Followers

Google+ Followers

vrijdag 15 januari 2010

Spirituele Wake voor Haïti


Spirituele Wake voor Haïti


Hallo!

In het licht van de omvang van de uitgebreide schade, het hoge aantal slachtoffers en het extreme menselijk lijden na de grote aardbeving afgelopen dinsdagmiddag in Port-Au-Prince, de hoofdstad van Haïti, is het goed als wij allemaal onze spirituele ondersteuning uitbreiden om de miljoenen zielen die door deze moeilijke condities heen worstelen. Niet alleen naar de overlevenden maar ook naar hen die zijn overleden en nog steeds rondwaren, gedisoriënteerd en in shock in de andere wereld. Zij hebben allemaal hulp nodig in de vorm van spirituele en liefdevolle ondersteuning, zodat zij voelen dat ze niet alleen gelaten worden in deze moeilijke omstandigheden.


Net zoals elke andere overlevende van gelijksoortige natuurrampen rond de wereld, maar juist vanwege de extreme armoede en de herhaaldelijke stressvolle uitdagingen die zij al hebben moeten doorstaan in de afgelopen jaren na andere natuurrampen, hebben onze Haïtiaanse broeders het extra nodig te voelen dat ondanks de kritische situatie waarin zij verkeren op dit moment, er snel betere dagen aankomen voor hun vernietigde land omdat mensen en landen over de hele wereld zich nu op een overweldige manier naar hen toe haasten om hen psychische en medische hulp aan te bieden.
Dus laat ons elke dag momenten van gebed en meditatie aan hen wijden, totdat de huidige situatie van chaos en extreme beproeving ver verminderd is. Dit doen we door Haïti te overstromen met het Licht van Liefde en verzorgend medeleven. Deze vibraties kunnen we ook uitbreiden naar de humanitaire hulpverleners en iedereen die over de wereld betrokken is bij de assistentie in het verlichten van het Haïtiaanse lijden.

Laat ons ook een collectieve visie vormen waarin het internationale streven en de assistentie zullen worden gericht op het veel steviger herbouwen, op een veel hoger niveau, van de fysieke infrastructuur van Port-Au-Prince en van dit land zodat deze verschrikkelijke ramp kan worden veranderd in een mogelijkheid om permanent de armoede op te lossen en de staat van chronische onderontwikkeling van Haïti te veranderen. Ook om assistentie te bieden zowel voor de psychologische trauma’s van alle kinderen, vrouwen en mannen, als ook voor de diepere onderliggende oorzaken van alle vormen van misbruik en sociale tweestrijd die ook deel zijn van de lange decennia van beroering en lijden, sinds de tijd dat Haïti zijn politieke onafhankelijkheid terugkreeg van Frankrijk, 206 jaar geleden.

Help alstublieft deze Spirituele Wake voor Haïti te netwerken naar zoveel mensen als mogelijk is. Bookmark and Share

Jean Hudon
Focus Group Facilitator
http://www.earthrainbownetwork.com/FocusArchives/home.htm

This translation has been done by Pascale (pmdl@ziggo.nl) and is archived at http://www.earthrainbownetwork.com/FocusArchives/HaitiDutch.htm

RECENTE NATUURRAMPEN IN HAÏTI

1963 – Orkaan Flora; meer dan 8.000 mensen gedood in de 6e dodelijkste orkaan ooit in de Atlantic.

1994 - Orkaan Gordon; bijna 1.000 Haïtianen werden begraven onder modderstromen die veroorzaakt werden door uitgebreide ontbossing.

1998 - Orkaan Georges; 400 slachtoffers en 80% van de oogst vernietigd.

2004 - Orkaan Jeanne; overstromingen door meer dan 33 cm regen doden meer dan 3.000 mensen, voornamelijk in Gonaives.

2008 – Vier grote tropische stormen; 793 mensen overlijden, 310 worden er vermist en 593 zijn gewond in de opeenvolgende aanvallen door Tropische Storm Fay en de orkanen Gustav, Hanna en Ike. Bijna 23.000 huizen zijn verwoest. De storm beïnvloed 800.000 Haïtianen en vernietigd 70% van ’s lands oogst. De schade wordt geschat op 1 miljard Dollar, 5% van Haïti’s Nationaal Product.

NIEUWS OVER AARDBEVING HAÏTI

Hieronder vind je verwijzingen naar verschillende internationale websites waarop je kunt zien en lezen hoe hard deze hulp aan Haïti nodig is!

Haiti earthquake survivors await global aid effort (14 January 2010)
http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/8458439.stm

Haiti's history of misery (13 January 2010)
http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/8456728.stm

Haiti quake: The worst of places for a big tremor (13 January 2010)
http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/8456233.stm

Haiti earthquake captured on security camera
http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/8458342.stm

Country profile: Haiti
http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/country_profiles/1202772.stm

History of deadly earthquakes (13 January 2010)
http://news.bbc.co.uk/2/hi/in_depth/2059330.stm

Thousands feared dead, many trapped in Haiti
PM fears death toll above 100,000; food, water needed, aid worker says
http://www.msnbc.msn.com/id/34829978/ns/world_news-americas/?GT1=43001

Quake 35-times more powerful than atomic bomb
http://www.kgw.com/home/Major-quake-rocks-Haiti-81284947.html

Hundreds of thousands feared dead in Haiti
http://wsws.org/articles/2010/jan2010/hait-j14.shtml

Obama administration deporting 30,000 Haitians (20 February 2009)
http://wsws.org/articles/2009/feb2009/hait-f20.shtml

US halts deportations to Haiti (Jan 13, 2010)
http://www.newson6.com/Global/story.asp?S=11817830

UW ASSISTENTIE IN HET NETWERKEN VAN DEZE INFORMATIE NAAR ANDEREN WORDT ZEER OP PRIJS GESTELD!If this e-mail has been forwarded to you and you wish to receive a monthly Meditation Focus and such occasional Peace Vigils (in English only), simply send an email to globalvisionary@earthrainbownetwork.com with "I want to receive the Meditation Focuses" in the subject field of your email.

For more information, please review the material posted by the Global Meditation Focus Group at http://www.earthrainbownetwork.com/FocusArchives/home.htm

YOUR ASSISTANCE IN NETWORKING THIS ON TO OTHERS WOULD BE GREATLY APPRECIATED

0 comentários:

Een reactie posten

putin

fc

fc

putin


PORTUGUESE TRANSCRIPT

PART I
PART II
PART III

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

OUR FAMILY OF THE STARS