Followers

Google+ Followers

maandag 12 november 2012

12-11-2012
SaLuSa, 12 november 2012

Alles is in een stroomversnelling gekomen doordat op 11-11 een poort is geopend van waaruit licht door jullie en in de aarde stroomt. Mensen die tijd vrijmaken om met het licht te werken hebben niet alleen hun eigen trillingen verhoogt, maar ook die van de planeet. Het is mogelijk dat je je daardoor licht in je hoofd voelde, maar dat zal snel voorbij gaan. Je merkt dat je kalmer en vrediger bent geworden. Hoe meer je deelneemt aan dergelijke verheffingen, hoe meer je één wordt en anderen ‘voelen’ de krachtige energieën die je uitzendt. Je bent nu aanbeland in de tijdsperiode waarop je hebt gewacht en als je om je heen kijkt zie je overal veranderingen. Dat brengt vreugde en blijheid met zich mee waardoor de trillingen opnieuw worden verhoogd.

Op persoonlijk niveau is niets belangrijker dan je voorbereiding op Ascentie. Je zult ascenderen en alles zal snel volgen. Maak je niet druk om materiële zaken omdat alles beschikbaar zal zijn, zelfs meer dan dat. Het plan voor je welzijn voorziet in alle aspecten van je behoeften en er zal een vloeiende overgang zijn van je huidige dimensie naar de vijfde dimensie. Geniet van de ervaring omdat het een unieke gebeurtenis is. Er is niets om bang voor te zijn en voor iedere ziel wordt op elk moment gezorgd. We zullen jullie vergezellen en jullie in de hogere rijken verwelkomen.

Omdat jullie met andere dingen bezig zijn is één aspect van jullie toekomstige leven onderbelicht gebleven. We verwijzen naar jullie huwelijk of relatie. Je zult niet langer gebonden zijn aan 3D-geloften en eenieder kan voor zichzelf beslissen of hij of zij op dezelfde voet wil doorgaan. Je zult ontdekken dat je veel meer vrijheid hebt. In tegenstelling tot de aarde, waar aantrekking voornamelijk fysiek van aard is, is de liefde van andere zielen een uitwisseling van energie die vrij gewoon is, omdat zielen waar je bij in de buurt bent een trilling hebben die in harmonie is met die van jou. Je kunt op een nog hoger niveau energieën samenvoegen en één worden. Dat kun je doen om bijvoorbeeld samen het licht te dienen of een andere ziel in je wereld te brengen.

Vrijwel ieder aspect van het leven zoals je het kent zal veranderen. Je gaat vele kansen krijgen om te reizen, terwijl je voorheen gebonden was aan de aarde. Je kunt ook hogere dimensies gaan bezoeken. Jullie aarde wordt ook wel een ‘gevangenisplaneet’ genoemd en dat is een juiste omschrijving. Door jullie lage trilling werden jullie ervan weerhouden om de planeet te verlaten. Dat is ook de reden waarom de energieën van de aarde zijn tegengehouden om te voorkomen dat ze de ruimte zouden vervuilen.

Jullie zijn om verschillende redenen in quarantaine gehouden om te zorgen dat de ervaring van dualiteit door kon gaan zonder inmenging van buitenaf. De enige uitzondering betreft bepaalde buitenaardsen die toestemming kregen om met jullie in contact te treden omdat hun trilling ongeveer even laag was als die van jullie. Jullie trilling is de laatste 30 jaar echter drastisch gestegen waardoor jullie de aandacht van de meer ontwikkelde wezens hebben getrokken. Je zult andere beschavingen ontmoeten waar je op dit moment nog weinig tot niets van weet. Jullie zijn al bekend met ons van de Galactische Federatie van Licht en ons contact gaat ver terug.

Ondanks de trauma’s en miserie van de vele levens waarin je werd geconfronteerd met lastige uitdagingen, houdt de aarde altijd mooie herinneringen aan je. Dat komt omdat dergelijke ervaringen vaak resulteren in snelle spirituele groei. Nergens anders in het universum worden soortgelijke groeikansen geboden en het is om die reden dat jullie dergelijke uitdagingen aangingen. Uiteindelijk zullen de herinneringen aan deze periode naar de achtergrond verdwijnen, maar de groei in bewustzijnsniveau neemt niemand jullie meer af. Jullie verlaten de dualiteit als een veel grootser wezen. Geniet van de komende weken die vele veranderingen brengen waar jullie op wachten.

Het oude paradigma valt in elkaar en wij zijn klaar om te helpen het nieuwe ervoor in de plaats te brengen. Achter de schermen is er veel gebeurd. We blijven vaker dan ooit in jullie luchtruim verschijnen en wanneer we kunnen overvliegen zal dat in goede aarde vallen. We merken dat jullie beginnen te ontspannen en zaken accepteren zoals ze gaan, in de wetenschap dat alles goed is en dat jullie baat hebben bij onze hulp.

We zouden willen dat jullie media niet langer in de greep worden gehouden door mensen die het nieuws vaak bewust veranderen om jullie te misleiden. Veel wetten zullen worden veranderd zodat er meer vrijheid van informatie komt en de waarheid niet langer verborgen kan worden gehouden. Je hebt geen idee hoezeer je in het ongewisse bent gehouden en je zult versteld staan wat er allemaal is ontwikkeld tijdens jullie ruimtevaartprogramma’s. Met de hulp van buitenaardsen is er flinke vooruitgang geboekt in de ruimtevaart. Nogal wat toestellen die jullie in de lucht zien zijn van jullie zelf.

Ik ben SaLuSa van Sirius en kijk uit naar het moment waarop we elkaar kunnen ontmoeten en vriendschappelijke groeten kunnen uitwisselen. Daar zullen jullie weinig moeite mee hebben omdat we jullie zelf zijn met een hoger bewustzijnsniveau. We hebben zo veel wat we met jullie willen delen en het zal een mooie tijd worden. Onze liefde stroomt op ieder moment vrijelijk naar jullie.


Dank je SaLuSa,

Mike Quinsey.


Vertaling: Robin
  


Welcome to the PAO Light-Circles

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean for SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 31 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS