Followers

Google+ Followers

maandag 19 november 2012

19-11-2012
SaLuSa, 19 november 2012


Na jezelf jarenlang te hebben voorbereid op Ascentie, is het bijna zover. Waar je van droomde ligt plotseling binnen handbereik zodat je kunt voelen hoe het is om de hogere energieën te ervaren. Als je ze eenmaal hebt ervaren zul je ze niet vergeten, omdat het een extatisch gevoel van vreugde, blijheid, vrede en geluk is. Stel je voor dat je iedere dag in zo’n staat van gelukzaligheid leeft en vrij bent van de lagere emoties. Dat is je echte manier van leven en de reden waarom zij die er klaar voor zijn uit de dualiteit stappen. Sommigen van jullie hebben altijd het gevoel gehad dat er iets miste in je leven en nu heb je gevonden wat het was.

Mensen die nog steeds geen idee hebben wat er staat te gebeuren kunnen altijd nog plotseling ontwaken omdat de energieën een innerlijke opschudding teweeg kunnen brengen en leiden tot een nieuw bewustzijnsniveau. Het is de vraag of ze de lagere energieën kunnen loslaten, die ze anders zullen hinderen bij hun voortgang. Voor sommigen is de transitie te veel gevraagd omdat ze er in hun dagelijks leven van afhankelijk zijn geworden. Woorden zijn soms ontoereikend om een leven gebaseerd op harmonie en balans in de hogere energieën te beschrijven. Het wordt allemaal samengehouden door ‘liefde’ waar in essentie alles uit bestaat.

De hogere dimensies worden gekenmerkt door een levenskwaliteit die veel beter is dan wat jullie nu ervaren. Het verschil is zo groot dat jullie je zullen afvragen hoe je al die tijd in een dergelijke lage trilling hebt kunnen overleven. Dat is te danken aan jullie veerkracht en vastberadenheid om obstakels te overwinnen. Je dacht dat je een perfect normaal leven leidde, maar de kansen om de kwaliteit ervan te verbeteren werden jullie ontzegd. De oude garde heeft jullie al die tijd afhankelijk gehouden en kon jullie op die manier tot slaaf maken. Door jullie stijgende bewustzijnsniveaus ontdekken jullie hoe jullie werden uitgebuit en vochten jullie voor jullie vrijheid.

In relatief korte tijd waren jullie vastberaden genoeg om je soevereiniteit terug te eisen. Jullie hebben veel hulp gehad van de andere kant van de sluier, maar jullie trokken het naar je toe door jullie positieve benadering van de taak die voor jullie ligt. Het plan voor jullie verheffing lag al klaar. Herhaaldelijk schoten vele beschavingen van de Galactische Federatie van Licht jullie te hulp, met name in de afgelopen 100 jaar. Hoewel altijd vast heeft gestaan dat jullie zouden slagen, werd de manier waarop aan jullie overgelaten. Jullie hebben het zo goed gedaan dat jullie het effect hebben weten te verminderen van wat anders een zeer traumatisch jaar zou zijn geweest. Veel voorspellingen zijn niet uitgekomen omdat jullie de trillingen hebben verhoogd. In een jaar waarin er veel seismische activiteit zou kunnen zijn geweest, is er niets uitzonderlijks gebeurd.

Jullie zijn galactische wezens in wording en zullen binnenkort leven zoals wij dat doen, met alle comfort die je maar nodig hebt. Nu zijn jullie zo veel tijd kwijt aan reizen en is het een wonder als jullie iets gedaan krijgen. Veranderingen gebeuren niet van de ene op de andere dag, maar het is belangrijk dat jullie mobiel zijn zodat jullie leven er een stuk gemakkelijker op wordt. Er zijn transportmogelijkheden die voorzien in jullie behoeften, van je dagelijkse reizen tot toestellen die de aarde kunnen verlaten om andere planeten te bezoeken. Uiteindelijk zullen jullie een computersysteem hebben dat voertuigen voor je bestuurt. Ze vervuilen niet langer en worden aangedreven door vrije energie.

Veel innovaties op het gebied van vrije energie bestaan al op aarde, maar de ontwikkeling ervan is tegengehouden om de corporaties te beschermen die er anders door zouden zijn beïnvloed. Je kunt vooruitgang echter niet oneindig lang tegenhouden en jullie bereiken snel het nieuwe tijdperk. Op den duur hebben jullie veel meer tijd voor jezelf. Het werk zoals jullie dat kennen zal niet langer zo veeleisend zijn en zal vanwege de hogere technologieën ook grotendeels geautomatiseerd zijn. Amusement zal anders zijn en niet langer gericht op videogames of films die bijvoorbeeld oorlog verheerlijken. De hogere dimensies zijn geen plaats voor zaken met een lage trilling.

Het zal spannend zijn om het zonnestelsel te verkennen en meer te leren over de aarde. Ook zal het interessant zijn om terug en vooruit in de tijd te gaan, met name voor mensen die een voorliefde hebben voor geschiedenis en archeologie. Elke reis in het universum zal een avontuur zijn. Jullie spirituele groei zal niet worden onderbelicht, maar zal in vergelijking met het leven in de dualiteit wel veel langzamer gaan. Jullie zijn strijders van licht die na de eerdere onaangename ervaringen na de val van Lemuria en Atlantis een grote overwinning hebben behaald op de oude garde. In moeilijke omstandigheden hebben jullie je lessen geleerd. Moeder aarde bereidt zich voor om samen met jullie te ascenderen zodat jullie de prachtige nieuwe aarde kunnen ervaren die ze zal worden.

Ik ben SaLuSa van Sirius en slechts één van de velen die jullie voortgang al vele jaren hebben gevolgd. Nu zijn jullie zo dicht bij Ascentie dat ook wij het spannend vinden. Ondanks de vertragingen is jullie geduld bewonderenswaardig en het lange wachten is bijna voorbij. We hebben jullie lief om wie jullie zijn, als goddelijke wezens die jullie ware zelf door licht en liefde uitdrukken. 

Dank je SaluSa.


Mike Quinsey.


Vertaling: Robin
  


Welcome to the PAO Light-Circles

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean for SaLuSa's messages and English-Indonesian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 31 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com/ - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

1 comentários:

  1. I completely agree with you. I really like this article. It contains a lot of useful information. I can set up my new idea from this post. It gives in depth information. Thanks for this valuable information for all. And of course nice review about the application.
    vakantiehuis dordogne

    BeantwoordenVerwijderen

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS