Followers

Google+ Followers

maandag 5 november 2012

05-11-2012SaLuSa, 5 november 2012

Zonder te aarzelen reisden honderden mensen voor de 2012 Scenario Conference af naar Sedona om daar drie dagen te luisteren naar sprekers die het bekend staan om hun toewijding aan het verspreiden van licht. Het bracht in alle aanwezigen licht en liefde naar boven en het baken dat zodoende werd gecreëerd trekt andere zielen aan. Het baken is bedoeld om de trilling nog verder te laten toenemen en verhoogt de kans dat de eerste stad van licht spoedig verschijnt. De zielen die erbij betrokken waren gaven gehoor aan de oproep om de handen ineen te slaan en Ascentie onder een breder publiek bekend te maken.


Terwijl we zagen hoe het licht groeide waren onze afgezanten samen met engelen aanwezig om de vreugde van de samenkomst gade te slaan. We stelden zeker dat de conferentie niet werd gehinderd, omdat een dergelijke explosie van licht de oude garde aantrekt. Door een cocon van licht om je heen te visualiseren kun je jezelf beschermen. Waar veel gelijkgestemden zijn voelen mensen zich tot elkaar aangetrokken en uiten ze zich sneller dan normaal. Je voelt je niet beperkt en kunt andere zielen gemakkelijker accepteren. In de toekomst zal een dergelijke vorm van acceptatie normaal zijn.

Je bent veel krachtiger dan je denkt. Weet dat niets onmogelijk is. Als je gelooft in je eigen krachten kunnen wonderen geschieden. Kijk niet om en richt je aandacht op alles wat puur en van het licht is. Het is zeker dat Ascentie zal plaatsvinden, maar ga niet achterover leunen want je hulp is nu belangrijker dan ooit. Er is nog steeds een reiniging gaande en je kunt de effecten ervan tot een minimum beperken door je licht met moeder aarde te delen. Het is niet haar bedoeling om schade en dood te veroorzaken, maar haar Ascentie is net zo belangrijk als die van jullie, misschien nog wel belangrijker. Ascentie is het moment waarop jullie samen ascenderen als één.

Het leven op de huidige aarde komt ten einde uit noodzaak omdat de cyclus van dualiteit bijna afgelopen is. Niets staat stil en alles verandert om een nieuwe positie in te nemen die bij de juiste vibratie past. Afscheiding tussen zielen op aarde is daarom heel normaal omdat de wet van aantrekking altijd actief is. Je zult op het juiste moment op de juiste plaats zijn om je evolutie voort te zetten. In de hogere dimensies vormen tijd en afstand geen belemmering voor reizen of communicatie.

In de Verenigde Staten zijn de presidentsverkiezingen bijna voorbij en president Obama zal opnieuw aan de macht komen om jullie het gouden tijdperk in te loodsen. Tot dusverre hebben jullie nog weinig gezien van zijn echte vermogens of wens om wereldvrede te realiseren. Zijn overwinning staat vast en dan zullen bepaalde zaken echt vorm gaan krijgen. Er zijn nog maar een paar weken voordat jullie een nieuwe periode in jullie leven binnengaan. Wees voorbereid op de veranderingen zodat jullie je er gemakkelijk aan kunnen aanpassen. Ze zijn er niet op gericht om jullie het leven moeilijk te maken, maar zullen je stoutste dromen overtreffen.

Orkaan Sandy was een natuurlijk fenomeen om moeder aarde voor te bereiden op Ascentie door diepgewortelde negatieve energieën op te schonen. Niets gebeurt zonder reden en alles is voorbestemd. Door het verhogen van het collectieve bewustzijn is een grootschalige reiniging niet langer nodig. Wat je nu begrijpt is een voorbeeld van je kracht om je eigen realiteit te creëren.

De komende weken zijn erg belangrijk voor jullie en zouden jullie op zijn minst de weg naar huis moeten laten zien. We kunnen niet wachten om te beginnen zodat jullie zien wat er allemaal speelt en we kunnen samenwerken. Als de wezens die in jullie weg staan eenmaal zijn verwijderd hebben we allemaal meer bewegingsvrijheid. Vervolgens worden vele veranderingen geïntroduceerd zodat jullie sneller naar alle mogelijke bestemmingen op aarde kunnen reizen. Dat zal relatief snel gaan omdat we al een hele lange tijd klaar zijn om actie te ondernemen. Ons plan omvat wereldwijde veranderingen en in veel delen van de wereld hebben we de steun om ze tegelijkertijd te implementeren.

Omdat jullie zo veel licht naar de aarde hebben gebracht zijn traumatische en catastrofale veranderingen niet langer zozeer nodig. Er zijn al vele profetieën geweest die heel wat jaren teruggaan. Hoe verder je teruggaat, bijvoorbeeld naar de bijbelse tijden, hoe desastreuzer de profetieën waren. Sommigen houden vast aan de oude profetieën en een tijdslijn die vandaag de dag nog steeds bestaat, maar niet de energie draagt om de eindtijden te kunnen beïnvloeden. Niemand heeft ‘ongelijk’, maar sommigen houden vast aan een uitkomst die niet langer opgaat.

Ik ben SaLuSa van Sirius en dank ontwaakte mensen over de hele wereld voor hun toewijding aan Ascentie en Michael die tijdens de conferentie een boodschap doorgaf. Ik noem hem Michael omdat de naam een specifieke energie met zich meebrengt. Blije zegeningen voor jullie allemaal.
Ik ben SaLuSa.

Mike Quinsey


Vertaling: Robin
  


Welcome to the PAO Light-Circles

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean for SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 31 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS