzi si aveti nevoie de ghidare. Din fericire, partea voastra intuitiva s-a dezvoltat pe durata ultimilor 10 ani, iar voi realizati ca ea poate fi urmata cu incredere, spre a va indica directia corecta de urmat. Totusi, aceasta necesita o minte complet deschisa, fara un sistem de gandire rigid. Noi stim ca unele suflete se simt bine in cunoasterea pe care o detin si ca prefera mai repede sa fie conduse decat sa conduca, iar ele vor fi lasate sa isi ia propriile decizii, in legatura cu momentul in care se cuvine sa isi puna sub semnul intrebarii credintele.

Amintiti-va ca cu sutele de vieti pe care le-ati avut, aveti o bogatie de experiente asupra carora sa reflectati, iar ele se afla in subconstientul vostru. Lucruri precum obisnuinte, preferinte si apatii, toate se trag din vietile anterioare, iar voi puteti vedea acestea in prezent doar in alegerile pe care oamenii le fac in legatura cu hainele pe care le poarta si in preferintele lor alimentare. Cu alte cuvinte, voi sunteti modelati intr-o anume masura in ceea ce sunteti acum, de amintirile vietilor ultime, care se afla mai aproape de suprafata. Voi, cei care sunteti cu adevarat, asteptati Ascensiunea voastra, iar atunci veti afla ca viata in dimensiunile mai inalte vi se va parea fireasca. Pana la urma, de acolo veniti si dualitatea a fost decat un experiment, care nu a fost niciodata menit sa va retina pe termen nelimitat. Am spune ca voi voi ati excelat in a depasi toate incercarile si meritati pe deplin sa fructificati aceasta oportunitate de a le lasa in urma. Totusi, voi veti beneficia mereu de pe urma invatamintelor voastre, chiar daca vietile anterioare se sterg in fundal.

Este prin urmare evident ca voi iesiti din iluzia vietii, asa cum ati experimentat-o si deja traiti noua voastra viziune asupra voastra insiva ca apartinand Luminii. Pe masura ce faceti aceasta, voi va veti desprinde de dualitate si veti merge pe calea voastra, ca si cum ati fi ascensionat deja. Aceasta se poate petrece deoarece voi ati asimilat disciplina si taria de a da la o parte vibratiile joase, care nu mai prezinta nici o atractie pentru voi. Prezenta voastra pe Pamant, impreuna cu altii ca si voi, a oferit un imbold celor din jurul vostru, care sunt calmati si relaxati de sarmul si serenitatea comportamentului vostru.

Eu sunt SaLuSa din Sirius si ma bucur pentru voi, deoarece au trecut zilele de intuneric total, care au acompaniat multe razboaie si agresiuni, care v-au darapanat trecutul. Noi vom preveni orice tentativa de a porni un alt razboi, desi pot sa existe unele minore incaierari. Pacea preia controlul si va aduce o noua raportare la absolut orice. Va lasam cu iubirea si binecuvantarile noastre.Dank je SaLuSa,
Mike QuinseyWebsite:
Tree of the Golden Light
Vertaling: Charlotte
  
 


http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS