Followers

Google+ Followers

woensdag 14 november 2012

14-11-2012
SaLuSa, 14 november 2012


De liefde en vrede op aarde groeien exponentieel en omvatten langzaam maar zeker de hele wereld. Iedere ziel wordt er op de één of andere manier door beïnvloed. Elke ziel krijgt dezelfde kans om naar het licht te groeien en deel te nemen aan Ascentie. Kennis over het Ascentieproces betekent echter niet automatisch mee omhoog gaan. Er zijn vele zielen die vriendelijk, liefdevol en vol compassie zijn en zich hebben voorbereid op een dergelijke verheffing. Zij hebben mogelijk een hele andere kijk op de toekomst , maar dat maakt niet uit omdat ze zich snel aanpassen aan de komende veranderingen.

Al geruimde tijd wordt de mensheid aangespoord om zich richting het licht te keren en het is onze wens dat zo veel mogelijk zielen worden opgetild. Sommige zielen wijzen iedere benadering om ze bekend te maken met Ascentie af. Zij kunnen hun eigen pad kiezen en op den duur nieuwe kansen krijgen om te ascenderen. Er wordt geen druk uitgeoefend op dergelijke zielen omdat het leven oneindig is en jullie zo veel tijd hebben om te evolueren als jullie maar willen. Hoewel de komende Ascentie een hoogtepunt is in jullie groeiproces, blijven jullie een pad van ziele-evolutie volgen, al zal het nooit zo zwaar of veeleisend zijn als de periode waar jullie juist doorheen zijn gegaan.

Als jullie je op het pad van het licht bevinden hebben jullie vastgesteld welke ‘bagage’ jullie met je meedragen en het beste kunnen loslaten om je volledig voor te bereiden op Ascentie. Je zit vaak vast aan gewoontes die gerelateerd zijn aan de verlangens van je fysieke lichaam. Het kunnen verslavende middelen zijn zoals nicotine of drugs in het algemeen. Als je er echt mee wilt stoppen zul je merken dat het gemakkelijker gaat dan verwacht. Voor dergelijke genotsmiddelen is in de hogere dimensies geen plaats en hoe hoger je trillingen zijn, hoe minder afhankelijk je er van zult worden. Je hebt het in eigen hand, hoewel je hulp krijgt van onze kant van de sluier. Je bent nooit alleen in je streven om jezelf te verheffen, dus doe een beroep op je helpers om met je samen te werken.

Je ontdekt dat er een duidelijk verschil bestaat tussen fysieke liefde en ziele-liefde. Het ene is voor de bevrediging van de fysieke zintuigen, het andere is universele liefde voor al het leven. Op aarde neigen jullie te worden geleid door fysieke aantrekking en raken jullie verwikkeld in relaties zonder dat je de ander echt goed kent. In de hogere dimensies zie je iedere ziel zoals hij of zij werkelijk is en kan de waarheid niet verborgen blijven. Als je een hogere trilling hebt kun je de kleuren van elkaars aura zien en als je weet wat ze betekenen kun je het ziele-pad en de energieën die de ander gebruikt vaststellen. Tweelingvlammen en tweelingzielen leren elkaar kennen en komen vaak samen om hun evolutie te bespoedigen. Er is zo veel dat je kunt leren over toekomstige kansen, maar er zullen velen van ons zijn om je te helpen.

Een deel van wat je leert zal plaatsvinden aan boord van onze schepen, die na Ascentie voor jullie toegankelijk zijn. Denk aan hoe het zal zijn om in een moederschip te vertoeven. Er is veel waar je nog niets over hebt gehoord en wat je nog niet zult begrijpen. We willen graag dat jullie bekend worden met onze technologieën omdat sommigen van jullie er klaar voor zijn om ze te gebruiken. Velen van jullie hebben onze schepen bezocht in jullie slaap, alleen herinneren slechts weinigen zich er iets van. Wanneer je ons weer bezoekt zul je onbewust herinneringen hebben aan het bezoek. Je zult ontdekken dat veel verschillende soorten wezens afkomstig van andere beschavingen samenwerken met de Galactische Federatie van Licht. Andere buitenaardsen hebben kennis die we kunnen delen. Alles wat we doen staat in het teken van delen en het wordt gedaan met de beste bedoelingen.

Op aarde heb je geleerd te strijden om bezittingen en wordt eigendom een recht genoemd. Dat komt grotendeels omdat de oude garde jullie systematisch afhankelijk heeft gemaakt. In de toekomst zullen jullie overvloed ervaren en nooit meer iets willen. De zogenaamde tekorten zijn het resultaat van controle en manipulatie om jullie slaaf te maken van de grote corporaties. Het houdt ook in dat jullie vooruitgang wordt ontzegd, waarmee een betere levenskwaliteit zou kunnen worden bereikt en vrije energie binnen handbereik ligt. Dat wordt zeer binnenkort aan jullie gegeven waardoor de kwaliteit van jullie leven plotsklaps verandert.

We weten hoe geduldig jullie zijn geweest terwijl de oude garde wordt verslagen. Het bevredigt ons dat ze nog weinig macht over hebben en we perken het nog verder in. Met Obama aan het roer kunnen meer zaken worden versneld. Hij zal het in korte tijd erg druk gaan krijgen. We hebben deze tijd samen met hem gepland en niets of niemand zal vooruitgang kunnen stoppen. Hij heeft te allen tijde onze bescherming gekregen. Alle ontwaakte mensen zijn beschermd, hoewel we rekening moeten houden met het levensplan als ze de intentie hebben hun leven voor het grote goed op te offeren. In het verleden zijn er vele grote wezens geweest die dat hebben gedaan en de manier waarop is altijd zo gepland. President John F. Kennedy is een goed voorbeeld in de recente geschiedenis.

Ik ben SaLuSa van Sirius en blij mijn berichten te kunnen blijven doorgeven om jullie voor te bereiden op het nieuwe tijdperk. Het is buitengewoon dat we al zo’n 70 jaar in contact zijn met elkaar. Kijk waar jullie vandaag de dag staan. Jullie zijn bekend met onze aanwezigheid en accepteren dat we jullie familie zijn. Het voelt alsof we in korte tijd veel hebben bereikt en we kijken uit naar het moment waarop we elkaar openlijk kunnen bezoeken en veel met jullie kunnen delen.


Dank je SaLuSa,

Mike Quinsey.


Vertaling: Robin
  


Welcome to the PAO Light-Circles

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean for SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 31 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS